mamulka-kubulka 24.06.03, 08:40 cze dziewczyny czy znaci miejsce gdzie dostane ładne bikini na miseczke d 80 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: kostium kapielowy duzy biust gdzie dostac 24.06.03, 10:50 www.avocado.com.pl/oferta2.php?nazwa=strojekapielowe& Odpowiedz Link Zgłoś
zalma www.biust.pl 24.06.03, 13:37 www.biust.pl pod tym adresem znajduje się sklep internetowy, posiadajacy bardzo obszerną ofertę różnych strojów kąpielowych-również w rozmiarze D. Ich siedziba i sklep (tradycyjny)znajduje się na ul. Powstańców wlkp we Wrocławiu. Biustonosze z tego sklepu zamawiałam wielokrotnie i jestem bardzo zadowolona, gdyż towar otrzymywałam 2 dni od złożenia zamówienia a w razie niedopasowania miałam zagwarantowaną możliwość wymiany. Poza tym za zakupy powyżej 100 zł nie ponosi się kosztów przesyłki. Ja zawsze w przypadku gdy stanik jet tańszy, dobieram sobie jakieś fajne majty tak by suma sumarum wszystko kosztowało stówkę Bielizna i stroje są znakomitych firm zagranicznych i polskich, na biust D (też taki mam)szczególnie polecam felinę-świetne materiały i jakość wykonania. (Bielizna w tym sklepie jest nieco tańsza niż w innych sklepach) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś