Dodaj do ulubionych

czuje sie samotna...

IP: 217.153.143.* 19.01.05, 19:23
Czuje sie samotna zyjac w zwiazku... czuje ze on mnie nie kocha... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: irokez Re: czuje sie samotna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:28
      olej go!!!!!!!!
      • Gość: samotna Re: czuje sie samotna... IP: 217.153.143.* 19.01.05, 19:29
        mam zamiar, przygotowuje sie do tego... bedzie mnie bolec
        • midorii Re: czuje sie samotna... 19.01.05, 19:50
          bardziej bedzie Cie bolec jak on odejdzie a jak nie kocha to zerwanie jest
          kwestia czasu
          pozdrawiam
          • Gość: samotna Re: czuje sie samotna... IP: 217.153.143.* 19.01.05, 19:53
            racja... Jesli jednak kocha a ja go zostawie to powinien cos zrobic zeby
            wrocic. Prawda ?? Moze wtedy nabiore jakies pewnosci ze jednak kocha... a jesli
            nie to nie warto tracic czasu. Racja ??
            • midorii Re: czuje sie samotna... 19.01.05, 20:37
              Gość portalu: samotna napisał(a):

> racja... Jesli jednak kocha a ja go zostawie to powinien cos zrobic zeby
              > wrocic. Prawda ?? Moze wtedy nabiore jakies pewnosci ze jednak kocha... a
              jesli
              >
              > nie to nie warto tracic czasu. Racja ??
              chyba:)ale nie ma scenariusza ktory by dowodzil,ze kocha lub nie lepiej z nim
              pogadaj(a co jesli Ty odejdziesz a on mimo,ze kocha stwierdzi ,ze uszanuje
              Twoje zdanie i nie poleci blagac o powrót?) ,,nie kieruj sie tylko samymi
              odczuciami i domniemywaniami ..niech on sie wypowie a wtedy podejmiesz decyzje..
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka