mama1bartk-a 27.04.10, 11:25 Za miesiąc mamy 5 rocznice ślubu podpowiedzcie co mogłabym kupić mężowi cos takiego oryginalnego i fajnego.Zupełnie nie mam pomysłow podpowiedzcie proszę.Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Rocznica slubu 27.04.10, 11:30 nie oryginelny ale...zegarek na reke a z niecodziennych moze skok spadochronowy? cena ok. 600zl z tego co pamietam przelot jakąs awionetka nad znanymi okolicami - otrzymałam taki prezent i b. mi sie to podobało Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Rocznica slubu 27.04.10, 19:00 Albo zaprojektuj fotoksiążkę z waszymi zdjęciami, wpisami,i czym tam jeszcze chcesz Albo www.wonderbox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Rocznica slubu 27.04.10, 21:01 Ja bym wykupiła (zorganizowała) weekend w jakiejś fajnej stolicy europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
littleblue Re: Rocznica slubu 28.04.10, 11:56 To moze bardziej jako dodatek - czekoladowy telegram. www.chocolissimo.pl czy jakos tak.... Ja przeslalam mezowi kurierem do pracy, podobalo sie. Odpowiedz Link Zgłoś