Dodaj do ulubionych

Prezent urodzinowy

05.05.10, 14:10
Moja bratanica ma niedługo swoje piąte urodziny, a ja nie mam żadnych pomysłów, co jej kupić na prezent. Interesuje się końmi i ma dużo rzeczy z tymi zwierzętami, a zwłaszcza książeczek. Myślałam o ZOO Lego Duplo. Lubi też puzzle i układanki, tylko nie wiem, czy jak kupimy puzzle to nie będzie już miała takich samych. Doradźcie, proszęsmile.
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: Prezent urodzinowy 05.05.10, 14:48
      Lego Duplo dla 5 latki to może już troszkę za "dziecinne". Mój 5 latek (chłopiec) od dawna ( wink ) buduje z normalnego Lego.
      Jeśli interesuje się zwierzętami to może jakiś album, atlas o zwierzakach, ze zdjęciami realistycznymi, budową anatomiczną, taki trochę bardziej "dorosły". To tak z praktyki piszę, mój akurat bardzo lubi oglądać takie "poważniejsze" książki, zwłaszcza gdy pokazują, co jest w środku zwierzaka, człowieka, roślinki wink
    • kontaminacja Re: Prezent urodzinowy 05.05.10, 20:50
      Mam córę w podobnym wieku i o identycznych zainteresowaniach. Z rzeczy
      materialnych polecam świetny zestaw Lego - jeep z przyczepą dla konia, koniem i
      dżokejką oczywiście. Duplo moim zdanie zbyt dziecinne. Mile widziany byłby
      pewnie karnet na jazdy konne albo, jeśli już jeździ, np. rękawiczki do konnej jazdy.
    • aloiw1985 Re: Prezent urodzinowy 06.05.10, 13:38
      www.empik.com/konie-1001-fotografii-opracowanie-zbiorowe,prod260010,ksiazka-p

skoro lubi konie moze wykupicie jej karnet na lekcje jazdy konnej w stadninie?
    • marghot Re: Prezent urodzinowy 06.05.10, 13:44
      ja posżłabym w jakiś np. wyjazd, chocby jednodniowy do nie wiem zoo
      safari czy na konie
      kupienie karnetu na basen, konie, tenisa, karate, taniec czy czym
      sie tam interesuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka