Dodaj do ulubionych

Reklamacja Ecco

11.02.11, 20:35
Tak mnie natchnął wątek o reklamacji kurtki.
Córka ma buciki dokładnieTAKIE
Już w grudniu, czubki zaczęły się wycierać od soli?, wody? Nubuk się zaczął ugniatać i w chwili obecnej butki wyglądają brzydko. Czubki są silne. Reklamowałybyście takie buty? Czy to w ogóle podlega reklamacji? I druga sprawa, buty były kupowane 260km od mojego miejsca zamieszkania. Będę tam dopiero 4 kwietnia. Czy to nie głupio rekalamować buty po całym sezonie noszenia? Buty są całe, nie przemakają, tylko brzydko wyglądają. Doradźcie bo ja nigdy w życiu niczego nie reklamowałam smile
Obserwuj wątek
    • pitu_finka Re: Reklamacja Ecco 11.02.11, 20:59
      Ja nie reklamowałabym. But po całym sezonie noszenia przez dziecko ma prawo wyglądać na zniszczony, szczególnie na noskach. Wątpię również by taką reklamację uznano.
    • elwiramonika Re: Reklamacja Ecco 11.02.11, 22:16
      zawsze warto sprobowac
    • mielin Re: Reklamacja Ecco 11.02.11, 22:20
      Czy już je czyściłaś firmowa pianką bez wody? Dobre są też zwykle niemowlęce chusteczki, moje wszystkie Ecco tak czyszczę i po sezonie często są jak nowesmile
      Spróbuj tak, bo moim zdaniem podstaw do reklamacji nie ma.

PS Na początku sezonu buty z GoreTexem należy tez zaimpregnować wtedy nie przyjmują brudu, albo mało.
    • patatajowa Re: Reklamacja Ecco 11.02.11, 22:26
      wątpie aby scieranie czubków podlegało reklamacji. tak samo jak scieranie obcasów czy obtarcia skory. w koncu to nie wina producenta ze sól sypia na ulice a snieg topnieje wink
      • mmagam Re: Reklamacja Ecco 12.02.11, 12:56
        Dzięki kobietki smile
        Spróbuję z tymi chusteczkami ew. z pianką.
        Butki były zaimpregnowane. Ale faktycznie, jakoś głupio po roku noszenia je reklamować.
        • woda.lekko.gazowana Re: Reklamacja Ecco 12.02.11, 18:47
          nam w ecco po niemal roku noszenia odkleila sie podeszwa - dostalismy nowe buty (w dodatku w wiekszym juz rozmiarze) bez zastrzezen.
          • pitu_finka Re: Reklamacja Ecco 12.02.11, 19:15
            No tak, ale zniszczone noski a odklejona podeszwa to zupełnie inna para kaloszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka