magiczna81 24.01.11, 13:01 Witam, mam pytanie, czy ktoś zakupił dla swojego dziecka mebelki z serii Hensvik w Ikei ? Jak się sprawują ? Czy jesteście zadowolenie ? Zastanawiam się nad łóżeczkiem, szafą i tym regałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: Łóżeczko Hensvik - Ikea ? 24.01.11, 13:41 mnie się podobaja , nawet bardzo i sama myślałam 2 lata temu o hensviku ( bosze ile to już czasu ) ale wybrałam łóżeczko z wyjmowanymi szczebelkami jednak. W hensviku trzeba zdemontowac bok i nie wyobrażam sobie zakładania go co chwilę na noc aby maluch nie spadł a w dzień aby mógł wejść sam i wyjść z łóżeczka. Dlatego wg mnie niepraktyczne, chociaż ładne. iza Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: Łóżeczko Hensvik - Ikea ? 24.01.11, 15:30 ja mam; łóżeczko, regał wysoki, regał z przewijakiem, szafkę niska z drzwiami i szałkę wiszącą. Sprawują się OK. Po sylwestrze zdjęłam jeden bok z łóżeczka ( ten bok zdejmuje sie na stałe - tzn zamiast niego przykreca się taką boczną listwę, więc zakładanie na noc nie wchodzi w grę. no chyba że ktoś uwielbia rozkrecać i skręcać). wprawdzie młoda ( skończyła 2 lata w listopadzie) wiekszość nocy przesypia w innym łóżeczku ( z wyjętymi dwoma szczebelkami), a to jest jako awaryjne w naszej sypialni, to jednak spała też czasem w nim i nigdy nie wypadła. na początku nawet miałam dokupywać barierkę ochronną ale teraz widzę że nie ma potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś