Dodaj do ulubionych

...i znowu o odchudzaniu !!!!!

• mama_kasi85 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.11.08, 08:13
      Witam w nowym dniu!
      • kikaaaa Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.11.08, 08:54
        Cześć
        wczoraj udało mi się wytrwać na diecie 1000 kcal
        i mam nadzieję że tak zostanie, nawet nie chodziłam głodna.
        Uszy do góry do wiosny będziemy laski, że o lecie nie wspomnę
        Miłego dnia
      • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.11.08, 14:41
        do mama_julinki, czytałam na foru ze dostałaś jaką dietke od lol-a82
        mam pytanko czy cos pomaga, i czy mogłabys mi ją również wysłać???
    • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.11.08, 09:38
      witam, wszystkie panie!!! jak kazda tutaj z nas mam ten sam problem,
      jestem mamą dwuletniej Patrycji, na koniec ciązy wazyłam 75kg, a na
      początku 60kg i obecnie waze 68kg sad Jestmi ciezko to zrzucić, ale
      ostatnio troche sie wziełam za siebie troche cwicze i jem dozo
      mniej, no i sąsiadka mowi ze juz sa postepy- a to bardzo mnie
      motywuje dodalszej pracysmile
      • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.11.08, 11:13
        Joanno1984 jak ja bym chciała ważyć 68kg! Ile masz wzrostu?
        • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.11.08, 14:22
          hej, ja ma 162cm wzrostu, i ta moja waga jest troche za duża, o te
          8 kilosmile od miesiąca biore tez tabletki Linea- moze troche pomogą???
          • mama_kasi85 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.11.08, 15:23
            Ja tam w żadne tabletki zbytnio nie wierzę.Wiem, że mogą trochę pomóc,ale
            wychodzę z założenia,że jak się człowiek sam za siebie nie weźmie to nikt ani
            nic go w tym nie wyręczy...
            Poza tym 68kg to ja ostatnio w liceum miałam....
            • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.11.08, 16:33
              przyłączam się do mamy_kasi85. Nigdy nie skusiłam się na tabletki i
              raczej nigdy nie skuszę, bo one bardziej szkodzą niż pomagają.
            • ewa_g96 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 20.11.08, 12:12
              Witam was wszystkie i przyłączam sie do was. Podczytuje wątek odpoczątku jego
              powstania i mnie zdopingowałyscie. Ja mam 163 cm i wagę 62 kg. Dupsko grube bo
              aż 102 cm a udo 58 cm. Do świat chciałabym to schudnąć bo wracam po pół rocznej
              nieobecności do kraju i nie chcę by patrzyli na mnie jak się rozpasłam. A Jestem
              mama 3 dzieci - ostatni Miki ma prawie dwa latka a ja od porodu jakos nie moge
              dojsc do mojej wagi przed. MArzy mi się tak 57 kg.
          • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.11.08, 21:32
            Dietkę dostałam od lol-82, ktora schudła już 7,5 kg!!!! Szczerze
            mówiąc, ja dopiero uczę się jak jeść, żeby nieprzekroczyć 1300 kcal.
            Dietkę stosuję od ubiegłej soboty, ale w ten weekend troszkę
            grzeszyłam. Schudłam dopiero 1 kg, ale wierzę, że będzie lepiej smile
            • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.11.08, 22:47
              Najważniejsze że schudłaś bo u mnie waga stoi w miejscu ale zwalam to na moje
              trudne dni.Brzuch mam jak balon, ale na szczęście te dni się nie długo
              skończą.Dietę dalej stosuje, tylko że nie ćwiczę nie mogę się do tego zmobilizować.
              • mama_kasi85 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 06.11.08, 08:36
                A mi się chce loda z polewą toffi z McDonalds'a.
                Mam doła.Smutno mi i źle...
    • fibi07 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 06.11.08, 18:24
      I ja dołączam do tych, co mają mocne postanowienia smile
      Po ciąży zostało mi jeszcze ok 8 kg do zrzucenia i liczę na dietę
      south beach...kupiłam dzis razową mąkę, makaron razowy dziki ryz i
      inne dozwolone cudeńka z tej dietki.
      Zaczynam od fazy II bo wciąż karmię (synek ma 3 miesiące). Może
      jakies karmiące mamy dołącza na forum diety SB?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20960&w=86886551
      Trzymam kciuki za Was wszystkie dzielne dziewczyny...
      • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 06.11.08, 19:34
        U mnie również zbiżają się ciężkie dni sad Mam chcicę na ptasie
        mleczko Wedla, które dostałam od siostry. Jeszcze jest zamknięte,
        ale ledwo wytrzymuję. Od 2 tygodni nie miałam nic słodkiego w ustach
        oprócz płatków z suszonymi owocami. Pomocy! Ja otworzę pudełko, to
        nie wiem czy coś zostanie...
        • kikaaaa Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 07.11.08, 09:19
          Cześć
          wytrzymałam 3 dni ale czuję że dzisiaj będzie ciężko
          głodna nie jestem a cały czas mam ochotę coś zjeść
          woda kiepsko pomaga, a o weekendzie to mi sie nawet nie chce myśleć

Trzymajcie się dziwczyny ciepło
          bo jakos tak zimno sie zrobiło
          • mama_kasi85 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 07.11.08, 15:43
            Mam kryzys i zażeram się słodkim....
            • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 07.11.08, 16:23
              Dziewczyny bierzcie się w garść i nie ruszajcie słodyczy!!!
              • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 07.11.08, 18:37
                Ja melduję,że wczoraj wytrzymałam smile)))) Zjadłam tylko jogurt
                owocowy i chcica na słodzkie poszła precz smile
                • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 08.11.08, 10:20
                  ....a sio od słodkiego.....
                  dobry zamiennik słodkości to daktyle,spróbujcie...smile
                  • aleks-nina Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 08.11.08, 16:32
                    cześć dziewczyny,ja również postanowiłam przyłączyć się do Was-jeśli można?otóż
                    w ciąży przytyłam 24kg,startowałam z wagą 55kg(166cm)a dużo nie jadłam,no dobra
                    trochę słodyczy,urodziłam 2m-ce temu,miałam cc.Obecnie ważę 58kg.Nie jem
                    ziemniaków,smażonego,słodyczy,makaronów.Od 2 tyg.waga stoi w miejscu,mam
                    nadzieję,że niedługo znowu ruszy w dół.Trzymam za Was i za siebie kciuki
                    • mama_kasi85 Aleks-nina! 08.11.08, 23:56
                      A z czego Ty chcesz chudnąć?
                      Matko,naprawdę dziewczyny,przy niektórych z Was czuję się(i zapewne wyglądam)
                      jak słoniątko....
                      • aleks-nina Re: Aleks-nina! 09.11.08, 09:04
                        A to dlatego,że w żadne spodnie z przed ciąży nie mogę wejść.Mimo takiej wagi
                        moje wymiary nie są takie małe:uda(w najgrubszym miejscu) 56cm,talia 69cm,biust
                        85cm
                        • kikaaaa Raport poniedziałkowy:) 10.11.08, 08:21
                          Cześć
                          witam po pierwszym i chyba najcięższym tygodniu,
                          w poniedziałek była porażka, potem juz jakoś poszło
                          ale poległam jeszcze w sobotę (a wszystko przez szarlotkę)
                          ale wczoraj sie juz pozbierałam i jest ok.
                          Podaję wyniki;
                          Waga: 90 kg - 89 kg
                          Talia: 92 cm - 91 cm
                          Biodra: 104 cm - 103 cm

Dobrze że są małe spadki to mnie mobilizuje.
                          Życzę Wam miłego odpoczynku bo mamy długi weekend i mam nadzieję że wytrawam
                          Do zobaczenia
                          • mama_kasi85 Re: Raport poniedziałkowy:) 11.11.08, 11:20
                            No i jak tam Dziewczyny weekend?
                            U mnie jako tako. Od jutra zaczynam pracę więc, będę miała mniej czasu na
                            podjadaniesmile
                            A dzisiaj uwaga na rogale!
                            • mama_julinki Re: Raport poniedziałkowy:) 12.11.08, 07:37
                              Na die od lol schudłam już 3 kg. Hip hip Huuuraaaa!!!
                              • joanna1984k Re: Raport poniedziałkowy:) 12.11.08, 09:41
                                Gratulacje dla mama_ julinkismile u mnie tez jet troszke lepiejsmile tylko
                                najgorsze sa te niedziele i te pyszne ciasta , a ja tak uwielbiam je
                                piecsmile
                                • lol-a82 Re: Raport poniedziałkowy:) 12.11.08, 19:03
                                  Ja też gratuluje!!! A u mnie na razie waga stoi, nie mam chwilowo głowy do diety
                                  bo synusia jakieś choróbsko bierze a ja już cała w nerwach jestem bo jak
                                  wcześniej napisałam ma on chore nerki i zawsze się boje że to może być
                                  zakażenie.Ja chyba dopiero od poniedziałku wezmę się porządnie za dietę.
                                  • becia-b Re: Raport poniedziałkowy:) 12.11.08, 20:57
                                    Fatalnie się czujęsad,jestem przed @ .....
                                    Waga stoi w miejscu jak zaczarowana.....,ale mam nadzieję że z czasem drgnie...
                                    trzymajcie się dziewczyny smile
                                    • becia-b Re: Raport poniedziałkowy:) 14.11.08, 15:36
                                      ...babeczki jak wam idzie ?????U mnie ciężko i nastrój bardzo kiepski,chyba mam
                                      doła.Przy takiej smętnej pogodzie wszystko jest do d..big_grin..py....
                                      • mama_kasi85 Dołączam się, Beciu.... 14.11.08, 22:27
                                        Ja chyba też mam doła.W dodatku @ się zbliża.
                                        Moja waga nie stoi w miejscu tylko....idzie do górysad
                                        Do d...py
                                        • kikaaaa Re: Dołączam się, Beciu.... 15.11.08, 07:51
                                          A ja właśnie dostałam @ i też mi ciężko, ale byle przetrwać weekend a to najtrudniejse,

Przymajcie się cieplutko
                                          • fas-s do lol-a82 15.11.08, 22:33
                                            Sorry czy ja moge wiedziec co to za slynna dieta lol-a82 ja tez chce
                                            tak schudnac jak ty-jezeli to nie tajemnica.
                                            • kikaaaa Re: do lol-a82 możesz podesłąć?? 16.11.08, 10:23
                                              porównam z tym co jem może efekty bęą lepsze?
                                              z góry dziękuję
                                              • joanna1984k Re: do lol-a82 możesz podesłąć?? 16.11.08, 11:10
                                                lol, moze jak dasz rade to umiesc, diete na forum, bo jest duzo
                                                chętnychsmile
                                                • kikaaaa Dzisiejsze wyniki 17.11.08, 10:46
                                                  Podaję wyniki;
                                                  Waga: 90 kg - 89 kg- 88 kg
                                                  Talia: 92 cm - 91 cm - bz
                                                  Biodra: 104 cm - 103 cm -bz

Staram się trzymać ale wieczory bywają trudne,
                                                  a co u Was?
                                                  • aleks-nina Re: Dzisiejsze wyniki 18.11.08, 14:13
                                                    No w końcu waga trochę ruszyła w dół jest 57kg(nadal żadnych spodni z przed
                                                    ciąży nie mogę dopiąć)trochę figura mi się zmieniła-taka szeroka w biodrach się
                                                    zrobiłam 97cm SZOK! W niedzielę byłam na chrzcie świętym u siostrzeńca i nie
                                                    mogłam się oprzeć tym smakołykom,mniam mniam!od wczoraj znowu dietka,może uda mi
                                                    się nie nagrzeszyć
                                                  • mama_julinki Re: Dzisiejsze wyniki 18.11.08, 18:49
                                                    aleks-nina- a jaką dietkę stosujesz?

A tak na marginesie, to zastanawiam się co Ty wogóle robisz na tym
                                                    forum (bez urazy) z wagą 57 i dlaczego się odchudzasz? Ile masz
                                                    wzrostu?
                                                    Ja ewidentnie mam problem, bo walczę ze spadkiem z 72kg przy
                                                    wzroście 178cm. Stosuję dietkę od lol i udało się zwalczyć 3 kg!
                                                  • mama_julinki Re: Dzisiejsze wyniki 18.11.08, 18:56
                                                    ponownie do aleks-nina. Przeczytałam, że jesteś 2 m-ce po cesarce.
                                                    Słońce, to bardzo krótko i sama z siebie schudniesz. Ja też miałam
                                                    cc i praktycznie przez 6 miesięcy jadłam wszystko(włącznie ze
                                                    słodyczami) i schudłam prawie 16kg. Dopiero jakiś czas temu waga
                                                    stanęła w miejscu i nie chciała drgnąć, więć postanowiłam się
                                                    ograniczać w jedzeniu.
                                                  • aleks-nina Re: Dzisiejsze wyniki 18.11.08, 22:03
                                                    mam 166cm wzrostu,niby dużo nie ważę ale moje wymiary są duże udo 56cm,biodra
                                                    97cm,talia 68cm,biust 85cm,teraz ważę tylko 2kg więcej niż przed ciążą a
                                                    wszędzie mam po ok.5cm więcej,ciekawe dlaczego tak jest?Dietę stosuję taką,że po
                                                    prostu nie jem pieczywa tylko wasa,smażonego,słodyczy(no nieraz w niedzielę albo
                                                    jak jest jakaś uroczystość)ziemniaków,sosów,nie piję żadnych napoi i soków tyko
                                                    czerwoną liściastą herbatę i wodę niegazowaną do której dodaję sok z cytryny,i
                                                    nic już nie jem 3godz.przed snem.
                                                  • adaspy do mamy_julinki 18.11.08, 22:08
                                                    Co to jest za dieta ktora masz od lol,mozesz sie podzielic?
    • kikaaaa Mam kryzys 20.11.08, 08:06
      Pomóżcie nie daję już rady, ale obiecałam sobie wytrwać tym razem
      potrzebuje porządnego kopa
      • lol-a82 DIETA 1300 KCAL 20.11.08, 11:47
        do joanna1984k,fas-s,adaspy wysłałam wam dietę na e-maila gazetowego.
        • mama_kasi85 Kikaaa 20.11.08, 19:17
          Ode mnie masz kopniaka mobilizacyjnego! Ja też poproszę, bo u mnie coś bardzo
          kiepsko ostatnio....
          • adaspy Re: Do lol !!! 20.11.08, 23:15
            Droga lol niestety nie doszlo na mojego gazetowego maila nic od
            ciebie,mam wielka prosbe mozesz mi to przeslac na maila:
            adaspy@poczta.onet.pl -prosze cie bardzo i z gory dziekuje.
            • becia-b Re: Do lol !!! 21.11.08, 08:11
              big_grin a m mnie troszkę waga drgnęła i jest już 87kg ....takie malutkie kroczki a
              tak cieszą big_grin
              Trzymajcie się dziewczyny kiss
              • joanna1984k Re: Do lol !!! 21.11.08, 09:38
                witam, do mnie tez niestety tez nic nie doszłosad a to moj meil
                kozuszki@o2.pl
                Ale dzisiaj jak stanełam na wage i zobaczyłam 67,4 to tak mis jakos
                lepiej zrobiłosmile Jak narazie zednej diety nie stosuje, jem duzo
                mniej. i po godzinie 18 juz prawie nic- prawie, bo zawsze cos w
                rączki wpadnie, jakies jabłko,albo jugurcik...mniamsmile
                • lol-a82 DIETA 1300 KCAL 21.11.08, 10:54
                  Wysłałam mam nadzieje że tym razem dojdzie
                  • joanna1984k Re: DIETA 1300 KCAL 21.11.08, 12:29
                    Dziękuje bardzo, juz doszła dietka, jeszcze raz dzieki śliczesmile
                    pozdrawiam
                    • mama_kasi85 lol 21.11.08, 17:19
                      ale ta Twoja dietka ma wzięciesmile
                      • adaspy Re: Do lol !!! 21.11.08, 19:55
                        Dziekuje Ci bardzo,teraz dietka doszla,jeszcze raz wielke
                        dzieki.Pozdrawiam.
                        • mama_julinki Re: Do lol !!! 21.11.08, 22:10
                          Dietka lol jest rzeczywiście super. Ja pozbyłam się kolejnego kg.
                          Szczerze mówiąc już nie ważę jedzenia, bo nauczyłam się wszystko
                          określać na oko. Niestety czasami jednak bywa ciężko... wczoraj
                          jadłam pierogi. No i najbliższy weekend będzie ciężki, bo robię
                          mojemu mężowi przyjęcie niespodziankę z okazji urodzin. będą
                          pyszności, więc jak tu niesprobować. Do diety wracam od
                          poniedziałku smile
                          A zatem smacznego weekendu smile
                        • mama_kasi85 ..... 21.11.08, 22:12
                          Oj,dziewczyny, z dietką kiepsko. na dodatek tak mi się chce loda z McDonalds'a,
                          że nie mogę o niczym innym myśleć....sad
                          • lol-a82 Re: ..... 21.11.08, 22:30
                            Ciesze się że dieta działa,ja powracam do niej od poniedziałku bo ten tydzień
                            miałam pełen nerwów i o diecie zbyt wiele nie myślałam.
                            • kikaaaa Dieta lol 22.11.08, 11:29
                              Dziewczyny podeśśślijcie jak możecie na maila gazetowego,
                              wczoraj wytrwałam ale dzisiaj robie pizze na obiad, bo moąż mnie prosi juz od 2 tygodni i wiem że nie wytrwam, byle za duzo nie zjeść
                              ale te soboty to ogólnie mi nie wychodzą ale mam potem podwójną motywację
    • adaspy Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 22.11.08, 21:35
      Ok od jutra biore sie za odchudzanie bo juz mi sie na wymioty zbiera
      jak na siebie patrze.Nie mam moze nadwagi bo mam 170 wzrostu i 63 kg
      ale wiem jak wygladam z waga 56 i do tego daze.Do swiat musze to
      zrzucic.Zaczynam od jutra diete lol nawet mi pasuje bo nie jest
      jakas drastyczna.Kiedys juz stosowalam podobna diete i schudlam 5 kg
      tylko potem sie zaniedbalam i znowu wrocilam do jedzenia tego na co
      mam chec a wiem ze nie moge.Potrzebuje wsparcia i pozadnego kopa-
      blagam!!!
      • adaspy Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 23.11.08, 09:35
        No i zaczela sie dieta.Musze wytrzymac i juz.Od rana mala kanapeczka
        z pasta z tunczyka wg diety lol.A wy dlugo nie piszecie czyzbyscie
        zrezygnowaly z waszych postanowien,dziewczyny co jest!!!
        • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 23.11.08, 21:38
          kurcze ...wczoraj imieniny u Brata i toszkę pofolgowała ....ciężko cały czas się tłumaczyć i mówiać ...NIE DZIĘKUJĘ....
          Ale cały czas trwam w postanowieniu.....
          • mama_kasi85 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 23.11.08, 21:54
            Dziewczyny,ja odpadam.Odpuszczam odchudzanie.
            Jestem w ciążysmile
            Życzę Wam wytrwałości i determinacji!
            Ps. Teraz rozumiem skąd u mnie ten ostatni pociąg do słodyczysmile
            pozdrawiam!
            • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 24.11.08, 08:16
              no to gratulacje dla mama_kasi85!!!!!!! A my dalej się męczymy z
              tymi naszymi kilogramamismilea dzisiaj znowu poniedziałeksmilei znowu
              wszystko od początku- jak ja zazdroszcze tym co mają 60kliosad
              • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 24.11.08, 09:41
                Ja też gratuluje!!!!!!!! Miło się czyta o takich wiadomościach rano.Ja od dziś
                na nowo przystępuje do działania.
                • lol-a82 do kikaaaa 24.11.08, 09:44
                  Wysłałam ci wczoraj dietę,sprawdź czy doszła
                  • kikaaaa Re: do kikaaaa 24.11.08, 09:53
                    Dzięki doszło
                    • becia-b Re: do kikaaaa 24.11.08, 22:19
                      Witaj!!!Ja zaczynałam prawie od takiej samej wagi i podobnych wymiarków oprócz bioderek smile .....mam troszkę(?)więcej.Jak długo zmagasz się ze swoimi kilogramami????
            • kikaaaa Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 24.11.08, 09:54
              Moje gratulacje i duzo zdrówkasmile
    • kikaaaa I znowu pponiedziałek:) 24.11.08, 10:11
      Podaję wyniki;
      Waga: 90 kg - 88 kg- 87 kg
      Talia: 92 cm - 91 cm - 90 cm
      Biodra: 104 cm - 103 cm -102 cm

Było ciężko ale jednak idzie do przodu
      pozdrawiam i trzymam kciuki i Wy trzymajcie za mnie
      • aleks-nina Re: I znowu pponiedziałek:) 24.11.08, 10:57
        gratulacje dla mama_kasi85.Weekend znowu był bez diety(boże jak ja uwielbiam
        słodycze!)a mimo to waga znowu poszła trochę w dół-jest 56kg.mama_julinki miałaś
        rację te kg.po ciąży po pewnym czasie same zaczynają spadać,tylko po prostu
        potrzeba na to czasu
        • mama_julinki Re: I znowu pponiedziałek:) 24.11.08, 13:17
          Wielkie gratulacje dla mama_kasi85!!!
          Aleks-nina, wydaje mi się, że Ty będziesz należała do grupy
          szczęściar, które po ciąży są chudsze niż przed nią. Poczekaj
          jeszcze 2 miesiące i zobaczysz jak się "skurczysz" smile

Ja niestety rownież grzeszyłam sobie przez weekend, ale waga
          niepodskoczyła (ale i niespadła). A zatem do boju!!!
          • becia-b mama_kasi85 24.11.08, 22:15

Gratulacje !!!!Powodzenia!!!!
            Przytulam i dużo kiss
            Odezwij się czsem na gazetowy....

""szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek""
            smile
            • mama_kasi85 Re: mama_kasi85 25.11.08, 21:59
              Dziękuję Dziewczyny. Będę tu zaglądać od czasu do czasu co by wam dodać sił.
              Pozdrawiam!
              • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 27.11.08, 18:40
                Jak tam dziewczyny wam idzie, bo ja zmarnowałam całkowicie ten miesiąc.Waga stoi
                w miejscu ale chociaż zaczęłam w końcu ćwiczyć, jeżdżę na rowerku stacjonarnym i
                mam zamiar kupić sobie kołyskę do ćwiczenia brzuszków i twister.
                • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 27.11.08, 20:57
                  no, hejka, jest tam ktos????? nikt,nie piszesad ja się musze
                  pochwalic,bo u mnie waga troszke w dół, a dzisiaj jeszcze kupiłam
                  sobie herbatke z l-karnityną,może coś jeszcze zdziałasmile????
                • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 27.11.08, 22:05
                  U mnie na razie bez dalszych postępów sad Ale to moja wina, bo jakoś
                  od weekendu nie mam natchnienia na odchudzanie. Ale za to pierwszy
                  raz w życiu zapisałam się na fitness-woman. W środę byłyśmy z córcią
                  na fitnesie dla mam, dzisiaj poleciałam na pilates, a w
                  poniedziałek lecę na płaski brzuch
                  • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 28.11.08, 08:31
                    A ja to zazdroszee Wam dziewczyny,ze macie godzie chodzic i ćwiczyc,
                    bo w miejscowości w której mieszkam niestety nie ma żadnych fitnesów
                    i jestem zdana na samą siebie a wiadomo jak to jestsmile
    • ssierz do LOL... 28.11.08, 09:15
      do LOL.....moge prosić o tę cud- dietke na gezetowego????bardzo
      bardzo proszę
    • kikaaaa Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 01.12.08, 09:28
      Moje dzisiejsze wyniki:
      Waga: 90 kg - 87 kg- 85 kg
      Talia: 92 cm - 90 cm - 88 cm
      Biodra: 104 cm - 102 cm -101 cm

Oby tak dalej
      Pozdrawiam
      • joanna1984k do kikaaa 01.12.08, 09:53
        Moje gratulacjesmile Ładnie Ci idzie, tylko pozazdrościć, a czy to tez
        efekty diety lol????
        • becia-b Re: do kikaaa 01.12.08, 12:28
          kikaaa !!!! GRATULACJE !!!!! Oby tak dalej smile -> do celu big_grin
          • lol-a82 Re: do kikaaa 01.12.08, 12:50
            Gratuluje!!! Ja dzisiaj zaczynam od nowa, zrobię sobie taki post do świąt,
            zero alkoholu i innych zakazanych rzeczy tylko dieta i ćwiczenia.Jutro mam
            nadzieje dojdzie mi ta kołyska do ćwiczeń i twister i ostro się biorę za ten mój
            brzuch który jest najbardziej oporny.Będę tez znów warzyć wszystkie rzeczy bo
            wtedy wiem że jem tyle ile powinnam.
            • lol-a82 Re: do ssierz 01.12.08, 12:52
              Wysłałam ci dietę, sprawdź czy doszła
              • ssierz Re: do ssierz 01.12.08, 14:07
                dzięki, nie wiem czy dam radę, chociaż Wasze sukcesy są bardzo
                budujące......
                gratuluje dziewczyny!
                • kikaaaa Re: do ssierz 01.12.08, 14:51
                  Dzięki dziewczyny
                  chociaż w tym tygodniu to nie była dieta ale grypa jelitowa
                  ale przynajmniej jest efekt.
                  Jednakże nikomu nie polecam
                  Mam nadzieję że od jutra uda mi sie wkońcu ćwiczyć
                  Pa
    • joanna1984k Rowerek 02.12.08, 09:54
      Hej dziewczyny,wczoraj zaczełam jeżdzic na rowerku stacjonarnym,
      może szybciej zleca mi kilogramy, jajgorzej jest z pupą i udami,ale
      dietka ćwiczenia i mysle ze efekty będą widoczne. A mam pytanie czy
      któraś też jezdzi i po ile minut dziennie, ja zaczełam od 30.
      Pozdrawiamsmile
      • ewa_g96 Re: Rowerek 02.12.08, 14:49
        Hej dziewczyny - mój post powitalny nie wiadomo czemu przypiął się u góry a nie
        w kolejności. Ja nie jem słodyczy od paru dni i późnych kolacji no i zaczęłam
        ćwiczyć ale za to dopadło mnie przeziębienie i niestety ale z ćwiczeń
        zrezygnowałam aż nie dojdę do siebie. Lol a mogę też prosić o te diete -
        chciałabym do swiat troche zrzucic jak pojade do kraju. Podaje maila
        ewa_g96@op.pl z góry dziękuję. No i trzymam kciuki za nas.
        • lol-a82 DIETA 1300 KCAL 02.12.08, 21:26
          Witam w naszym gronie! dietę już ci wysłałam
          • lol-a82 Re: rowerek 02.12.08, 21:34
            Co do ćwiczeń to ja też na rowerku jeżdżę 30 minut, i zamówiłam sobie kołyskę do
            ćwiczeń i twister na allegro ale jeszcze nie doszły. Mi to najbardziej opornie
            idzie brzuch po ciąży zrobił się taki dziwny, taka oponka na dole.Biodra i uda
            tez są w kiepskim stanie ale najbardziej denerwuje mnie brzuch, zawsze miałam
            płaski więc może dlatego.Diety się na razie trzymam i zaczęłam mężowi w pracy
            pomagać dzięki czemu jestem w ruchu i nie mam czasu myśleć o jedzeniu.
            • ewa_g96 Re: rowerek 03.12.08, 06:44
              Witam ponownie - dzięki Lol za dietę. Mam problem z odmierzaniem bo nie mam wagi
              ale poczytam w necie ile co średnio waży. NA tę oponkę w dolnej części brzucha
              są dobre ćwiczenia - leży się na plecach, nogi w górze i podnoszenie miednicy w
              górę - coś taka świeca. Ja nadal przeziębiona więc ćwiczenia odpadają bo i tak
              ledwo łażę. Ale przypilnuję się z jedzeniem. No i zero słodkosci. Pozdrawiam
              • kikaaaa Re: rowerek 03.12.08, 07:37
                A ja zaczęłam ćwiczyć callanetics, kiedyś podziałał, to może i teraz pomoże, ale wtedy nie byłam po 2 ciążach
                Trochę nudne ale ja włączam film i ćwiczę, polecam
                Będę pisać o efektach jak coś zauważę
                Jak narazie to bolą mnie wszystkie mięśnie po wczorajszym

Pa
                • lol-a82 Re: rowerek 03.12.08, 09:19
                  Dostałam już kołyskę do ćwiczeń , wieczorem napisze jak się ćwiczy.
                  • becia-b EWA 03.12.08, 10:44
                    Witamy w naszym puszystym gronie.Twardo walczymy z naszymi fałdkami i wspieramy
                    się ....
                    Dziewczyny trzymajcie się big_grin
                    U mnie waga powolutku spada jestem big_grin big_grin - mam nadzieję że się nie zepsuła..big_grin i
                    pokazuje dobrze big_grin
    • lia_mia Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 03.12.08, 14:34
      witajcie
      nieśmiało się przyłączam
      jutro napiszę więcej
      • lia_mia Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 03.12.08, 14:59
        się zdołowałam strasznie - chyba za często na wagę wchodzę
        • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 03.12.08, 17:02
          Ja już po ćwiczeniach, muszę powiedzieć że bardzo fajnie się ćwiczy na tej
          kołysce, nie męczę się tak bardzo a mięśnie brzucha czuć jak pracują, mam też
          twister ale na nim wytrzymałam tylko 5 minut bo kolka mnie złapała.Diety się
          trzymam mam nadzieje że w końcu waga ruszy w dół.
          • adaspy Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 03.12.08, 17:56
            Mnie tez na twisterze z poczatku strasznie kolka brala ale po jakims
            czasie przechodzi,ale uwazam ze te cwiczenia sa nudne i meczace.
            • kikaaaa Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 05.12.08, 14:53
              Poległam dzisiaj
              zbliża się @ i mam ochotę na słodycze i wogóle zakazane produkty
              i poległam ale jutro musze się pozbierac i nie ulegać pokusom
              Muszę nie mogę zmarnowac tego co osiągnęłam
              Trzymajcie za mnie kciuki
              Pozdrawiam
              • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 08.12.08, 22:07
                Witajcie dziewczyny !!! Coś ostatnio rzadko tu zaglądacie .Jak efekty ? U mnie znowu waga stoi w miejscu i ani drgnie ....
                pozdrawiam..smile
                • kikaaaa Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 09.12.08, 07:56
                  U mnie tym razem tez bez zmian
                  ale zaczęłam ćwiczyć, 3 x w ubiegłym tygodniu
                  w tym chciałabym tez chociaż tyle
                  trzymajcie się pozdrawiam
                  • ewa_g96 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 09.12.08, 11:28
                    A ja od soboty podjadałam znowu słodkie i znowu waga pokazuje 63 kg. No ale nic
                    zaczne sie porządnie odchudzać od stycznia jak wrócę po świetach do domu.
                    • 12olcia Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 10.12.08, 14:38
                      Dziewczyny, co to za dieta o której piszecie. Proszę przyślijcie na
                      gazetowy. Nie moge wrócić do formy po porodzie. Próbowałam
                      kopenhaskiej, ale wytrzymałam tydzien, 3 kg spadły, ale ta dieta nie
                      dla mnie.
                      • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 10.12.08, 17:13
                        Hej, dziewczyny jak u was , są jakieś postepy?U mnie ostatnio
                        pokazoło się 67 z hakiem , na mojej wadze, ciesze sie ale jest
                        cieżko. A my stosujemy diete 1300kcal,
                        • weronikarb Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 11.12.08, 07:43
                          Witam! Podglądam wasze starania caly czas. Odchudzam sie od 2 lat z
                          miernymi skutkami sad
                          Od miesiaca cwicze duzo bo conajmniej 1 godz. dziennie przez
                          najmniej 5 dni w tygodniu.
                          Od poniedzialku mam rozszerzone cwiczenia:
                          10 min pilates
                          8 min strech
                          8 min abs (brzuch)
                          8 min legs (nogi)
                          8 min buns (posladki)
                          30 min hula - hop (nie codziennie)
                          30 min stepper (nie codziennie)

tj na od pon - do piatku
                          sobota 100 min pilates
                          niedziela wolna smile

Jednak nie potrafie odmowic sobie calkowicie slodyczy - zawsze cos
                          skubne sad

Jedzenie to
                          6.00 - sniadanie konkretne (talerz mleka z platkami sniadaniowymi
                          lub tak jak dzis 2 parowki i pol bulki)
                          7.00 - 15.00 - jogurt i pare jablek
                          16.00 - obiad konkretny
                          i dalej to jakes mandarynki, jablka, nic konkretnego
                          po cwiczeniach kubek kakao

I wiecie ze waga wzrosla sad
                          Konkretne cwiczenia zaczne po swietach

Miesnie nie powiem juz widac mimo iz obwody nie spadly
                          Brzuch jest juz zarysowany, miesnie nog widac

Wymiery:
                          Waga 76kg/176
                          Talia - 84 cm
                          biodra - 100 cm
                          Udo - 62 cm

Jednak czuje sie naprawde duuuuuuuzo mniejsza smile
                        • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 11.12.08, 09:20
                          Sorki, dziewczyny ,wczoraj sie pomyliłam piszac 67kg, bo jest 66,
                          dla mnie to juz jakis sukcessmile
                          • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 11.12.08, 09:52
                            ....smile big_grin taki mały ubytek a tak cieszy big_grin....
                            wiem coś o tym ....też tak reaguję na każdy ruch wskazówki na wadzebig_grin
                            powodzenia smile
    • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 15.12.08, 18:28
      Hj dziewczyny jak Wam idzie???? U mnie narazie waga stoi w
      miejscu,ale przed 18 zjadłam kolacje i do jutra juz tylko herbatkasmile
      • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 15.12.08, 22:44
        A ja się długo nieodzywałam, ale nie mam czym się pochwalić sad
        Jakoś w grudniu nie mam silnej woli... Jedyne czego się trzymam to
        ćwiczenia.
        • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 16.12.08, 12:27
          ..dobre i ćwiczonka smile .....a dietkę od stycznia można zacząć...smile
          • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 16.12.08, 14:23
            Ja już w tym roku odpuszczam sobie odchudzanie,choć nie objadam się i cały czas
            kontroluje wagę.W tym roku schudłam 9 kg i mam nadzieje że w przyszłym roku
            schudnę jeszcze 10.
            • kikaaaa Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 16.12.08, 16:21
              Mi też jakoś ciężko idzie,
              ćwiczyć mi sie nie chce ale jutro spróbuję
              a o diecie to juz nie wspomnę
              Ale od stycznia wracam
              Mam nadzieję że Wy też tu będziecie
              razem raźniej
              Wesołych Świąt i szmapańskiego Sylwestra
              i szczęśliwego Nowego Roku
              i oby wytrwac w naszych postanowieniach.

Trzymajcie się ciepło
              Pa
    • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 23.12.08, 11:34
      ...chyba w tym szalonym okresie nikt nie ma głowy do odchudzania..
      dziewczyny trzymajcie się jakoś przez święta i nie szalejcie bardzo big_grin big_grin
      • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 23.12.08, 14:24
        Hejka dziewczyny,zycze wszystkim,spokojnych i radosnych Świąt Bożego
        Narodzenia i samych sukcesów w Nowym Roku.smile

Jakoś ostatnio mi nie idzie to odchudzanie, ale próbuje dalej.
        Trzymajcie sie!!!!!
        • renia731 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 28.12.08, 09:23
          Czy ja też mogę dostać tę słynną dietkę od lol? Proszę o nią na
          adres renia@ntrnet.pl
          Z góry dziękuję...
          • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 30.12.08, 11:53
            Wysłałam ci diete
            • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 30.12.08, 21:42

Hej dziewczyny gdzie Wy wszystkie jestescie??? Bez tej naszej
              wspólnej motywacji jakoś ciezko mi idziesad
              Jak byłyście tu i pisałyście to szło mi naprawde dobrze, a teraz?sad
              Niema sie nawet czym chwalicsad
              • mama_kasi85 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 31.12.08, 12:21
                I jak tam Dziewczyny po świątecznym obżarstwie?
                U mnie nie najgorzej. Staram się nie objadać, ale i tak już mam 3 kg na plusie...
                Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 Roku!
                • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 02.01.09, 11:51
                  Ja jestem ale odchudzanie zaczynam dopiero 7 stycznia bo 6 jeszcze mam imprezę.U
                  mnie waga stoi w miejscu na szczęście nic nie przytyłam przez święta choć
                  jadłam co chciałam.
    • kikaaaa Witam w nowym roku:) 05.01.09, 08:39
      Niestety świąteczno - noworoczne przysmaki nie sa 0 kcal
      i 2 kg wróciły ale nie na długo
      i to ostatni taki raz bez uważania na to co jem
      nie było warto
      od dzisiaj i na zawsze uważam na to co jem
      zero słodyczy, ziemniaków , białego ryżu , makaronów białego chleba i cukru.

Trzymajcie kciuki i do dzieła
      • joan-m Re: Witam w nowym roku:) 05.01.09, 15:57
        Przeczytałam cały wątek... i muszę Wam Dziewczyny pogratulować. Ja
        przez miesiąc się odchudzałam i nic. Waga nawet nie drgnie. Jak Wy
        to robicie? Mogę się do Was dołączyć i prosić o tę cud dietę 1300
        kalorii?
        A i ważę 70 kg przy wzroście 167cm. Moja wymarzona to 55 kg.
        • becia-b Re: Witam w nowym roku:) 05.01.09, 23:04
          ...święta są wspaniałe ale to co po nich przybędzie ...już nie...Tyle poświęceń,ograniczeń i walki z tłuszczykiem a tu wskazówka na wadze znowy nie tu gdzie by się chciało sad
          Dziewczyny walczymy dalej...smile...do celu...
          Pozdrawiam.
          • lol-a82 Re: Witam w nowym roku:) 07.01.09, 17:00
            Niestety nie zaczęłam dziś diety, ruszę dopiero od poniedziałku.Musze najpierw
            się na jakieś większe zakupy wybrać i się zmobilizować do odchudzania.
    • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 07.01.09, 20:59
      Hej laski jak tam u Was, ja sie oszczedzam z jedzonkiem i waga stoi
      w miejscu, pomocy!!!!!smile
      • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 08.01.09, 22:13
        Co tam u Was dziewczyny,wróciła jakaś stabilizacja .....czy dalej walczymy z świątecznymi grzeszkami smile....
        Kurcze jak to wszystko ciężko idzię. smirk
        Trzymajcie się kiss kiss
        • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 11.01.09, 20:26
          No i jak tam dziewczyny bo ja właśnie zjadłam 2 kawałki pizzy i pije piwko ale
          to już moje ostatnie grzeszki od jutra wracam na dietę. Jutro się ważę i mierze
          bo już widzę że jednak przytyłam, jeszcze miesiąc obżarstwa i wróciłabym do
          starej wagi a tego nie chce, więc do dzieła!!!
          • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 12.01.09, 10:19
            Witam! Ja już po śniadaniu teraz kawkę sobie pije i obmyślam co tu sobie zrobić
            na obiad.Musze się jeszcze zważyć ale się trochę boje wejść na wagę bo wiem że
            po tym nie będę się cieszyć.
            • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 12.01.09, 11:47
              hej ja tez przy kawce siedze, ale grypa mnie dopadła, i ledwo żyjesad
              u mnie waga to 66,8
              • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 12.01.09, 13:14
                Joasia wiesz jak ja bym chciała mieć taką wagę ....Dla mnie to by była idealna
                ale w żaden sposób do takiego ideału nie dojdę,szkoda sad
                No ale cóż pomarzyć też można....
                • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 12.01.09, 17:49
                  Ja też pragnę mieć taka wagę,mam nadzieje że dojdę do niej w ciągu 3 miesięcy.
                  • rybka789 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 12.01.09, 23:15
                    Chce się dopisac. Czy można?
                    Nie moge sie super odchudzać bo ssak ma 4 miesiące ale ..zwrócic
                    uwage na to co jem i moze cos spadnie.
                    Doszłam do wagi przed II ciązą ale zostało ok 10-15 kg z pierwszej...
                    tak w 3 miesiace powinnam dac sobie radę..co?
                    Pozdrawiam i poproszę o wsparcie
                    • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 13.01.09, 07:50
                      rybka789- zapraszamy razem zawsze razniejsmile
                      Oj dziewczyny wierze wam ze chciałybyscie mieć moją wage, ja zawsze
                      ważyłam 58-59kg i z tymi dodatkowymi kilogramami jest naprawde
                      ciężko, ale wierze ze z Wami sie uda. Głowa do góry, będzie
                      dorze smile
    • joan-m Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 13.01.09, 08:21
      Ja też się dołączam do Was dziewczynki. Jeszcze jakieś 13 kg muszę
      zrzucić. A jest mi ostatnio bardzo ciężko, dlatego potrzebuje
      wsparcia. W grupie zawsze raźniej, prawda? Teraz piję sobie kawkę,
      śniadko zjedzone. Zaczynam nowy dzień.
      • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 13.01.09, 12:48
        Fajnie że się dołączyłyście, bo nas już mało zostało a tak to nowe osoby dodają
        nowej energii do działania.Ja już jestem po drugim śniadaniu teraz obiad się
        gotuje.Jeszcze nie weszłam na wagę bo mam stracha co tam zobaczę, może jutro się
        zdecyduje.
        • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 13.01.09, 20:22
          Witam po kilku tygodniach milczenia smile
          Niestety ciutek przytyło mi się przez święta i postanowiłam zacząć
          od początku. Nie karmię już córci (właśnie skończyła 9 miesięcy),
          więc uwaga jestem 2 dzień na diecie kopenhadzkiej i wiecie co
          całkiem nieżle się trzymam. Dieta trwa 13 dni i można ładnie
          schudnąć. Ja marzę o wadze 68 przy wzroście 178.
          A może któraś z Was się przyłączy?
          • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 13.01.09, 21:09
            Kiedyś próbowałam diety kopenhadzkiej ale wytrzymałam tylko 2 dni bo za słabo
            się czułam i zrezygnowałam.Postanowiłam sobie że jeśli nic nie schudnę do końca
            miesiąca trzymając się diety to wybiorę się znów do dietetyka choć mam nadzieje
            że nie będzie takiej potrzeby.Kończę dzisiejszy dzień bez grzechów i znów
            powraca do mnie energia bo przez ten okres bez diety czułam się strasznie ociężała.
            • rybka789 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 13.01.09, 21:34
              Ciesze się ze Was widze. Juz myślałam że będę sama.
              U mnie dzień minoł i takie to moje spostrzeżenia.
              wypiłam 2 litry wody
              musze nie miec zadnego jedzenia pod reką bo mnie kusi. ugotowac dac
              starszemu i schowac od razu do lodówki...
              pokupuje coś co moge jeśc....moze gotowane warzywa... sałatka z
              ugotowanych warzyw bez majonezu taka warzywna nie warzywna...mnie
              ratowala jak mialam wilczy glód..
              na zachete kupiłam sobie dwie koszule...przymale..a co musze wrocic
              do czasów swietnosci ..musze i już.
              Pozdrawiam i czekam na wiesci od Was
              • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 13.01.09, 22:12
                Dziewczyny, a jakie są wasze cele? Ile teraz ważycie, a o jakiej
                wadze marzycie?
                • kikaaaa Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 14.01.09, 06:00
                  Cześc
                  ja tez jestem
                  ale nie miałam czasu pisac bo wróciłam chwilowo do pracy i juz na nic nie mam czasu
                  ale dietkę trzymac dzięki temu łatwiej
                  tylko na ćwiczenia nie mam czasu ani ochoty
                  Moja waga 86kg.
                  Pozdrawiam i do zobaczenia
                  • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 14.01.09, 12:50
                    Cześć dziewczyny!!!!
                    Ja tez jestem ... tongue_out ..i czas od nowa zacząć bój z tłuszczykiem.Moja waga
                    stanęła na 86(+-)i nie chce drgnąć.Teraz jestem trochę rozbita, mam @ ,jak się
                    skończy to i samopoczucie będzie lepsze smile
                    Trzymajcie się dziewczyny !!! Buziole ... smile
                    • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 14.01.09, 16:42
                      A ja dzisiaj weszłam na wagę a tu -2kg, a to dopiero 3 dzień dietki.
                      Przypuszczam, że nie dam rady wytrzymać na kopenhadzkiej przez 13
                      dni. Na razie planuję do niedzieli a potem zobaczymy...
                      • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 14.01.09, 17:38
                        Ja też weszłam na wagę i niestety jest 73 kg, coś nie mogę się pozbyć tej 7 na
                        przodzie.. Mam nadzieje że w tym roku się to zmieni, bo jeśli tym razem mi się
                        nie uda to chyba już nigdy.
                        • rybka789 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 14.01.09, 18:18
                          Jestem
                          ja mam około 15 kg do zrzucenia.
                          mniej tez by było mile widziane ale w tej wadze dobrze sie czułam...
                          5 kg w miesiac to chyba nie jest strasznie duzo...
                          Dzis obiecałm sobie juz nic nie zjem..ale zobaczymy czesto mam dola
                          tak kolo 21...lepiej do kuchni nie wchodzic
                          całuski
                        • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 14.01.09, 19:24
                          Kochana lol wierzę w Ciebie. Przecież już tak ładnie schudłaś.
                          Pamiętam, że na jesieni było ok 80, a teraz niedługo spadniesz do 69.
                          Trzymam kciuki smile
                          • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 14.01.09, 20:18
                            Dzięki! mam nadzieje że w połowie lutego będzie 69, będę się o to bardzo starać
                            bo naprawdę mam dość tych nadprogramowych kg.Jak na razie nic nie grzeszę ale
                            mam tez dodatkową motywację bo ze mną na diecie jest też moja mama i tata więc
                            trochę głupio by było gdybym ja zrezygnowała.
                            • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 15.01.09, 09:54
                              Fajnie dziewczyny ze jestescie-razem łatwiej.

ja dalej jestem chora, z jedzeniem sie oszczedzam,ale z ćwiczeniami
                              gorzejsad MYśle ze po niedzieli bedzie lepiej.
                              Trzymajcie się ciepło, papappa
                              • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 15.01.09, 12:03
                                Muszę się troszkę pochwalić bo dziś na wadze 72 czyli 1 kg za mną, na razie to
                                nie tłuszcz ale najważniejsze że organizm się oczyszcza czyli coś
                                ruszyło!pozdrawiam i miłego dnia życzę bo mój się zaczął bardzo miło
                                • kikaaaa do mama julinki 16.01.09, 05:32
                                  Cześć
                                  ja też byłam kiedyś na kopenhaskiej, 2 razy ją robiłam za każdym razem 2 lata przerwy, teraz w lutym a może w maercu też planuję.
                                  Łatwo nie jest ale jak te 13 dni minie zawsze stwierdzałam że warto, traciłam po 7 kg. U mnie jak zrobiłam po 1 ciązy pojawił się problem nadmiaru skóry, ale po 2-3 tygodniach to się wyrównało.
                                  Wytrwałości życzę i powodzenia
                                • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 16.01.09, 11:25
                                  Dzięki smile U mnie dzisiaj 5 dzień na d.kopenhadzkiej i jest -3 kg.
                                  Czuję się leciutka smile ale wytrwam do końca. Bardzo chciałabym
                                  schudnąć tak jak Ty 7 kg, a później wprowadzę dietę od lol, żeby nie
                                  mieć efektu jojo.
                                  A co u Was słychać?
                                  • malgota Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 18.01.09, 17:17
                                    Witam,
                                    chcialabym się do Was przyłączyc, mam 167 wzrostu i ważę 71 kg,
                                    zamierzam schudnąc przynajmniej 11 kg. Wszelkie próby schudniecia,
                                    które ostatnio poczyniłam skończyły się niestety klęską, brakuje mi
                                    silnej woli, ale może wspólnie jakoś będziemy się mobilizowały i uda
                                    mi sie zrzucic troche tłuszczyku smile Bardzo proszę Cię lol o tą super
                                    dietę, może dzieki niej moja waga ruszy w dół. Mój e-mail: mttx@wp.pl
                                    Pozdrowionka dla wszystkich
                                    • karolcia44 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 18.01.09, 22:19
                                      Witajcie
                                      Podczytuję Was czasem, zwłaszcza gdy mam doła i zajadam się
                                      słodkościami. Od jutra postanowiłam zastosować d. kopenhaską. Mój
                                      problem może nie jest tak wielki ale b, męczący. Otóż po ciąży
                                      schudłam ponad 20kg.( od wagi sprzed ciąży ze wzgl. na alergię
                                      dziecka i drastyczną dietę eliminacyjną).Syn ma ponad 2 latka i rok
                                      już go nie karmię piersią więc dieta się skończyła. Ostatnio patrzę
                                      z przerażeniem jak szybko zaczęły mi wracać kg. Ważyłam przy 168cm
                                      54kg a już ważę 62kg. Chciałabym najbardziej ważyć ok.56-57kg bo tak
                                      się czułam najlepiej. No i stąd ta moja dieta bo powoli nie mogę już
                                      na siebie patrzeć. Przyjmijcie więc i mnie do swojego grona bo od
                                      jutra zaczynam. Muszę się jakoś zdyscyplinować bo niby niewiele do
                                      zrzucenia ale zamiast ubywać ciągle przybywa sad
                                      • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 19.01.09, 11:08
                                        Witam wszystkich w nowym tygodniu boju smile
                                        U mnie 8 dzień kopenhadzkiej. Efekty już są widoczne -3cm w
                                        biodrach, -4 w talii i na wadze również 4kg smile)) Wczoraj
                                        przyjechali z wizytą moi rodzice, no i pierwszy raz mama
                                        stwierdziła, że sporo schudłam. Do tej pory tylko mnie dołowała, że
                                        ona po ciąży schudła w przeciągu miesiąca itp
                                        • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 19.01.09, 12:26
                                          Gratulacje !!!!...a ja mam doła sad przybyło troszkę i czuję się z tym strasznie
                                          żle ,koszmarnie... sad smirk
                                          • joan-m Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 19.01.09, 14:06
                                            No cóż po weekendzie znów do przodu 2 kilosad W pracy jak jestem nie
                                            mam czasu na podjadanie, a w domu... Ciągle ktoś otwiera lodówkę i
                                            mnie kusi. Już nie wiem co mam gotować, żeby w domu byli zadowoleni
                                            i ja. Poratujcie jakimiś przepisami.
                                            • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 19.01.09, 15:38
                                              mama_julinki -gratuluje i podziwiam, ja raczej nie wytrzymałabym na
                                              tej dieciesmile
                                              u mnie jest 67 , oszczedzam sie jak moge, w sobote ide na wesele i
                                              pewnie pojem sobie, i potem znowu bede załowacsmile
                                              • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 19.01.09, 16:37
                                                Dzięki, przyznam, że sama siebie podziwiam, że daję radę smile To do
                                                mnie niepodobne! Na początku postanowiłam,że wytrzymam do niedzieli
                                                czyli 7 dni, ale teraz jak widzę efekty to dam radę jeszcze 6 dni.

P.S. Marzę o Twojej wadze, ile masz wzrostu?
                                                • agatek.2 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 19.01.09, 16:54
                                                  Witam, przeczytałam cały wątek od początku i postanowiłam,że
                                                  dołączam do Was. Ja mam pewne sukcesy w odchudzaniu ale to było
                                                  dawno temu. Kiedyś ważyłam 98 kg a schudłam do 63. Niestety od 1,5
                                                  roku zmieniłam prace i skończyło się moje dbanie o siebie.
                                                  Kilogramów trochę przybyło i czas to zastopować i nie pozwolić na
                                                  więcej. Nie wiem obecnie ile waże ale ok. 70 to na pewno - po prostu
                                                  nie mam wago a poza tym i tak bałabym się na nią wejść. Schudnę
                                                  trochę to dopiero się odważę. Postanowiłam,że wracam do ćwiczeń i
                                                  odrzucam słodycze. Niby powinnam sobie dać z nadwagą radę ale
                                                  podejrzewam,że teraz nie będzie już tak łatwo dlatego tez potrzebuję
                                                  jakieś wytyczne i ograniczenia. Mam prośbe do Lol-a82 czy mogłabyś
                                                  rzesłać mi swoją diete na dakko@w.pl? Będę bardzo wdzięczna.
                                                  Obiecuję wam a przede wszystkim sobie ,że będę tu opisywać swoją
                                                  walkę z kilogramami a to ,że się tu odezwałam zmobilizuje mnie
                                                  jeszcze bardziej. Dziekuję lol-a82 z góry.
                                              • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 19.01.09, 17:00
                                                Oj, sorki joanna84k, już kiedyś pytałam Ciebie o wzrost. Masz
                                                162cm smile Pozrowionka
                                                • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 19.01.09, 18:30
                                                  tak 162 i moja waga początkowa to 68.7 nawet 69, teraz jest 67, a
                                                  marze zeby tak było 60kilosmile Może sie uda, mam nadziejesad
                                                  • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 19.01.09, 19:55
                                                    Uda się, uda smile Już udało Ci się pozbyć 2kg. Mnie cieszy każdy
                                                    kilogram mniej. Pozdrawiam
                                                  • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 21.01.09, 08:17
                                                    Hej, dziewczyny! Co taka cisza? U mnie dzisiaj rano 70kg smile))))
                                                    Zaczynam 10 dzień diety i muszę przyznać, że przyzwyczaiłam się do
                                                    małych ilości jedzenia. W ubiegłym tygodniu wydawało mi się że
                                                    głoduję, a w tym jak czytam co mogę zjeść, to myślę sobie "ale
                                                    dzisiaj sobie pojem" smile) Dziwna sprawa... Organizm chyba
                                                    rzeczywiście potrafi przestawić się na mniejsze ilości, a ja do tej
                                                    pory miałam jeszcze nawyki ciążowe i matki karmiącej smile))
                                                    Lol- co u Ciebie, jak postępy?
                                                    Becia- do dzieła! Uda się, tylko trzeba zacząć!

Buźka
                                                  • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 21.01.09, 09:38
                                                    witajcie dziewczyny!!!!Znowu zaczęłam ...od wczoraj...
                                                    ładnie się zważyłam sadnie jest ciekawie ,no ale cóż walka z tłuszczykiem nie
                                                    jest łatwa.Ale walczę....tak chciałabym aby wskazówka wagi sadła poniżej 8o
                                                    kg..................dłuuuuuuuuuga droga....sad
                                                  • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 21.01.09, 10:47
                                                    Hej dziewczyny! Jestem! Jak na razie trzymam się diety i czuje się świetnie, tak
                                                    lekko ale nie wiem ile ważę bo nie wchodzę na wagę, dopiero w poniedziałek.Za to
                                                    mój tata już schudł 4 kg a mama 2 więc dieta działa.Zastanawiam się czy kupić
                                                    sobie tabletki z fasoli które zażywałam na początku diety i wtedy jakoś szybko
                                                    te kg poleciały a jak już ich nie miałam to waga leciała opornie.
                                                  • karolcia44 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 21.01.09, 20:15
                                                    Hejka!! Właściwie trzeci dzień diety za mną. Dzisiaj w dodatku
                                                    jeszcze zaliczyłam basensmile Rano już waga skazywała 59,5 ale wiadomo
                                                    jak to rano....Troszkę się też słabo czułam.Ciekawe jak mi pójdzie
                                                    dalej. Niestety ale chyba zakończę ją w sobotę bo jadę na Dzień
                                                    babci i dziadka i pewnie nie ominie mnie jakieś inne jedzonko. Mam
                                                    zamiar je b. ograniczyć ale nie wyobrażam sobie tłumaczenia dlaczego
                                                    nie jem wcale..Ale do soboty - dam radę napewno. Powodzenia życzę
                                                    też innym.
                                                  • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 25.01.09, 11:05
                                                    Witam!Coś tu cicho a u mnie ten tydzień mogę zaliczyć do straconych. Trudno się
                                                    mówi, od jutra będzie na pewno lepiej.Zamówiłam sobie tabletki z fasoli więc
                                                    zobaczę czy coś działają.Mam nadzieje że moja motywacja wzrośnie tym bardziej że
                                                    szykuje mi się wesele w maju więc przydałoby się jakoś wyglądać. pozdrawiam
                              • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 26.01.09, 09:36
                                Hej, ja własnie w sobote byłam na weselu,ale powiem ze z wagą to
                                jest tak ze stoi w miejsc, moze w tym tygodniu sie dalej coś ruszysmile
                                • mama_julinki Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 26.01.09, 13:42
                                  Hej, a ja skończyłam kopenhadzką. Nie wytrzymałam 13 dni tylko 12,
                                  ale i tak ładnie schudłam tj. 6 kg smile
                                  W weekend jadłam normalnie, a od dzisiaj jesteśmy razem z mężem na
                                  diecie kapuścianej. Co o niej sądzicie?
                                  • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 26.01.09, 22:30
                                    Gratuluje, oby tak dalej!
    • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 01.02.09, 23:13
      strasznie dawno tu nikt nie zaglądał...nikt już nie walczy z tłuszczykiem,zostałam sama ???
      Efekty bardzo mizerne...,szkoda gadać sad
      Znowu zaczynam dietkię od lol...
    • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 03.02.09, 08:55
      Hejka, zaglądać,zaglądamy, ale pewnie efektów nie mamy i niema sie
      czym chwalicsmile Spoko do lata damy radesmile
      • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 06.02.09, 10:58
        Ja zaglądam ale faktycznie efekt marny tylko -1kg, coś mi się wydaje że
        organizm przyzwyczaił się do diety i dla tego nie chudnę. Od poniedziałku
        zaczynam dietę 1000 kcal i może wtedy coś ruszy.
        • kikaaaa Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 07.02.09, 08:46
          czesc
          ja tez zaczynam od poniedziałku
          ostatnio wogóle nie miałam czasu myśleć o diecie taki miałam młyn.

na wage nawet nie wchodze
          pozdrwaiam
          • kikaaaa Poniedziałek 09.02.09, 08:05
            Czyli zaczynam od dzisiaj
            jestem już po lekkim śniadanku i kawie
            jak młody pójdzie spać (jesteśmy w domu bo jest chory)
            to będę ćwiczyc callanetics i może spacer zaliczymy jak damy radę
            Trzymajcie kciuki
            Damy radę
            Byle do wiosny
            • becia-b Re: Poniedziałek 09.02.09, 14:42
              moja waga chyba jest zaczarowana,nie chce drgnąć .....
              a tak się staram i nic z tego .Koszmar.
              Ale damy radę smile ?????
              Życzę powodzenia
              • joanna1984k Re: Poniedziałek 09.02.09, 18:09
                Hej, ta waga to jest chyba zaczarowana u wszystkich- bo moja tez
                staneła na 67kg i d...asad
                Myśle cs o tej d.kapuścianej ,może by tak spróbowac??smile

• becia-b Re: Poniedziałek 12.02.09, 09:29
                  Nienawidzę mojej wagi i siebie też...sad ,
                  mimo dietki i oszczędzania się ja przytyłam buuuuuuuu sad
                  a było juz tak fajnie i waga spadała....i przyszły święta i wszystko sz....k trafił.
                  • joanna1984k Re:becia 12.02.09, 19:56
                    Kochana niemartw sie , nie jestes sama. Ja to mam chęć momentami
                    zrezygnowac, tez mam dosyć!!!! Nie moge na siebie patrzec, kupiłam
                    sobie błonnik w proszku,aroniowo-jabłkowy, jest ochydnysadale jutro
                    to chyba ze 3 łyżeczki wciągnei jeszcze herbatke figure, zobaczymy
                    co bedziesmile
                    • becia-b Re:becia 12.02.09, 21:28
                      Joasia!!!dzięki za słowa otuchy,czasami tak bardzo potrzebne...kiss
                      • tallulah_noir Re:becia 16.02.09, 23:04
                        Hej
                        nie przejmuj sie aż tak bardzo zastojem. Czasem tak jest,że organizm płata nam
                        figle i opiera się mniejszej liczbie kalorii. Walczy z nami. Trzeba przetrwać
                        ten okres i wytrwale iść do przodu. ja ważyłam 107 kg do porodu, to było 4
                        miesiące temu , a teraz już 85 kg wink A mam zamiar schudnąć do 60 kg. Pozdrawiam
                        ciepło.
                        • becia-b Re:becia 21.02.09, 21:09
                          ...sad nikt tu już nie zagląda i nie wspiera..???????
                          Dziewczyny co się dzieje ? Co z naszą walkę z kilogramami .Wiem że jest ciężko i czasami nie chce się piasać ale słowa wsparcie bardzo są potrzebne....Jak Wam idzie?
                          Odezwijcie się ...
                          • kikaaaa Re:becia 22.02.09, 07:24
                            Witaj
                            ja jestem od srody trzymam dietke i nawet nie uległam paczkom w tłusty czwartek
                            jest super, jutro się zważę i podam wyniki
                            A na razie zobacz to:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=91486818
                            i polecam wypowiedź i linki podane prze sweeper_ka

Mnie bardzo zmotywowała i mam wrażenie że dojżałam do tego by się zmienić
                            Do jutra Pa
                            • joanna1984k Jest ciężko:( 22.02.09, 09:03
                              hejka laski, no własnie jest ciezko z tą moją wagą,nic nie idzie w
                              dół,mimo wyrzeczeń, smutno mi i mam doła, lato sie zbliza, a ja
                              dalej z nadwagasadsad
                  • tallulah_noir Re: Poniedziałek 16.02.09, 23:02
                    Nie przejmuj się aż tak bardzo. Czasem tak właśnie jest, że organizm płata figle
                    i walczy przeciwko nam. Trzeba cierpliwości by przetrwać okres gdy Twoje ciało
                    mówi : nie !!! zmniejszonej liczbie kalorii. Do porodu ważyłam aż 107 kg, teraz
                    po 4 miesiącach juz 85 kg a mam zamiar dociągnąc do 60 - tki .Po malutku, ale
                    wytrwale . Pozdrawiam ciepło.
                    • mama_kasi85 Witajcie Dziewczyny! 22.02.09, 15:48
                      Widzę, że idzie Wam bardzo różnie, ale skoro wątek istnieje, to znaczy że nadal
                      walczycie.I tak trzymać!
                      Ja jutro idę do lekarza to zobaczę ile przytyłam. Aż się boję. pewnie 90 lekko
                      będzie.... a do porodu to zapewne setkę przekroczę, także w sierpniu na pewno do
                      Was dołączę ze sporym balastem.....
                      Pozdrawiam i życzę wytrwałoścismile
                      • kikaaaa Re: Witajcie Dziewczyny! 23.02.09, 07:57
                        Cześć a ja się dzisiaj pochwalę:
                        Waga: 87kg - 86
                        Biodra: 102 cm - 100
                        Talia: 87 cm - 85

W końcu mam trochę więcej motywacji, oby tylko na stałe mii tak zostało.
                        Trzymam kciuki za was
                        • ewa_g96 hej 23.02.09, 12:36
                          wróciłam. JEszcze w zeszłym roku zajrzałam do was - wysępiłam dietę od lol i
                          zniknęłam. No i dziś zaczęłam dietkę wprowadzać w życie. TYlko mam problem - nie
                          mam wagi i moje odmierzanie produktów jest bardzo na oko mam nadzieję że nie
                          dodam sobie za dużo. Muszę się jeszcze zważyć i pomierzyć. Trzymajcie kciuki
                          żebym wytrwała bo ssie mnie na samą myśl że czegoś nie wolno. A dziewczyny nie
                          myślałyście żeby zacząć nowy wątek bo trudno przebrnąć przez wszystkie posty a
                          tak byłoby łatwiej - taka moja luźna propozycja. Pozdrawiam
    • becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 23.02.09, 21:37
      Witajcie !!!Padła propozycja aby zacząć nowy wątek/c.d./ o tym samym haśle...co Wy na to ???? Czy Wam przeszkadza że jest tyle postów ???
      Co o tym myślicie ???
      **BECIA**
    • joanna1984k Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 24.02.09, 08:36
      hej jestem za smile nowy watek, moze i bedą nowe postanowienia smile
      • lol-a82 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 24.02.09, 10:48
        Ja też jestem za
        • ewa_g96 Re: ...i znowu o odchudzaniu !!!!! 24.02.09, 14:23
          Hej dziewczyny. U mnie porażka na całej linii. Wczoraj jakoś się trzymałam cały
          dzień ale wieczorem nie dałam rady i grzeszków dużo popełniłam. Dziś też
          niestety podjadłam ciasteczka ale za to przeszłam ze 3 mile czyli prawie 6 km
          więc mam nadzieję że nie wszystkie kalorie pójdą mi w d.... No a od jutra skoro
          zaczyna się post to może mi się uda wytrwać bez słodyczy bo reszta jedzenia aż
          tak nie kusi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka