17.09.03, 10:13
jaki?za ile?smile
uzywalam "solger" i dobrze dziala ale moze jest jakis tanszy a dzialanie ma
takie samo?
iza
Obserwuj wątek
    • italia100 Re: błonnik 17.09.03, 12:32
      A do czego to słuzy?
      Anika
      • iberka Re: błonnik 17.09.03, 22:30
        wypelniacz zoladkasmile ...takie oszustwo dla glodusmile
        iza

P.S.solger kosztuje 98 zlsad
    • ania9620 Re: błonnik 17.09.03, 15:08
      hej
      używałam tez błonnik "solgar" naprawde był dobry ale i drogi teraz używam
      MAGNEZYYKI" są to tabletki z otrąb pszennych i magnezem i nie zamienie je na
      inne , przemiana materii po nich jest super , daja uczucie nasycenia i nie po
      nich apetytu ( schudłam 17 kg stosując dietę i magnezytki) i są tanie ok.15 -
      160 sztuk
      ania
      • kacha222 Re: błonnik 18.09.03, 07:20
        Jaką dietę - napisz!!
        Please ....
        • ania9620 Re: błonnik 19.09.03, 14:33
          hej
          moja dieta była dość dziwna , w sumie zaczęłam od 13-stki ale,że nie lubię ani
          jajek ani szpinaku pożegnałam ją w ósmym dniu (schudłam 5 kg)póżniej jadłam
          tylko jabłka w każdej postaci również z ryżem - ok 7 dni , potem miałam taką
          fajną dietę jogurtową (rano jogurt + banan, obiad jogurt + brzoskwinia itp.)
          próbowałam różne przerózne i tak schudłam dokładnie 18.5 (dziś się ważyłam) i
          utrzymuje te wage od lipca, czas schudnięcia 1,5 miesiąca. inni powiedzą że to
          niezdrowo ale czuję super a mój organizm jest w formie jak nigdy, obecnie nie
          jem kolacji oraz słodycze poszły na bok......
          • ania9620 Re: błonnik 19.09.03, 14:35
            a zapomniałam o kochanych magnezytkach sa super bez nich było by krucho...
          • ewbal Re: błonnik 21.09.03, 20:43
            Gratuluję, ja schudłam przez trzy miesiące 9kg a potem przez miesiąc nic,
            chociaż waga utrzymuje się na stałym poziomie. Bardzo chciałbym zrzucić
            jeszcze przynajmniej drugie tyle.

Napisz coś więcej o tej diecie jabłkowej i jogurtowej, a także o innych, które
            stosowałaś. Piszesz, że rano jadłąś jogurt i banana, potem jogurt i
            brzoskwienie. Jaki jogurt, naturalny czy owocowy, z jaką zawartością tłuszczu?
            A co to znzczy itp.? Czy przez cały dzień były to tylko owoce i jogurty? To
            chyba nie za długo taką dietę można stosować? Czy dlatego często zmieniałaś
            diety?
            A co z dietą jabłkową? Nie za bardzo orientuję się co to znaczy jabłka pod
            każdą postacią. Ja jem albo całe jabłko, albo starte z ryżem i to wszystko.

---
            Pozdrawiam
            Ewa, mama Jakuba (21 m-cy)
      • yomama Re: błonnik 25.09.03, 19:36
        Dzieki za informacje o magnezytka ..wczoraj kupilam..sa super!!!!
    • iberka kupilam "wallmark'u" 26.09.03, 21:22
      opakowanie na 30 sztuk kostuje okolo 13 zl<ale mozna tez za 16 czy
      wiecej,widzialam na miescie>,do tego polecane magnezytkismile.i co moge
      powiedziec.....2kg mniej przez 5 dni.ale smak i wyglad maja okropne zarowno
      sam blonik jak i magnezytki,brrrrr.
      iza
    • truskawkam73 Re: błonnik 28.09.03, 15:33
      Czy te magnezytki można brać jeżeli karmi się piersią ????
      • monika_29 Re: błonnik - ile tabletek? 03.10.03, 09:25
        Po przeczytaniu i zachwalaniu przez was Magnezytek. Tez poszlam do apteki i je
        kupilam. Tylko mam pytanie . Na opakowaniu jest napisane zeby brac od 5 do 10
        dziennie. Prosze powiedzcie ile wy bralyscie i czy od razu 5 tabletek ? czy co
        iles godzin po 2, 3 ?

dziekuje i pozdrawiam
        MonikaB
    • e-milly Re: błonnik 08.10.03, 15:30
      Chciałam tylko zaznaczyć, że trzeba bardzo uważać na błonnik, jeśli bierze się
      tabletki antykoncepcyjne. Podobno magnezytki utrudniają wchłanianie się
      tabletek.

Pozdrawiam
      Milly
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka