tempera_tura 30.07.10, 10:30 Jakie polecacie? Z duża ilościa gumy, porzadne, takie które przeżyją wiecej niz jedno pranie. Mam sterntaler i sa super ale ta cena..... Szukam tańszego zamiennika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina17w Re: Skarpetki ABS 30.07.10, 15:02 Uzywam natanszych jakie sa dostepne w mojej miescinie -1,60 zl za pare i sa super- bawelniane, bez ciasnej gumki a absy sa nie do zdarcia ani sprania . Kiedys kupilam kiklanascie par w roznych rozmiarach na Allegro, tez najtansze. Jedyny ich minus to ciasna gumka. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Skarpetki ABS 30.07.10, 15:03 Też nigdy nie zgłębiałam wiedzy skąd i jakiej firmy są skarpetki córki ale jak widać są lepsze i gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: Skarpetki ABS 31.07.10, 00:08 Ja kupuję byle taniej, nawet w lumpeksach jak się coś trafi fajnego I tak za moment wyrośnie, zniszczy, zgubi... Wolę kupić 10 par w ciuchlandii za 2zł niż dwie pary za 10zł Odpowiedz Link Zgłoś
hinduska Re: Skarpetki ABS 31.07.10, 00:13 moim zdaniem te absy to i tak sciema,szczegolnie ze bardzo czesto skarpetki z malych dzieciecych stopek sie zzsuwaja.mój syn jeszcze nie chodzi sam, ale wstaje i przymeblach sie przemieszcza, ale zwykle na bosaka,albo w zwyklych skarpetach. Odpowiedz Link Zgłoś
lesiomama Re: Skarpetki ABS 01.08.10, 08:57 Znajoma (mama półtorarocznego dziecka) mówiła że w Glucku są fajne. Widziałam na własne oczy - gumy w trzy d..y i rzeczywiście się ten młodzieniec nie ślizgał wcale. Cena niestety nie wiem jaka Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Skarpetki ABS 01.08.10, 21:34 ABS to ściema...?Dobre, moża jak masz całą podłoge w dywanach to nie potrzebujesz ale ja mam lakierowany parkiet i nie ma możliwości przemieszczania sie po nim bez dobrego ABS. Dziecku sie dosłownie nogi rozjezdzaja za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Skarpetki ABS 01.08.10, 22:08 Najlepszy ABS to własne bose nogi. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Skarpetki ABS 10.08.10, 20:01 Oszczędność nieduża, bo skarpetki nawet z ABSem są tanie, ale zysk dla zdrowia całkiem konkretny Odpowiedz Link Zgłoś