iwonapa 07.04.08, 14:25 Nie mylić z tipsami, tych nie znoszę. Tak sobie wymyśliłam, że sobie zafunduję, ale wcześniej chciałąbym zasięgnąć porady. Ktoś ma albo miał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza78 Re: żel na paznokcie 07.04.08, 15:05 jak masz ladne paznokcie to nie rob, znyszczysz wlasne, zel to to samo prawie co akryl, zle zalozone wlasciwie nie roznia sie od tandetnych tipsow, chociaz jak to sie mowi - wszystko mozna schrzanic... Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: żel na paznokcie 07.04.08, 17:01 Popieram.I tak wygądają jak tipsy i strasznie niszczą paznokcie.Kosmetyczka uparła się kiedyś i namówiła mnie na ten żel przed ślubem.Nigdy więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: żel na paznokcie 07.04.08, 17:09 Ja mam króciutki french żele Mam je już prawie roku i sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
aga85.live Re: żel na paznokcie 07.04.08, 17:13 ja mam żele lubie raz od czasu cos takiego zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: żel na paznokcie 07.04.08, 18:52 Przemyśl, mimo wszystko bardzo niszczy paznokcie, przez pół roku dochodziły "do siebie" po żelu. A poza tym strasznie droga impreza, bo lubią odpadać (nawet następnego dnia po nałożeniu) szczególnie nakładane bez szablonu na "gołą" płytkę paznokciową. Odpowiedz Link Zgłoś
freya81 Re: żel na paznokcie 07.04.08, 19:06 Nie wiem gdzie Ty robiłaś te paznokcie, że Ci odpadły zaraz na drugi dzień??? Ja mam żel od roku, wcześniej miałam akryl przez 5 lat. Mam zrobione krótkie, z racji dzieci i sobie chwalę. Zdjęłam pazurki na czas porodu i wcale nie miałam problemu ze swoimi naturalnymi. To nie prawda, że paznokieć nie oddycha i takie tam różne opowieści na temat szkodliwości. Jak jest dobrze założony, przez profesjonalistkę, zadbany, to naprawdę nie ma obaw. Mi nie odpadają, a dodam, że nie używam rękawiczek przy myciu naczyń czy sprzątaniu. Osobiście bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: żel na paznokcie 07.04.08, 19:12 Latem robię sobie żel na paznokcie u stóp. Robię dwie warstwy, trzymają długo, ale paznokcie potem długo dochodzą do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: żel na paznokcie 07.04.08, 21:15 ja przez długi czas po urodzeniu dziecka miałam zel na paznokciach. i chwalilam sobie - ładnie wygladaly, nie wymagały specjalnych zabiegów pielegnacyjnych, nigdy żaden mi nie odpadł. jedyny minus - faktycznie niszcza płytke paznokci tak samo jak tipsy i o ile nakladanie zelu trwa stosunkowo niedługo to usuwanie go jest dosc czasochlonne. w kazdym razie ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: żel na paznokcie 08.04.08, 11:41 ja mam żel od miesiąca i tez sobie chwalę.... paznokcie wygladaja ładnie i narazie nie narzekam... Odpowiedz Link Zgłoś
paula_oski Re: żel na paznokcie 18.04.08, 22:54 owszem niszcza poznakcie,poniewaz najpierw trzeba wypilam naturalna plytke,ale jak nie masz zamiaru / na raz ich miec to spoko,fajna sprawa.Nie wygladaja jak tipsy,mozna przeciez miec krociutkie lub zalozyc jedna dwie warstwy zelu i jest lux. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena366 Re: żel na paznokcie 18.04.08, 23:31 ja ma żelowe i jest super nie mam za długich bo mam małe dziecko , nic nie odpada, myje gary , sprzątam , i jest ok , jak jest porzadnie zrobione to nie ma prawa nic odpaść no chyba że sie złamać jak gdzieś się wsadzi łapę.zelowe tym się różnią od akrylowych że wyglądają bardziej naturalnie i oto chodzi Odpowiedz Link Zgłoś