a.hysa 06.01.08, 13:58 jakies sprawdzone sposoby??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkk74 Re: a co na celulit??? 06.01.08, 14:23 Dobry peeling do ciała, ostrawa gąbka, cierpliwość i zacięcie żeby codziennie przy kąpieli masować najpierw peelingiem a potem gąbką skórę z celulitem. Tak samo dobra to metoda na rozstępy i rozmiękczenie tkanki tłuszczowej dla odchudzających się. Odpowiedz Link Zgłoś
a.hysa Re: a co na celulit??? 06.01.08, 17:05 bede probowala bo mam straszne na udach Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: a co na celulit??? 06.01.08, 17:23 A już po kąpieli dobry balsam do ciała, nawilżający, i wmasowywać go tak długo jak długo czujesz ze masz go pod ręką. Jeśli będziesz sumienna to już po 2 tygodniach zauważysz różnicę (może nawet po tygodniu). Tyle że jak już osiągniesz jakiś tam zadowalający efekt to mimo wszystko działać trzeba dalej bo celulit wróci. Aha nie masuj gąbką czy peelingiem do bólu skóry bo sobie krzywdę zrobisz. Najlepiej peeling na początku kąpieli a gąbka na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: a co na celulit??? 07.01.08, 07:46 dla mnie rewelka jest serum na cellulit i rozstepy firmy Eveline Rozstepy tak mi sie zmniejszyly ze jestem w szoku, cellulit zmniejszyl, ale troche zaniechalam Teraz z powrotem wracam do wcierania, bo to juz lato za pasem Odpowiedz Link Zgłoś
aga1981mdudi Re: a co na celulit??? 09.01.08, 12:00 A podaj mi pełną nazwe tego serum firmy Eveline? Jakie ma opakowanie? Ja stosowałam kiedyś,przed ciążą zielone serum Galenic,jest skuteczne ale cena 120 zł.No i przydałoby sie dwa opakowania,to wtedy wystarczy na 4-5 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamro Re: a co na celulit??? 15.01.08, 17:28 Wpisz sobie w Google serum wyszczuplające Eveline i z pewnością dowiesz sie jaka jest pełna nazwa. To rewelacyjny preparat i do tego tani, tubka kosztuje ok 12 zł! Odpowiedz Link Zgłoś