malwina79 28.11.09, 17:55 Właśnie wróciłam z Bonarki i w CCC bardzo dużo butów (damskich, męsikch i dzięcięcych) jest przecenionych o -50%. Nie wiem czy to tylko w Bonarce czy we wszystkich sklepach, ale naprawdę warto zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
constanta Re: CCC (Bonarka)- buty 50% taniej 29.11.09, 10:50 Zawsze na otwarcie jest taka promocja -50% na wszystkie buty. te buty sciągane ze wszystkich ccc stare kolekcje, niektóre sprzed 8 lat nawet są. Nie modne już wzory Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: CCC (Bonarka)- buty 50% taniej 29.11.09, 10:53 Byłam wczoraj w CCC w Magnolii we Wrocławiu i takze było sporo butów przecenionych o 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: CCC (Bonarka)- buty 50% taniej 29.11.09, 11:42 Czyli to jednak akcja we wszystkich sklepach, a co do wcześniejszego posta to widziałam głównie przecenione buty z obecnej kolekcji. Pełen wybór wzorów i rozmiarów. Wiem, że CCC czasami ma takie kąciki z przecenionymi butami i rzeczywiście modele tam występujące są straszne, ale w tym momecncie 80% asortymentu jest przecenione więc nie sądze aby mieli aż tyle "staroci" w takim wyborze rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś