Dodaj do ulubionych

Telefon dla 9latki

26.04.11, 08:41
Szukam jakiegoś telefonu dla córki, na pewno nie dotykowy. Poza podstawowymi funkcjami, żeby był taki bardziej muzyczny i do ok 400 zł. Może możecie coś polecić? jakie mają Wasze dzieci?
nie wiem jak ustawić kryteria wyszukiwania na all aby spełniał moje warunki wink więc pytam tutaj. Dzięki
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Telefon dla 9latki 26.04.11, 09:25
      mój syn ma sonyericsson w300i "w" to znaczy walkman czyli muzyczny wink
      ma slot kart pamięci co naszym zdaniem jest ważne, bo mozna wgrać dużo muzyki smile teraz nie kupisz już raczej nowego, mamy go ponad rok, generalnie jakbym kupowała telefon to musiałby mieć przede wszystkim dobrą baterię, slot kart pamięci, mp3, radio i czysty dźwięk smile
    • mama_pyzuni Re: Telefon dla 9latki 26.04.11, 15:26
      allegro.pl/nokia-x2-24m-gw-bez-simlocka-poznan-od-ss-i1563680383.html
      My kupiliśmy córce taki (srebrno-niebieski)
      Dla niej priorytetem był w miarę dobry aparat fot. i sporo gier, i tylko Nokia wchodziła w grę. Nie wiem jak się sprawdzi w praktyce, bo córka go jeszcze nie dostała.
      • stokrootka1 do malowanka 27.04.11, 19:50
        A czemu odpada dotykowy? Masz jakieś złe doświadczenia?
        Pytam z ciekawości, bo moja córka z kolei ciągle mówi o komórce dotykowej (pewnie u kogoś widziała), a ja pojęcia nie mam, czy te dotykowe są godne uwagi czy raczej nie - mając na uwadze dziecko jako użytkownika.
        • malowanka06 Re: do malowanka 27.04.11, 21:33
          sama mam złe doświadczenia, może za stara jestemwink
          wiele dzieci ma dotykowe, taki trend- a moja widzi u koleżanek,że np. wcale szybciej sms sie nie pisze, często mechanicznie coś się "majtnie" nie to co się chciało. Reasumując- sama nie chce dotykowego.
          Tylko jak mówię, dzieci widzą u innych więc też to chcą, zatem pewnie dlatego Twoja też chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka