dela32 10.04.04, 00:35 gdzie w Warszawie mogę kupić maty Tiny Love i którą najbardziej polecacie? kusi mnie też lusterko zachęcające do podnoszenia główki i pałąk na fotelik samochodowy.macie jakieś doświadczenia z tymi zabawkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwes Re: maty Tiny Love 10.04.04, 11:08 Witaj! Ja kupowałam w sklepie "Wózki" przy Solidarności 78 - tam możesz zamówić praktycznie wszystkie rzeczy. Kupiłam tę najdroższą matę - ZOO Deluxe. Jest piękna (aczkolwiek bardzo droga jak za kawalek materiału metr na metr) - są w niej i zabawki wiszące, i "piszczałki", pozytywki, lusterko... Posiadam również karuzelę tej firmy i również jestem bardzo zadowolona. Te rzeczy są pięknie wykonane, bezpieczna dla dziecka. Zapłaciłam coć koło 230zł, co jest taniej niż bezpośrednio od producenta na www) www.marko-wodzislaw.pl Wejdź może też na stronę: www.tinylove.com Tam są "dema" różnych zabawek oraz dokładnie opisane cechy każdej z nich. Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś