magda79pn 19.02.10, 17:10 nie czepiajcie się że wyszukuję takich aukcji, wpadła mi w oko przez przypadek... czy tak trudno zrozumieć że niektóre rzeczy po prostu trzeba wyrzucić? allegro.pl/item930372663_2_podwyzszenia_samochodowe.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 17:15 patrząc na te zdjęcia mam odruch wymiotny... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 17:22 O ja... Faktycznie masakra. Ludzie są cudowni Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 17:23 on napisał STAN OGÓLNY DOBRY !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady.deidre Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 17:32 wizualnie to wygląda obrzydliwie, a podejrzewam że dodatkowo muszą mocno cuchnąć, na jednym foteliku chyba mu się kot zsikał Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 17:26 watek juz byl omawiany na forum wozki dzieciece Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 17:35 agnes_nyc napisała: > watek juz byl omawiany na forum wozki dzieciece -------------------------------------------------------- też mi się od razu ta aukcja z tamtym facetem skojarzyła (tym od wózka i innych śmieci co kiedyś na forum wózki omawiałyśmy), ale to chyba inny KWIAT Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 18:47 Bez obrazy ale takiego syfa wystawic to wstyd nie kupiłabym u tego człowieka nic, nawet te gołebie ktore oferuje i same robia toalete. Brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaip83 Re: allegro, o matko... masakra... 01.03.10, 14:33 Wiecie co dziewczyny chyba zapytam tego gościa czy przed wyslaniem to pierze hihi i czy ten drugi fotelik nie jest obsikany przez kota .Szok! niech sam sobie na to usiądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.deidre Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 17:23 Ta aukcja dowodzi, że opis stanu dobry/bardzo dobry jest rzeczywiście bardzo subiektywną sprawą. Sama się parę razy nacięłam na rzecz, która miała być w stanie bardzo dobrym a przychodziła w mojej ocenie w stanie najwyżej średnim , jednak jak widzę i tak miałam szczęście bo aż takie śmieci mi się nie zdarzyły. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta1 Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 21:29 magda79pn napisała: > patrząc na te zdjęcia mam odruch wymiotny... Ja też... I akurat jem sałatkę Odpowiedz Link Zgłoś
pasmo30 Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 17:23 A jakie do tego koszty przesyłki. Nowe mozna kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 17:36 Niektorzy potrafia jeszcze zadziwic. Niestety, malo pozytywnie. Koles liczy na to, ze ktos to kupi? Dobrze, ze nie wystawil zdechlego szczura, znalezionego w tej samej piwnicy/garazu, co te podstawki. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella a kibort w bdb stanie? 19.02.10, 17:42 allegro.pl/item930363427_kibort_dla_dzieci.html Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: a kibort w bdb stanie? 19.02.10, 18:18 w idealnym a widziałyście siodełka? zastanawiam się które z nich jest nowe a które używane allegro.pl/item930378227_2_siodelka.html Co do DACHUW -to ten pan chyba najlepiej wie czym się zajmuje dobrze że nie napisał DACHUFF... Odpowiedz Link Zgłoś
laciata_ania Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 17:59 jak widac on to wszystko trzyma z gołębiami, ktore sa na pozostalych aukcjach Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 18:14 Dokładnie to właśnie chciałam napisać Mnie zauroczyło "malowanie dachuw" Odpowiedz Link Zgłoś
kazia4 Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 18:55 a mnie komentarze, które otrzymał oraz jego odpowiedzi na nie obłędne UWAGA OSZUST !!!! Osoba która nie zna gołębi,sprzedaje gołębie nie te co się kupiło i na dodatek wichrowate.Kupiłem od tej osoby wylotkę perłową z niby 07r. Przysłał zwykłego perłowego wichrowatego starego trupa NIE POLECAM OSZUSTA [Odpowiedź z:czw 08 maj 2008 20:47:29 CEST] widać ze pan się nie znasz po pierwsze samica nie jest moja a po drugie jest zdrowa a skrzydło ma takie od urodzenia,jest płodna i sparzona z samcem,teraz do niej dobrego samca i usiadzie na jajka,ten negatyw to powinien iść dla pana,dowidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 20:48 Umarłam! Co za koleś... Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 18:51 to już faktycznie przesada Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 18:54 nie wiem, jak teraz, ale tak kilka lat wstecz, to gąbkowe podwyższenia można było kupić w promocji nawet za 15 złotych. A to, co ten pan oferuje, poza gołąbkami, wygląda okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: do skasowania 19.02.10, 20:01 Przecież tego kolesia trzeba zablokować... kurcze przesyła zwierzęta paczkami? Ja wysłałam zgłoszenie, a reszta rzeczy które sprzedaje poza gołębiami jest po prostu OBRZYDLIWA. Gdzie on się uchował? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do skasowania 19.02.10, 21:48 pasik napisała: > Przecież tego kolesia trzeba zablokować... > kurcze przesyła zwierzęta paczkami? > Ja wysłałam zgłoszenie, zanim sie zbulwersujesz i wyślesz, poczytaj-cyt ze strony poczty polskiej:cytRZESYŁKA POCZTOWA NA WARUNKACH SZCZEGÓLNYCH W ramach usługi mogą być nadawane przesyłki, których zawartość stanowią:żywe rośliny, ptaki domowe i ozdobne oraz rzeczy oznaczone jako „rzecz o krótkim okresie trwałości”. cyt: PRZESYŁKA POCZTOWA NA WARUNKACH SZCZEGÓLNYCH musi być odpowiednio opakowana, a w szczególności: żywe ptaki należy przesyłać w zamkniętych klatkach, koszach lub skrzyniach, do których przywiązuje się kluczyki: opakowania te powinny być obszerne i przewiewne, odpowiednio wewnątrz wyposażone oraz tak wysokie, aby ptaki mogły swobodnie stać; konstrukcja klatki winna uniemożliwiać przypadkowe wysunięcie się jakiejkolwiek części zwierzęcia na zewnątrz; nadawca jest zobowiązany umieścić wewnątrz takiego opakowania naczynie z pokarmem oraz gąbką nasączoną wodą, a spód pokryć materiałem chłonącym wilgoć. koniec cytatu Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: do skasowania 19.02.10, 22:27 Wiem że są takie przesyłki.Nie potrzebujesz cytować. Tylko wyszłam z założenia że człowiek sprzedający takie rzeczy, w takim stanie gołębi nie potrafi normalnie wysłać. Cóż mam nadzieję że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 20:30 To z pożaru mu się uchowało??? Matko, tak się poryczałam ze śmiechu, że zaraz chyba urodzę A jeszcze nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 20:43 Ja się dziwię, że ludziom nie wstyd takie coś wyjęte ze śmietnika wystawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 21:07 najzabawniejsza rzecz jaką dziś widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
luizka.s Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 21:17 poplakalam sie opisy i przedmioty powalajace! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 21:22 ale jaja. Strona "o mnie" też jest piękna, motto "Kupując u mnie masz pewność że towar dotsze na czas i cały" +reszta przemyśleń Ten komentarz też niezły "Otrzymałam stacyjkę z kluczykiem,którym nie dało sie przekręcić w tejże stacyjce" Odpowiedz Link Zgłoś
linka4 Re: allegro, o matko... masakra... 19.02.10, 22:06 Niezły jest Pokusiłam sie o przeglądnięcie jego aukcji. Opis robota kuchennego jest po prostu boski, no i skoda FAFORIT Ogladam dalej, bo pewnie jeszcze wiele kwiatków przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
basi-a27 Re: allegro, o matko... masakra... 20.02.10, 09:46 mógłby chociaż wyprać i umyć przed zrobieniem zdjęcia.... ohydne aukcje Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: allegro, o matko... masakra... 20.02.10, 10:01 Obrzydliwe. Niedługo ludzie zaczną sprzedawać gówna spod siebie. To naprawdę nie mieści się w głowie, żeby na aukcje wystawiać coś, co od dawna nadaje się tylko i wyłącznie na śmietnik. Brak wstydu. Poza tym podobnego typu podwyższenia, tylko, że nowe, a nie obsikane i porozrywane, można kupić w supermarkecie za 12 zł. A tu z wysyłką kwota wynosi 25 zł PPPPP. Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka0408 Re: allegro, o matko... masakra... 20.02.10, 10:10 Podpisuję się pod kozą w rajtuzach. Ciekawe, czy ten gość sam w sobie też taki obrzydliwy jak te jego aukcje fuj Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: allegro, o matko... masakra... 20.02.10, 10:55 "SPRZEDAM SKODE FAFORIT R 1992. TECHNICZNIE IDEALNA BLACHARSKO TEŻ DOBRA TYLKO LEWA SRTRONA BYŁA PUKNIĘTA NARUSZONE DŻWI SŁUPEK I PRÓG. NIE WAZNY DOWÓD OC JEST. SAMOCHÓD JAK NAJBARDZIEJ NA CHODZIE JEŻDŻĄCY.NOWE OPONY. LUB ZAMIENIE NA DOSTAWCZY BEZ DOPŁACANIA MOŻE BYĆ ŻUK POLONEZ,ABY NA CHODZIE I Z OPŁATAMI-BENZYNA.DIZLOM DZIĘKUJĘ" nawet nie wie gdzie jest lewa strona w samochodzie najważniejsze że napisał "naruszone DŻWI" Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: allegro, o matko... masakra... 20.02.10, 17:17 obstawiam w ciemno, że tak Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: allegro, o matko... masakra... 20.02.10, 11:35 Najleosze jest to, że z tych podpupników NIE DA się zdjąć pokrycia do prania Mamy taki sam, zresztą na zdjęciu widać nity Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko nie rob sobie wyrzutow i dawaj wiecej ! :) 20.02.10, 17:07 jak cos jeszcze znajdziesz CUDO! Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: nie rob sobie wyrzutow i dawaj wiecej ! :) 20.02.10, 17:20 ale się koleś zdziwi jak zobaczy że ta aukcja ma już ponad 1500 odsłon Odpowiedz Link Zgłoś
monna16 Re: nie rob sobie wyrzutow i dawaj wiecej ! :) 20.02.10, 21:24 Nie... no normalnie zastanawiam się czy się na to nie skusić Aż się popłakałam ze śmiechu Chyba nikt normalny czegoś takiego nie wystawiłby na aukcji Ba, mi nawet wstyd byłoby w ciągu dnia przejść się z tym do śmietnika a co dopiero sprzedać takie siedzisko w stanie DOBRYM Ale kto wie, może znajdzie się jakiś kupiec... w końcu strona ma już ponad 1800 odsłon! Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: nie rob sobie wyrzutow i dawaj wiecej ! :) 20.02.10, 21:54 chyba już krąży po necie: widelec, wykop,demotywatory Któż to wie Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn pan jest chyba oburzony... 24.02.10, 13:01 zmienił opis aukcji allegro.pl/item930372663_2_podwyzszenia_samochodowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
roeta Re: pan jest chyba oburzony... 24.02.10, 14:05 Hm. Nawet jeśli są po jego dzieciach i leżą sobie w garażu, to chyba nie problem strzepnąć kurz i przetrzeć mokrą szmatką. Na pewno prezentowałaby się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: pan jest chyba oburzony... 24.02.10, 15:49 dobra, pan ma te podstawki po dzieciach, leżały w garażu, kosztuje tylko 5zł a z przesyłką aż 25zł, ciekawa jestem czy sam kupiłby swoim dzieciom coś takiego... bo ja bym za darmo nie wzięła... Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: allegro, o matko... masakra... 24.02.10, 14:09 Pan mnie urzekł, proponuję nadać mu ściśle tajny kryptonim: ESTETA Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: allegro, o matko... masakra... 24.02.10, 14:11 a fujjjjjjjjjjjj, to jest po prostu obrzydliwe . Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: allegro, o matko... masakra... 24.02.10, 16:06 ..a może ktoś zleciłby ułożenie glazury, położenie paneli bądź malowanie 'dachuw' temu panu..? To staranny fachowiec musi być Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: allegro, o matko... masakra... 24.02.10, 16:13 no przeca Wam napisal, ze tak nieladnie do niego i o nim pisac, bo handlowac moze kazdy ( kazden) Odpowiedz Link Zgłoś
jolasek77 :) 25.02.10, 13:42 no gdyby nie taki wysoki koszt wysylki to bym sie chyba skusila haha. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 A tutaj buciki dla eleganckich Pań ;D 01.03.10, 03:19 moda.allegro.pl/item934625488_atmosphere_czolenka_r_37_23cm_vintage_koturny.html Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: A tutaj buciki dla eleganckich Pań ;D 01.03.10, 09:10 te buciki też wyglądają jak ze śmietnika Odpowiedz Link Zgłoś
madzieks2 Re: allegro, o matko... masakra... 01.03.10, 04:37 ja tego Pana dodam do ulubionych sprzedawców Odpowiedz Link Zgłoś
karola77 allegro, o matko... masakra... 01.03.10, 16:25 ale hicior to i ja cos doloze, komentarz, ktory kiedys otrzymal pan od podwyzszen: neutralny komentaz dlatego ,ze wplacilem kase , czekalem chwile i okazalo sie ,ze kierownicy nie ma juz.ale wszystko ok bo otrzymalem zwrot kasy.tak ,ze allegrowicz uczciwy i myśle ,ze można go polecić innym kierownica byla,ale czary mary i nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn rower :) 01.03.10, 19:11 allegro.pl/item942660298_bmx_prawie_jak_mangoose_od_pierwszego_nieboraka.html Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: rower :) 01.03.10, 22:47 Za jedyne 180 zeta masz grata jak znalazł... Czego to ludzie nie wymyślą, o przepraszam, nie wystawią... Odpowiedz Link Zgłoś
milen7 Re: allegro, o matko... masakra... 01.03.10, 23:04 tu tez super buciki NEMO www.allegro.pl/show_item.php? item=943430553 co prawda cena niska...ale w życiu nawet za darmo bym ich nie chciała...!! Odpowiedz Link Zgłoś
milen7 Re: allegro, o matko... masakra... 01.03.10, 23:04 www.allegro.pl/show_item.php?item=943430553 Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: allegro, o matko... masakra... 01.03.10, 23:38 Ale ile rzeczy ta osoba ma sprzedanych, czyli ludzie u niego kupują. allegro.pl/item866783824_866783824.html Popatrzcie za ile ta klatka poszła. W sklepie za tą cenę była by nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: allegro, o matko... masakra... 01.03.10, 23:59 A widziałyście te siodełka?? allegro.pl/item930378227_2_siodelka.html pisze, że jedno jest nowe hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: allegro, o matko... masakra... 02.03.10, 00:26 Jezu , dziewczyny, ja sie poplakalam ze smiechu,nie moge nadarzyc wycierac chusteczka Boskie!!!!!!!!! dajcie wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaip83 Re: allegro, o matko... masakra... 02.03.10, 08:48 Wiecie co napisałam do niego i zapytałam czy przed wysłaniem wypierze siedzenia i dlaczego jest mokra plama na jednym i zobaczcie co odpisał cytat"na życzenie upiore a mokre jest dlatego bo leżą w garazu blaszanym a jak wiemy przy temperaturze ujemnej w takim garazu woda się skrapla noizamokło nic wielkiego wystarczy uprac i beda jak nowe". Uwierzycie?JAK NOWE !HAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: allegro, o matko... masakra... 02.03.10, 09:16 ja widziałam te siodełka i nie mogę dojść do tego które jest nowe a które używane buciki ohydne, bleeee... Odpowiedz Link Zgłoś