Dodaj do ulubionych

Biala bluzeczka z krótkim rękawem - gdzie znajde?

23.11.10, 00:08
Moze komus rzucila sie w oczy, poszukuje w rozm, 92 i 122 - biale lub ecru, gladkie, z krótkim rękawem.
Obserwuj wątek
    • manna_poranna Re: Biala bluzeczka z krótkim rękawem - gdzie zna 23.11.10, 07:04
      endo.pl/kategoria/2-dla-dziewczynki/grupa/11-koszule.html
      • monika78kr Re: Biala bluzeczka z krótkim rękawem - gdzie zna 23.11.10, 08:24
        Zle napisalam, chodzi mi o T-shirt, ale taki ladniejszy, pod sukienke.
    • agni71 Re: Biala bluzeczka z krótkim rękawem - gdzie zna 23.11.10, 08:21
      Chodzi o T-shirt czy bluzke koszulową? T-shirty jednokolorowe (równiez białe i ecru) dobrej jakości sa w sklepach Cubus.
      • monika78kr Cubus 23.11.10, 08:25
        Dawno tam nie bylam, wlasnie o takie tshirty mi chodzi - beda miec krotkie rekawy o tej porze roku?
        • agni71 Re: Cubus 23.11.10, 09:18
          W zeszły weekend były w warszawskiej arkadii. Te T-shirty sa chyba w stałej ofercie, oczywiście, czasem akurat sie wyprzedadzą, czy nie ma wyboru rozmiaru albo koloru, jakiego sie potrzebuje, ale generalnie to sa tam cały rok. Z tym, że one nie mają żadnych bufek czy innych elementów dekoracyjnych. Z lekkimi bufkami kupiłam w Kappahl, ale to bylo z kolekcji letniej i teraz juz chyba nie ma (w dwupaku z innym kolorem). Bywaja tez takie w H&M, ale nie wiem, czy o tej porze roku. Gładkie T-shirty powinny tez byc np. w Decathlonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka