martirad 21.06.10, 18:21 Jakie krzesło kupujecie swoim pierwszoklasistom? Możecie polecić jakieś dobre i sprawdzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grabasik Re: krzesło dla I- klasisty 21.06.10, 22:15 Był kiedyś wątek o krzesłach dla pierwszaka. Mamy polecały wówczas krzesła z Nowego Stylu model Freestyle i Ministyle. Ale jak pojechałam z córką do sklepu to te krzesła wydały mi się za małe (może posłużyłyby max 2 lata) więc córka wybrała model Smart gtp - dodatkowo był akurat w promocji Krzesło służy nam już dwa lata i nadal wygląda jak nowe. Ma regulację wysokości oraz odchylenia siedziska i jest b. wygodne. Link do wcześniejszego wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,583,83291312,,Krzeslo_do_biurka_dla_dziecka_6_7_letniego.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: krzesło dla I- klasisty 21.06.10, 22:22 I jeszcze link do sklepu gdzie można obejrzeć te krzesła: www.centrumkrzesel.pl/kategoria.php?filenamebrazy/pokojdzieciecy&item=0 Odpowiedz Link Zgłoś
martirad Re: krzesło dla I- klasisty 22.06.10, 16:19 Dzięki za odpowiedź. Zastanawiałam się nad Play gtp - widziałam je w sklepie, ale podjadę zobaczyć jeszcze tego smart-a. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś