Dodaj do ulubionych

firma Rebel polecacie?

08.04.11, 11:00
ma ktos moze jakies ubranka tej marki. Bo widzialam kilka fajnych bluz ale nie wiem jak z jakoscia czy po pierwszym praniu nie bada z tego szmatki.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: firma Rebel polecacie? 08.04.11, 11:18
      Bardzo lubię jakość jak dla mnie bardzo dobra, jeszcze nic mi się nie zeszmaciło.
      To chyba marka sprzedawana w Primarku
      • puellae_2007 Re: firma Rebel polecacie? 08.04.11, 11:22
        Jesli chodzi o bluzy-bo tylko te posiadam-bardzo dobra jakość! Nic się nie dzieje, w czasie użytkowania i prania.
        • pasik Re: firma Rebel polecacie? 08.04.11, 11:33
          Posiadamy kilka spodni dresowych, mnóstwo krótkich spodenek dla syna, teraz kupiłam koszulki..jakością bawełny dorównują koszulką Nexta,które z równą namiętnością kupuję.
          Bluzek też ma kilka Nic się nie dzieje.
          Rebel marka Primark
          • patir23 Re: firma Rebel polecacie? 08.04.11, 11:54
            o to swietnie to mnie przekonałyscie i kupie te bluzy
            • dammma Re: firma Rebel polecacie? 08.04.11, 12:21
              dostałam reklamówkę ciuchów z tej firmy od koleżanki-po synku i nadal w super stanie-polecam-jakość b.dobra.
    • koza_w_rajtuzach Re: firma Rebel polecacie? 08.04.11, 12:19
      spoko, jestem ze wszystkich rzeczy tej firmy zadowolona. Ceny dość niskie, a jakość naprawdę bez zarzutu.
    • manna_poranna Re: firma Rebel polecacie? 08.04.11, 13:28
      niezniszczalne smile
      • gosjana Re: firma Rebel polecacie? 08.04.11, 13:33
        polecam, synek ma dużo rzeczy tej firmy, jakość super
        • czarna.perla Re: firma Rebel polecacie? 08.04.11, 13:47
          przyłączam się do powyższych opinii.
          • heca7 Re: firma Rebel polecacie? 08.04.11, 15:32
            Ogólnie porządne rzeczy choć mam dziwne wrażenie , że zawsze trafiam na dość ciemne zestawienia kolorów dla chłopców. Nawet jak kupiłam przez All bluzę to na zdjęciu była bardziej niebieska a na żywo jest taka niebiesko-szara. Co do jakości jednak nie mam zastrzeżeń.
          • chce_bobo Re: firma Rebel polecacie? 09.04.11, 13:29
            również podzielam zdanie poprzedniczek. Mój syn ma 80% ciuchów z Primarka. Większośc nadaje się do sprzedaży w stanie bdb.
            • annaparzonka Re: firma Rebel polecacie? 09.04.11, 16:16
              syn ma tej firmy jakies bluzki i spodnie dresowe i sa naprawde o.k po praniu tez o.k
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka