okularniczka 15.06.09, 23:04 znacie? I jakie wrażenia? Warto wydać kaskę? Oczywiście- staram się trzymać dietę...(choć z tym czasami trudno bywa...) Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadrugiemiania Re: Alli 24.06.09, 18:35 Alli to środek chemiczny.Jeszcze niedawno tylko i wyłącznie na receptę.Są sposoby na pozbycie sie kg bez trucia się chemią.Farmaceutka mówiła mi,że raczej działa, ale i tak potrzebna jest dieta i ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Alli 25.06.09, 19:59 A co miała powiedzieć farmaceutka jak to jest na topie i promują to wszędzie... A prawda faktycznie jest taka, że jak się nie będziesz ruszać i rozsądnie jeść to żadne tabletki nie pomogą. Co najwyżej rozwalą żołądek. A farmeceutów się nie radźcie. Każdy z nich patrzy tylko na swój interes i wciśnie to co akurat zalega albo ma prikaz sprzedawać. Odpowiedz Link Zgłoś
nadrugiemiania Re: Alli 25.06.09, 20:56 Moja farmaceutka niczego mi nie wciskala, wręcz mi odradziła chemiczny środek na odchudzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agajjja Re: Alli 26.06.09, 15:14 Działanie ali polega na tym że wchłania większą część tłuszczy ze spożywanego posiłku, dzieki czemu tyle tłuszczu się nie odkłada. Ale działanie jego może powodować niekontrolowane tłuszczowe stolce tzn. chyba każdy coś takiego przeszedł że nagle wyskakuje Ci gęsia skórka i czujesz że zaraz eksplodujesz i szybko się rozglądasz za jakimś kibelkiem. ogolnie rzecz biorąc nagłe sraczki mogą wystąpić. A czy faktycznie działa to nie wiem bo nie zamierzam ryzykowac Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Alli 28.07.09, 13:33 alli blokuje enzym rozkładający tłuszcz, dzieki czemu się nie wchłąnia tylko przelatuje przez układ pokarmowy powinien nadal być tylko na receptę bo można sobie w tem sposób zaszkodzić (wiele witamin wchłania się z tłuszczem) Moj kolega to bierze i generalnie ciągle lata do toalety (mega blurp! - jak to określa) pomags tylko przy ruchu i diecie Odpowiedz Link Zgłoś