robin81 04.03.10, 12:00 jak sie sprawuja butki dla dzieci z reserved for kids?prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasianowa2 Re: re-kids - buty 04.03.10, 13:25 Miałam dla córkijedne półbuciko-sandałki biało-zielone, były super, bardzo wygodne. Teraz kupilismy wyższe adidaski wyglądają solidnie, a jakbęzie w praktyce to zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: re-kids - buty 04.03.10, 13:40 Dla mnie tragedia, dwie pary kupiłam i dwie zwróciłam - sztywne, niewygodne, trudne do zakładania. Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: re-kids - buty 04.03.10, 22:10 przez ciekawość jak oddawałaś używane buty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: re-kids - buty 04.03.10, 14:52 zależy od modelu, jedne są faktycznie sztywne, twarde pod piętą, a inne przyjemnie elastyczne i miękkie pod piętą. Dla starszego syna kupiłam do biegania do przedszkola (na plac zabaw głównie) i do piaskownicy i się super sprawdziły. Zwłaszcza takie mocniej zabudowane sandałki z krytymi palcami i coś na wzór trampek z dodatkiem nubuku. Odpowiedz Link Zgłoś
monna16 Re: re-kids - buty 04.03.10, 21:48 A są też dla dziewczynek w rozm. 20-22? Jakie i w jakiej cenie? U nas w re-kids widziałam tylko dla chłopców i ani jednej pary dla dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: re-kids - buty 04.03.10, 22:09 bardzo lubię zwłaszcza dla syna. Dobra relacja ceny do jakości. Miałam 3 razy i są nie do zdarcia. Żałuje, że na wiosne nic nie moge w Re znaleźć. U nas same trampy a chciałabym jakieś trzewiko-półbuty. Odpowiedz Link Zgłoś