ewuncia.a 30.11.09, 19:51 Co sądzicie o tych lalkach? Planuję kupić taką mojej córci na Gwiazdkę. Jakiś konkretny model może polecacie? Chodzi mi o lalę - niemowlaczka. Córcia ma 20 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mar_rog Re: Lalka Agatka 30.11.09, 20:48 fajne sa ale chyba szybko sie nudza... szwagierka kupila corkom 2 letnim jak im sie mial brat urodzic zeby je przygotowac no i bawily sie nimi chyba przez tydzien... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: Lalka Agatka 30.11.09, 21:29 Ja jakiś miesiąc temu kupiłam mojej (też 20 mies.) Chou Chou pierwszy ząbek, w dobrej cenie są na allegro, zabawy co nie miara, w porównaniu do Agatek chou chou mają dużo ładniejsze buzie i z bardzo fajnego tworzywa takie bardzo naturalne, widać ładnie np na rączkach wszystkie kosteczki,, zgięcia- ogólnie bardzo naturalny wygląd i śliczna buzia Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Lalka Agatka 30.11.09, 21:32 Wiesz, wszystko zalezy od zainteresowania corki. Moja jak miala 2 lata to wogole nie interesowaly jej lalki, miala swoja przytulanke tygrysa i to sie tylko liczylo. Lalki lezaly na polce i "kurz je przysypywal". Nawet do chwilowych zabaw nie byly brane. Teraz ma 3,5 i lalki robia furore od miesiaca. Moja 3,5 letnia corka ma lalke-"corke Zuzie". "Czyta" jej bajki, opowiada historie, pilnuje, zeby w nocy byla ladnie przykryta. A na Mikolaja wyraznie zazyczyla sobie i namazala odpowiedni list, ze chce druga corke-lalke. Odpowiedz Link Zgłoś
lullanka07 Re: Lalka Agatka 30.11.09, 23:55 moja corcia ma 2,5 roku i jest prawdziwa lalkowa mamusia. ma kilka bobasow,wszystkie wozi w wozku,kolysze,okrywa na gwiazdke mam zamiar jej kupic lepszego bobasa typu baby born Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Lalka Agatka 01.12.09, 10:26 Moja córka dopiero teraz zaczęła bawić się lalkami.W zeszłym roku kupiłam jej Agatkę-mimic i dopiero w tym roku się bawi.Na Twoim miejscu poczekałabym do styczniaBo ja w zeszłym roku kupiłam ją za 60 zł, na poświątecznej wyprzedaży(a przed świętami kosztowała 130zł).W tym roku tak samo zamierzam kupić raczkująca chou chou(w tej chwili jest po 139- 149zł)a w styczniu spodziewam się nie więcej jak 80zł.Na Twoim miejscu kupiłabym tańszego interaktywnego bobasa i zobaczyła,czy małaą wogóle zainteresuje. www.allegro.pl/item827993029_a_agatka_mimic_40cm_born_baby_rekl_tv_promocja.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia-s Re: Lalka Agatka 02.12.09, 09:18 Hej!!! Moja córcia dostałą Agatkę w wersji chora na pierwsze urodziny.Nie bawiła się nią nigdy wręcz jej nie lubi.Ma starą wersję baby born, jeszcze po mojej siostrze i to tej lalce poświęca całą swoją uwagę. Jedyne z czego korzysta to akcesoria medyczne, które Agatka miała w komplecie.Szczerze mówiąc to mi się ta lalka też nie podoba ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś