mieeke 21.10.09, 08:45 allegro.pl/item778731834_risocks_skarpetki_z_podeszwa_silikon_chlopiece.html Czy warto? Sternataler pewnie lepszy, ale cena jak dla mnie za wysoka. W czym chodzą wasze dzieci po domku? Synek ma 11m i śmiga w skarpetkach z pseudo abs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma_me Re: podróbka Sternsteler? 21.10.09, 09:12 przymierzałam sie do tych stande..... ale wkońcu sobie odpuściłam 25 zł skarpetki plus przesyłka to jednak sporo. młody właśnie skończył rok i śmiga tak jak Twój w skarpetkach z absem. Mam bardzo ciepło w domu, podłoga ogrzewana i doszłam do wniosku, że jednak nie warto. Starszy synek jak uczył się chodzić też śmigał w zwykłych skarpetkach z absami potem nawet kupiłam mi takie skarpetki ale z bardziej sztywną podeszwą i nie był zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: podróbka Sternsteler? 21.10.09, 09:40 Mój syn ma takie - nie mam do nich zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: podróbka Sternsteler? 21.10.09, 09:57 My mamy Sternatalery i są rewelacyjne- zwykłe skarpetki z abs u nas się nie sprawdziły bo mała się w nich i tak ślizgała. A ma ktoś porównanie tych z linka ze Sternatalerami? Bo cena naprawdę zachęcająca... Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: podróbka Sternsteler? 21.10.09, 10:29 synek śmiga w takich i jest super, ta podeszwa jest mięciutka allegro.pl/item774022196_skarpetki_skarpety_podeszwa_skorzana_19_20_12cm.html corce też takie kupię bo już się rwie do chodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: podróbka Sternsteler? 21.10.09, 11:03 polecam podgumowane skarpetki z Rossmana. Wydaja sie byc bardzo podobne do tych z linka, a kosztuja 19.99 za 4 sztuki. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: podróbka Sternsteler? 21.10.09, 11:05 A ja takich mam parę par i średnio mi pasują - raczej w wózku się sprawdzały. W domu młodemu przesuwają się na stópce/krzy się podeszwa, zsuwają się. Kupiłam z jakimś pełnym na podeszwie abs'em coś niemieckiego - niestety za 15zł. Jakośc taka se, ale nie ślizga się, niewiele się zsuwają. Starntelery kusiły mnie bardzo, ale cena powalająca. Na szczęście za tydz. rodzina nas odwiedza i właśnie ten wynalazek przywiozą jako prezent. Mam nadzieję, że są warte tej ceny - mój chrześniak od roku w nich śmiga (ma 3 pary) i wyglądają naprawdę ok. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaooo1 Re: podróbka Sternsteler? 21.10.09, 11:01 Ja na początku kupowałam zwykłe tanie z abs, niestety dziecko cały czas się przewracało - jak zaczynała wstawać przy wszystkim. Abs - łapki czy kropki nie spełniały swojej funkcji. Zainwestowałam w STERNTALER i jestem zadowolona. Fakt,że to spory wydatek. Ja kupowałam 2 pary,ale nie używaliśmy innych pantofli,tylko te skarpetki. Są super i warto je kupić. Teraz też używamy tych skarpetek jak idziemy np. do centrum zabaw. Tylko polecam te z oddychającą podeszwą,raz kupiłam jedne z pełną i niestety małej stopa się pociła. Teraz kupuję te oddychające. Sama się zastanawiam dlaczego u nas nikt nie wpadł na pomysł produkcji takich skarpetek,no i proszę ktoś takie "podrabia" Fajnie,ciekawe czy są takie wytrzymałe jak STERNTALER,chodzi nie tylko o podeszwę,ale o samą skarpetę. Szkoda tylko,że mają pełną podeszwę. Dodam jeszcze,że mała w skarpetach śmiga jak robi się zimno,wiosna i lato na bosaka (jest zahartowana i zawsze ma ciepłe stopy),więc aż taki wydatek to nie jest. Dopiero teraz zaczęłam jej ubierać skarpetki i dobre są te kupione pod koniec zimy chyba. Skarpetki powinny nam wystarczyć na kilka miesięcy jeszcze,mimo częstego prania nadal są ok. Odpowiedz Link Zgłoś