Gość: samotna IP: 217.153.143.* 19.01.05, 19:23 Czuje sie samotna zyjac w zwiazku... czuje ze on mnie nie kocha... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irokez Re: czuje sie samotna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:28 olej go!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: czuje sie samotna... IP: 217.153.143.* 19.01.05, 19:29 mam zamiar, przygotowuje sie do tego... bedzie mnie bolec Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: czuje sie samotna... 19.01.05, 19:50 bardziej bedzie Cie bolec jak on odejdzie a jak nie kocha to zerwanie jest kwestia czasu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: czuje sie samotna... IP: 217.153.143.* 19.01.05, 19:53 racja... Jesli jednak kocha a ja go zostawie to powinien cos zrobic zeby wrocic. Prawda ?? Moze wtedy nabiore jakies pewnosci ze jednak kocha... a jesli nie to nie warto tracic czasu. Racja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: czuje sie samotna... 19.01.05, 20:37 Gość portalu: samotna napisał(a): > racja... Jesli jednak kocha a ja go zostawie to powinien cos zrobic zeby > wrocic. Prawda ?? Moze wtedy nabiore jakies pewnosci ze jednak kocha... a jesli > > nie to nie warto tracic czasu. Racja ?? chyba:)ale nie ma scenariusza ktory by dowodzil,ze kocha lub nie lepiej z nim pogadaj(a co jesli Ty odejdziesz a on mimo,ze kocha stwierdzi ,ze uszanuje Twoje zdanie i nie poleci blagac o powrót?) ,,nie kieruj sie tylko samymi odczuciami i domniemywaniami ..niech on sie wypowie a wtedy podejmiesz decyzje.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś