Dodaj do ulubionych

Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki Lego?

07.06.10, 22:07
Chodzi o najnowsze, pojedyncze figurki w saszetkach. Jeszcze w
ubiegłym tygodniu widziałam je na stoisku Lego w Magnolii, ale już
nie mają, ponoć w hurtowniach także pustki. Czy ktoś je widział w
innych sklepach?
Obserwuj wątek
    • beata77_h Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 11.06.10, 14:12
      Dwa dni temu byłam w Askocie na Sztabowej i tam przy kasie widziałam
      takowesmile Po 6 złotych z groszami za sztukę o ile się nie mylę....
      ale wyboru nie było, albo ja się na tym nie znam. Po opakowaniu
      wydawało mi się że wszystkie są takie same.
      • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 11.06.10, 14:23
        Dzięki, udało mi się kupić wczoraj po 7 zł/szt na stoisku z
        zabawkami w Hali Strzegomskiej. Opakowania wszystkie mają jednakowe,
        kupuje się w ciemno, nie wiedząc co jest w środku - taka lego
        niespodzianka.
        • beata77_h Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 14.06.10, 12:29
          Dzięki za "oświecenie"smile
          • jagodasoft2 Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 14.06.10, 13:21
            U nas zawsze w smyku przy kasie leżą a smyki chyba wszędzie jednakowe
            • kisia75 Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 15.06.10, 21:36
              niespodzianka tak, ale po kodach można sprawdzać i nie dublować figureksmile
              • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 15.06.10, 21:41
                A wiesz może, jakie kody odpowiadają poszczególnym figurkom? Szukam
                dla chrześniaka astronauty, robota, ninja i nurka.
                • kisia75 Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 17.06.10, 16:31
                  mam kod robota,niji i nurka
                  • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 17.06.10, 18:42
                    Jeśli byłaby taka możliwość, to czy mogłabyś podać te kody na priva?
                    • pade Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 17.06.10, 18:49

a są jakieś babskie figurki?smile
                      • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 17.06.10, 19:56
                        Jest lekarka i cheerleaderka z pomponami.
                    • kisia75 Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 17.06.10, 20:19
                      jak tylko zrobię zdjęcie to prześle
                      • kisia75 pia_ 19.06.10, 12:06
                        poszło na gazetowego,przepraszm mam nadzieje że nie za późno
                        • katrio_na Kisia 20.06.10, 09:07
                          Napisalam na gazetowy prosbe o kody.
                          A moze zamiescilabys zdjecia tu na forum?
                          Na pewno nie jednej Mamie sie przyda aby nie dublowac ludzikow.

Gratuluje pomyslowosci, kompletnie na to nie wpadlam. Dziekuje wink
                      • marta2202 Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 20.06.10, 09:33
                        klockowo.pl/category/kid,151999/lego-minifigurki.html/
                        Tutaj można kupić tylko nie wiem czy opłaca się przepłacaćsmile
                        • hratli Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 20.06.10, 09:43
                          ja zamowilam wlasnie tutaj wszystkie figurki. czekam na przesylke.

nie mam czasu na chodzenie i wybieranie w sklepie i kasy na
                          ewentualne pomylki.

podobna sytuacja jak w przypadku zapakowanych podobnie gormitow,
                          gdzie juz syn ma sporo zdublowanych.
                          • katrio_na Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 20.06.10, 14:03
                            A czy w W-wie w Galerii Mokotow sa te figurki?
                            Gdzie jeszcze sa stoiska Lego? Niestety te co bylo w Zlotych Tarasach juz
                            zlikwidowane...

• hratli Re: Gdzie we Wrocławiu pojedyncze, nowe figurki L 20.06.10, 16:04
                              figurki widzialam w smykach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka