ababar 23.02.04, 16:54 Proszę o opinie na ich temat. Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinaz25 Re: Czy polecacie www.bobo.pl 23.02.04, 18:43 Oczywiście, że tak. Kupowałam tam krzesełko do karmienia, zamówienie składałam dzień przed Wigilią i prosiłam o dostarczenie go na następny dzień rano (zależało mi bo miał to być gwiazdkowy prezent dla mojego syncia)no i w dzień Wigilii, o godzinie 10.00 rano prezent został dostarczony tak, jak prosiłam. Byłam niezmiernie zadowolona z obrotu sprawy. Widać firma solidna i profesjonalnie podhcodzi do klienta. Zatem polecam! Firma z Wrocławia. Pozdrawia, Ewelina i Krystianek (6,5 miesiąca) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Czy polecacie www.bobo.pl 23.02.04, 21:36 Ja nie polecam. Na karuzelkę Tiny Love czekałam prawie miesiąc, teraz się zepsuła, a ja nie mogę jej reklamować, bo ten sklep ma brzydki zwyczaj nie przesyłania dowodu zakupu wraz z kupionym produktem. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_edziecko Re: Czy polecacie www.bobo.pl 23.02.04, 21:53 Wózek Peg perego Atlantico najdroższy ze wszystkich sklepów wirtualnych i realnych. Ale za to mają ładne kołyski Odpowiedz Link Zgłoś