burka11 12.10.07, 11:34 zastanawiam sie nad kupnem stepera, poniewaz chcialabym zrzucic troche tluszczyku z ud i bioder. czy steper mi w tym pomoze? no i druga kwestia- taki normalny czy skrętny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankus2 Re: Steper 12.10.07, 13:22 Cześć. Jesli chodzi o steper to myślę, że najlepiej skrętny. Zgubisz te partie o których piszesz na bank! Sama na takim ćwiczyłam i były efekty. Potem jednak odpuściłam bo cięzko było ...naprawdę! Szczegónie przy 2 dzieci. Teraz pozyczyłam sobie od rodzinki Orbitreka i powiem Ci, że jest o wiele łatwiej i przyjemniej. A efekty też będą bo po 2 jazdach bolą mnie wszystkie mięśnie... starszne mam zakwasy. Od jakiej wagio startujesz? bo ja od 66kg. Marzy mi się 57 kg.... burka11 napisała: > zastanawiam sie nad kupnem stepera, poniewaz chcialabym zrzucic troche > tluszczyku z ud i bioder. czy steper mi w tym pomoze? no i druga kwestia- taki > normalny czy skrętny? Odpowiedz Link Zgłoś
burka11 Re: Steper 12.10.07, 15:56 obecnie-po ciazy 75 (przy 176cm), chce wrocic do 67 sprzed slubu, ale watpie by mi sie udalo. najbardziej marze o wadze z liceum 55, no ale lata juz nie te poza tym teraz wieszaki nie sa juz w modzie Moj cel to 67-70. przy mojej budowei taka waga bedzie odpowiednia. Odpowiedz Link Zgłoś
burka11 Re: Steper 12.10.07, 16:00 skoro skretny to z linkami czy bez - nie znam sie na tym, w czym te linki mi pomoga? Odpowiedz Link Zgłoś