Dodaj do ulubionych

chicco ct 01 dolly

02.03.10, 16:43
czy ktos miał ten wózeczek ??gdzie go mozna kupic i czy warto , w sklepach go
nie ma na allegro sprzedaja diwe osoby jedna za 750 zł a druga 500 ale z
niemiec....o co chodzi z tym wózkiem ze go nie ma a jest
słodki..........................

to ten:
www.allegro.pl/item934077839_wozek_chicco_ct_0_1_dolly_nowy_promocja.html
Obserwuj wątek
    • mme_marsupilami Re: chicco ct 01 dolly 02.03.10, 18:52
      Mialam, w kolorze Mistral. Wozek porazka.
      Dobre prowadzenie wylacznie z fotelikiem samochodowym, podbijanie z gondola/spacerowka - koszmar. Wozek sprzedalam z ulga po kilku miesiacach uzytkowania. Dosyc szybko sie rozklekotal, amortyzacja zerowa. Wybieralam pomiedzy Chicco i Loola (podobne wymagania co do wozka wielofunkcyjnego), dzis bez zastanowienia wzielabym Loole Up. Zapraszam na forum Wozki dzieciece, dziewczyny chetnie doradza cos sensowniejszego.
      • filemona84 Re: chicco ct 01 dolly 02.03.10, 19:42
        A ja mam taki właśnie mistral. Mój ma już jeździł nim syn a teraz jeździ córka.
        Fakt nie miałam w wersji z gondolą. Mam nosidełko i spacerówkę.
        Uwielbiam ten wózek, nic się nie rozklekotało, fakt amortyzacja marna ale to
        przecież norma w parasolkach. Rozkładany prawie na płasko, fajna budka, super
        się naciąga.
        Jak dla mnie wózek ok, podbija się świetnie.
        Tapicerka świetnie się ściąga do prania i po wielu praniach wygląda jak nowa.
        Nie narzekam na niego, nic się nie rozklekotało choć niby jest do 15 kg to nie
        raz jeździ w nim moja siostrzenica która waży 20 kg i z wózkiem nic się nie
        stało. Dałam za niego chyba 700 zł w wersji zimowej ze śpiworkiem i z torbą do
        wózka.
        Ja jestem zadowolona.
        • agaro3 Re: chicco ct 01 dolly 02.03.10, 20:14
          dziękuje bardzo za odpowiedzi , tak na wiosnę chce kupic spacerówkę to jeszcze
          cos poczytam i poszukam , naprawde nie wiem vco kupic

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka