rimajka 11.09.03, 20:03 Piję ją jusz jakiś czas, drogie mamy, i dwa kilo do tyłu. Czy któraś ma jakieś złe doświadczenia z tym "cudownym" napojem? Dajcie znać! Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadwojga Re: herbatka pu-erh 13.09.03, 08:22 Złych doświadczeń nie mam tylko dobre. Ja też, pijąc ją regularnie, schudłam i to znacznie ale do tego stosowałam dietę i ćwiczyłam a także brałam L- Karnitynę Olimpu. Nie wiem który składnik zadziałał - może właśnie herbatka. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: herbatka pu-erh 17.09.03, 08:58 a rzeczywiscie tylko pilysice ta herbatke i nic wiecej? bo gdzies wyczytalam ze tylko ta i woda...a kawusia? Odpowiedz Link Zgłoś
rimajka Re: herbatka pu-erh 19.09.03, 21:52 Hej! Napisałam "jusz"!!!!!!!!!!!! Chyba mnie od tej herbatki troszkę pokręciło!!! W odpowiedzi: ja piję od czasu do czasu kawę a nawet jakieś soczki i jest ok. Więc sama woda to chyba przesada! Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
marina8 Re: herbatka pu-erh 26.11.03, 12:30 czy można stosować tą herbatkę podczas karmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: herbatka pu-erh 26.11.03, 13:17 A mi sie od niej pogorszyla cera ale ponoc na niektorych tak dziala ... Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: herbatka pu-erh 26.11.03, 14:16 Hej! Pilam ja przez 5 m-cy 2-3 litry dziennie, na mnie nie podzialala ( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_jed1 Re: herbatka pu-erh 26.11.03, 16:33 to naprawdę działa? a czy można ją słodzić np. słodzikiem , bo mnie odstraszył jej smak. a co do tych dwóch kilo to gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
tjoanna Re: herbatka pu-erh 26.11.03, 21:05 Ja też po niej schudłam, rok temu, i już nie przytyłam. Piłam też inne rzeczy i nic innego (odchudzającego) nie stosowałam. Ale herbatki nie słodziłam, smakowała mi. Poza tym poprawiła mi się cera! Teraz nie piję, bo jestem w ciąży i podobno nie wolno. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
haribo Re: herbatka pu-erh 28.11.03, 12:15 Hej!!! A ni ja ani nikt z moich znajomych nei ma złych doświadczeń z tą herbatką. Obecnie jej nie używam, bo nie wiem czy można ją stosować w ciązy (niby to tylko herbatka). Ale musze przyznać pierwszy raz jak poczułam jej aromat, to mnie odrzuciło, a później to wprost się nią delektowałam. I co wg mnie najwazniejsze, nie kupowałam tej herbatki w zwykłych sklepach zielarskich czy hipermarketach, tylko w herbaciarniach - miałam pewność, że nie kupuję bubla, chociaż cena jest dość wysoka. I ona naprawdę działa. Może nie chudnie się w ciągu tygodnia 10kg, ale na pewno poprawia się stan cery, samopoczucie, przemiana materii, no i jeśli ktoś ma problemy z wypróżnianiem .... to tę herbatkę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rimajka Re: herbatka pu-erh 28.11.03, 23:44 Hej! Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Ja, jak narazie dzielnie piję herbatkę i ostatnio nawet zaczęła mi smakować ). W kilogramach niewielka zmiana, za to większa w centymetrach - ciuchy jakieś takie luźniejsze... Pozdrowiątka, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
fuerza Re: herbatka pu-erh 29.11.03, 09:31 no jest super na ostre przepicie (opinia mojego mężą) Odpowiedz Link Zgłoś