pia_ 07.06.10, 22:07 Chodzi o najnowsze, pojedyncze figurki w saszetkach. Jeszcze w ubiegłym tygodniu widziałam je na stoisku Lego w Magnolii, ale już nie mają, ponoć w hurtowniach także pustki. Czy ktoś je widział w innych sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata77_h Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 11.06.10, 14:12 Dwa dni temu byłam w Askocie na Sztabowej i tam przy kasie widziałam takowe Po 6 złotych z groszami za sztukę o ile się nie mylę.... ale wyboru nie było, albo ja się na tym nie znam. Po opakowaniu wydawało mi się że wszystkie są takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 11.06.10, 14:23 Dzięki, udało mi się kupić wczoraj po 7 zł/szt na stoisku z zabawkami w Hali Strzegomskiej. Opakowania wszystkie mają jednakowe, kupuje się w ciemno, nie wiedząc co jest w środku - taka lego niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_h Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 14.06.10, 12:29 Dzięki za "oświecenie" Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 14.06.10, 13:21 U nas zawsze w smyku przy kasie leżą a smyki chyba wszędzie jednakowe Odpowiedz Link Zgłoś
kisia75 Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 15.06.10, 21:36 niespodzianka tak, ale po kodach można sprawdzać i nie dublować figurek Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 15.06.10, 21:41 A wiesz może, jakie kody odpowiadają poszczególnym figurkom? Szukam dla chrześniaka astronauty, robota, ninja i nurka. Odpowiedz Link Zgłoś
kisia75 Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 17.06.10, 16:31 mam kod robota,niji i nurka Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 17.06.10, 18:42 Jeśli byłaby taka możliwość, to czy mogłabyś podać te kody na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 17.06.10, 18:49 a są jakieś babskie figurki? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 17.06.10, 19:56 Jest lekarka i cheerleaderka z pomponami. Odpowiedz Link Zgłoś
kisia75 Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 17.06.10, 20:19 jak tylko zrobię zdjęcie to prześle Odpowiedz Link Zgłoś
kisia75 pia_ 19.06.10, 12:06 poszło na gazetowego,przepraszm mam nadzieje że nie za późno Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Kisia 20.06.10, 09:07 Napisalam na gazetowy prosbe o kody. A moze zamiescilabys zdjecia tu na forum? Na pewno nie jednej Mamie sie przyda aby nie dublowac ludzikow. Gratuluje pomyslowosci, kompletnie na to nie wpadlam. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 20.06.10, 09:33 klockowo.pl/category/kid,151999/lego-minifigurki.html/ Tutaj można kupić tylko nie wiem czy opłaca się przepłacać Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 20.06.10, 09:43 ja zamowilam wlasnie tutaj wszystkie figurki. czekam na przesylke. nie mam czasu na chodzenie i wybieranie w sklepie i kasy na ewentualne pomylki. podobna sytuacja jak w przypadku zapakowanych podobnie gormitow, gdzie juz syn ma sporo zdublowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 20.06.10, 14:03 A czy w W-wie w Galerii Mokotow sa te figurki? Gdzie jeszcze sa stoiska Lego? Niestety te co bylo w Zlotych Tarasach juz zlikwidowane... Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 20.06.10, 16:04 figurki widzialam w smykach Odpowiedz Link Zgłoś