Dodaj do ulubionych

Świecące sandały

27.04.11, 14:34
Mój 3-latek zażyczył sobie świecące sandałki i nudzi o nie od paru dni. Dobra, pal licho moje odczucia estetyczne, niech ma, skoro musi, tylko jakie? Jak na razie w kategorii świecących znalazłam Geoxy z czachą z boku i jakieś Next na allegro. Geox fajne niewątpliwie, tylko, że, zanim młody wyartykułował swe pragnienie, zdążyłam kupić mu sandałki Ecco, więc niekoniecznie chciałabym wydać kolejne 200 zł na drugą parę. Co do Next, to butów tej firmy nie przerabiałam, więc się nie znam. Macie może jakieś sprawdzone typy? Pomóżcie, proszę, bo mnie dzieć zamęczy...
Obserwuj wątek
    • emma_me Re: Świecące sandały 27.04.11, 14:37
      w zeszłym roku znajomych synek miał geoxy z diodami, w dzień były niewidoczne a w nocy z daleka było widać gdzie młody zwiał, a że przemieszczał się właściwie cały czas te buty były dużym ułatwieniem dla rodziców w lokalizacji brzdąca smile
      • india05 Re: Świecące sandały 27.04.11, 15:16
        ostatnio świecące widziałam w Deichmann, były i sandałki i adidaski, a cena chyba ok 80 zł
    • verika Re: Świecące sandały 27.04.11, 18:36
      Też podchodziłam sceptycznie do tych świecących sandałków, ale okzały się błogosławieństwem na wakacjach, zawsze wiedzieliśmy gdzie w tłumie jest nasz wszędobylski 4ro latek, rewelacyjnie sprawidziły się wieczorami smile
      Co roku kupujemy te świecące sandałki z next, niestety w tym roku już ostatni rozmiar sad
      • coronella Re: Świecące sandały 27.04.11, 19:28
        mój ma clarks, kupiłam na ebay.co.uk
        z przesyłką do PL wyszło coś ok 45 zł,
        tam często sa okazje, może poszukaj?
        nasze świecą sporo, każdy but ma po 2 diody, całe są bardzo fajne.
        • ap77 Re: Świecące sandały 27.04.11, 19:44
          kupilam geoxy bez czachy, ale nei trafilam z rozmiarem, jak chcesz moge odsprzedac mam rozmiar 27 (kupione tydzien temu)
        • dorocik833 Re: Świecące sandały 27.04.11, 20:45
          a w jaki sposób płaciłas? kartą ? ile płaci się za taki przelew? dzieki za odpowiedz , chetnie cos kupie lecz bardzo boje sie kosztów "bankowych"
          • dorocik833 Re: post wyżej do cornella 27.04.11, 20:46
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka