majmajka 23.06.07, 21:08 Pytanie:Czy mialyscie kiedys na wlosach zafarbowanych na czarno robione pasemka?Podobno wychodza zielone?Chcialabym braz lub jakies rudawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izab26 Re: Pasemka 23.06.07, 22:26 mojej mamie wyszły brązowe oczywiscie włosy na czrno ma farbowane bo siwe jej wychodziły ale swoje takie miał czarne i teraz robiła pasemka to wyszły brązowe Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Pasemka 23.06.07, 22:43 Dzieki,bo w tych czarnych zle sie czuje juz.A braz na czarne niestety sie nie da.Swoje mam ciemny braz .Zaryzykuje Odpowiedz Link Zgłoś
maniu111 Re: Pasemka 23.06.07, 23:38 fryzjerka zdejmie ci farbę z czarnych,i te pasemka,które odbarwi,mozna zafarbować na taki kolor jaki sobie wymyślisz.moze wpleć w te czarne troche bordo albo miedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Pasemka 24.06.07, 07:08 ja miałam kiedyś na czarnych włosach takie miedziane , ładne były, jak pójdziesz do porządnego gabinetu fryzjerskiego to zrobią Ci bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
niusieczka Re: Pasemka 24.06.07, 20:41 hej ja sobie zawsze robie pasemka<blad>na czarnych wlosach i nigdy jeszcze nie wyszly tak jak bym tego nie chciala w zaleznosci jakie kto ma wlosy i jak sie rozjasniaja ale mysle ze nie bedzie zle,pozdrwaiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś