Dodaj do ulubionych

Skarpetki ABS

30.07.10, 10:30
Jakie polecacie? Z duża ilościa gumy, porzadne, takie które przeżyją wiecej niz jedno pranie. Mam sterntaler i sa super ale ta cena..... Szukam tańszego zamiennika.
Obserwuj wątek
    • karolina17w Re: Skarpetki ABS 30.07.10, 15:02
      Uzywam natanszych jakie sa dostepne w mojej miescinie -1,60 zl za pare i sa
      super- bawelniane, bez ciasnej gumki a absy sa nie do zdarcia ani sprania smile.
      Kiedys kupilam kiklanascie par w roznych rozmiarach na Allegro, tez najtansze.
      Jedyny ich minus to ciasna gumka.
      • monikaa13 Re: Skarpetki ABS 30.07.10, 15:03
        Też nigdy nie zgłębiałam wiedzy skąd i jakiej firmy są skarpetki
        córki ale jak widać są lepsze i gorsze smile
    • atrapcia Re: Skarpetki ABS 31.07.10, 00:08
      Ja kupuję byle taniej, nawet w lumpeksach jak się coś trafi fajnego smile
      I tak za moment wyrośnie, zniszczy, zgubi... Wolę kupić 10 par w
      ciuchlandii za 2zł niż dwie pary za 10zł big_grin
      • hinduska Re: Skarpetki ABS 31.07.10, 00:13
        moim zdaniem te absy to i tak sciema,szczegolnie ze bardzo czesto skarpetki z
        malych dzieciecych stopek sie zzsuwaja.mój syn jeszcze nie chodzi sam, ale
        wstaje i przymeblach sie przemieszcza, ale zwykle na bosaka,albo w zwyklych
        skarpetach.
    • lesiomama Re: Skarpetki ABS 01.08.10, 08:57
      Znajoma (mama półtorarocznego dziecka) mówiła że w Glucku są fajne. Widziałam na
      własne oczy - gumy w trzy d..y i rzeczywiście się ten młodzieniec nie ślizgał wcale.
      Cena niestety nie wiem jaka sad
    • tempera_tura Re: Skarpetki ABS 01.08.10, 21:34
      ABS to ściema...?Dobre, moża jak masz całą podłoge w dywanach to nie potrzebujesz ale ja mam lakierowany parkiet i nie ma możliwości przemieszczania sie po nim bez dobrego ABS. Dziecku sie dosłownie nogi rozjezdzaja za każdym razem.
    • minerwamcg Re: Skarpetki ABS 01.08.10, 22:08
      Najlepszy ABS to własne bose nogi. Polecam! smile
      • atrapcia Re: Skarpetki ABS 05.08.10, 00:36
        Ja również. A jaka oszczędność smile
        • minerwamcg Re: Skarpetki ABS 10.08.10, 20:01
          Oszczędność nieduża, bo skarpetki nawet z ABSem są tanie, ale zysk dla zdrowia
          całkiem konkretny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka