Dodaj do ulubionych

Mata do tańczenia

13.04.11, 21:19
Bardzo proszę o pomoc - muszę wybrać mate do tańczenia, teraz, już, i nie wiem na co zwrócić uwagę. Opisy wszystkich są wg mnie albo podobne, albo niejasne.
Mata ma być przeznaczona dla 5 letniej dziewczynki.
Zależy mi , żeby można było dodawać jakieś wybrane przez siebie utwory, a nie słuchać w kółko 10 tych samych.
I żeby była łatwa w obsłudze.
Nie wiem czy lepsza jest do telewizora czy komputera. W niektórych patrzy sie na podświetlane pola, a w innych na ekran telewizora - też nie wiem co lepsze.
Czyli nie wiem nic, a wybrać muszę. Doradźcie co
Obserwuj wątek
    • sonniva Re: Mata do tańczenia 14.04.11, 09:24
      Nie kupuj maty do tańczenia, bo to już przeżytek.
      Kup Xboxa z sensorem Kinect + gry taneczne i sportowe - więcej możliwości, wiecej ruchu, wiecej frajdy, a i Wy dorośli będziecie mogli poszaleć.
      Przetestowane przeze mnie i moje dziecko!
      Ja kupiłam dla siebie fitness - rewelacja!!!
      • krejzimama Re: Mata do tańczenia 14.04.11, 09:30
        Popieram wypowiedz powyzej.
        Maty to piesn przeszłosci.
        Obecnie kazda z 3 konsol na rynku ma kontrolery ruchowe które pozwalają na swietna zabawe. POczytaj o Nintendo Wii, kontrolerach Move do PS3 i Kinectcie do Xboxa.
        Wybierz co najbardziej ci pasuje.
    • solaris31 Re: Mata do tańczenia 14.04.11, 10:16
      ja się na tych konsolach wymienionych wyżej nie znam zupełnie, widziałam gdzies prezentację i fajnie to wygląda.

ale sama kupiłam matę dziecku i korzystam z niej bardzo często smile grę miałam załączoną do maty, ale ściągnęłam z netu stepmanię, piosenek można ściągnąć tysiące za darmo. teraz zastanawiam się nad matą twardą. nie kupiłam od razu, bo nie wiedziałam, jak będzie to hulać. ale jestem zadowolona, i koszt był bardzo atrakcyjny - 60 zł wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka