martarele 25.02.09, 12:59 Oszaleję z tymi moimi pazurami. Już chyba wszytsko stosowałam i nic. Macie jakieś metody by je wzmocnić, jakieś kąpiele, okłady, masaże etc.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_sphinx Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 25.02.09, 13:00 A może witaminki? Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 25.02.09, 13:01 myj naczynia w rękawiczkach + jakiś utwardzający lakier do paznokci + gruba warstwa kremu na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 25.02.09, 13:02 ja bardzo polecam te odzywke bioaktywne szklo moje ostatnie odkrycie przyjemnie tania, bardzo dobra www.delia.pl/?mod=sklep&act=detail&g=7&licznik=0&id=1 Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 25.02.09, 13:03 moofka, a można ją kupić też w sklepie? czy tylko w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 25.02.09, 13:05 ja kupowalam w zwyklej drogerii Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 25.02.09, 13:04 mnie nie pomagało nic.od długiego czasu nosze akryl.super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 25.02.09, 13:04 a od srodka jakis preparat typu wlosy, skora, paznkocie ja lubie herbatki ziolowe, ale sa tez tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 25.02.09, 13:08 Ja łykałam cynk zalecony przez dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
kingapp super odżywka 25.02.09, 13:31 Do niedawna moje paznokcie były tak miękkie, że podczas mycia naczyń potrafiłam obciąć jakiegoś nożem i nic nie poczuć. Nosiłam przez kilka lat żel, ale latałam co kilka dni naprawiać odpryski. Tabletki, utwardzacze w lakierach nie pomagały. Męczyłam się, aż na wizażu wyczytałam o odżywce Herome. Kupiłam na allegro bez większej wiary, że rzeczywiście poskutkuje w moim beznadziejnym przypadku. A tu REWELACJA! Jest dosyć droga (ponad 40 zł), ale niewiarygodnie dobra. Stosuję od ok. dwóch miesięcy i po raz pierwszy w życiu mogę pochwalić się dłuższymi niż 1 mm WŁASNYMI paznokciami. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 kinga:) 25.02.09, 13:33 mogłabyś być lektorem albo układać hasła reklamowe do TV - shoppów czy tam TV marketów Odpowiedz Link Zgłoś
kingapp Re: kinga:) 25.02.09, 14:14 Aż tak to zabrzmiało ? Hehe, ale niewiele się pomyliłaś, bo zajmuję się reklamą - ale na trochę mniejszą skalę Ale odżywka jest naprawdę niesamowita Odpowiedz Link Zgłoś
a_melia Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 25.02.09, 13:46 Ja mam rozdwojone, połamane paznokcie tylko wtedy kiedy przez ok. dwa tygodnie są non stop malowane. Każda odżywka działa na nie tak jak lakier. Przerwa w malowaniu je wzmacnia. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 25.02.09, 14:57 Zrób sobie morfologie i poziom zelaza. Dla mnie paznokcie to miernik- jak sa kiepskie to na bank mam kiepska morfologie i niedobór żelaza. Odpowiedz Link Zgłoś
mon7 Re: Rozdwojone, połamane paznokcie 03.03.09, 12:27 Mavala, preparat szwajcarski, malutki 5ml plyn do nanoszenia na paznokcie. drogi kupiony w aptece, efekt natychmiastowy, nie moglam sobie poradzic z tym problemem przez rok a po zastosowaniu go apektakularne efekty. Znow piekne paznokcie, poszukaj w internecie bo sa wiadomosci na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś