Dodaj do ulubionych

Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka?

19.05.11, 09:25
Pomózcie proszę....kompletnie nie mam weny ani czasu na pobieganie po sklepach tym razem.... Synek jest bardzo twórczy i kreatywny. Rzeczy typu Lego, ciastolina, puzzle drewniane już mamy....Nie mam pomysłu...Myślałam o walkie talkie fisher price bo on uwielbia przez telefon rozmawiać, ale nie mam pojęcia czy ktoś ma i użytkuje?
Obserwuj wątek
    • agar2208 Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 19.05.11, 10:17
      My w zeszłym roku na dzień dziecka (synek miał 2 lata) zakupiliśmy leżak z parasolką taki dla dzieci na allegro. Był to strzał w 10-tkę.
    • art74 Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 19.05.11, 11:51
      My się zatranawiamy nad czymś takim ale dla trochę młodszego dziecka allegro.pl/smoby-moj-pierwszy-stolik-i1618565639.html
    • tedesca1 Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 19.05.11, 17:12
      To może te geomagi, albo hulajnogę, gry granna, zależy jeszcze jaką kwotę chcesz przeznaczyć.
    • lanza2 Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 20.05.11, 22:23
      witaj

a może taką układankę :
      www.ceneo.pl/8857965
      lub matę wodną:
      www.skapiec.pl/site/cat/2684/comp/1652452
      lanza
    • puellae_2007 Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 24.05.11, 12:21
      up
      podbijam wątek bo szukam jeszcze wciąż...wink
      • asiczek66 Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 24.05.11, 14:00
        Moze zjezdzalnie?Wczoraj kupilismy naszym 2,5 l.blizniaczkom.Ubaw maja niezly,zakup udany.Pozdrawiam
    • froobek Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 24.05.11, 15:23
      Mój dostanie taki komplet pieluch dla misia:
      www.pupeko.pl/zabawki?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=111&category_id=9
      i jak zwykle kupę książek smile
    • wiolka75 Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 25.05.11, 15:44
      może garaz samochodowy, ze zjezdżalnia, myjnią.
      Ja sie własnie zastanawiam nad tym "pomysłem"
      • puellae_2007 Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 25.05.11, 21:15
        A mogłabyś zalinkować o jakim myslisz?
    • aspirina Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 25.05.11, 22:18
      Mamy ten telefon, ale mój 3 latek już ma go w nosie odkąd załapał, że plastikowa imitacja nie umywa się do prawdziwego telefonu mamy wink więc, choć używany, to mogę go podarować, jeśli jesteś z Warszawy.
      A z kreatywnych u nas ostatnio hitem jest:
      www.zabawiarnia.pl/dzie-ukadanka-logiczna-smart-games-p-100.html
      i w ogóle ta seria, bo wcześnie ze Smart Games było Auto.

Niedawno zamówiłam też "Mądry zamek" - świetna i wielopoziomowa - młodszy jest w stanie zbudować kilka pierwszych zamków, a mój 4 latek połowę zadań śmignął, za to nad ostatnimi najtrudniejszymi nawet ja muszę się dobrze namyśleć. Rewelacyjna jest ta gra.
      • aspirina Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 25.05.11, 22:19
        a na dzień dziecka dostają kolejny poziom (ten dla 2-3 latków są zbyt proste): Rysuj z Czu Czu i Zgaduj z Czu Czu i drewniane instrumenty Boikido.
        • wiolka75 Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 26.05.11, 07:18
          a myślałam o tym garażu, smoby, mam kuchnie dla córci ze smoby i jest porządnie wykonana,widziałam niedawno warsztat i tez solidnie wyglądał, wiec myśle, że i garaż bedzie ok, no i ma efekty dźwiekowe smile, na tory pasuje wiele samochodzików, u nas hitem sa ostatnio własnie resoraki, a także pojazdy z Siku (traktorek, cieżarówki i inne cudeńka) Polecam. A mały ma prawie dwa latka.

allegro.pl/smoby-majorette-garaz-parking-car-center-elektr-i1621802418.html
        • puellae_2007 aspirina 26.05.11, 12:21
          Mówiąc "telefon" masz na myśli te walkie talkie podwójne fisher price czy o czym myślisz?smile
          Bo nie załapałamsmile
          • aspirina Re: aspirina 27.05.11, 21:57
            Sorki, zamieszałam. Pisałam o telefonie FP, bo jakimś cudem umknęło mi to walkie talkie - nie wiem czy akurat fishera, bo jest ich sporo na rynku, ale walkie talkie może być fajnym pomysłem. Moi nie mają i chyba właśnie mnie zainspirowałaś smile
            Przy okazji pamiętam sprzed roku chłopcy dostali od dziadków pojazd sterowany i choć długo nie pożył to był hicior, a młodszy miał wtedy 2 lata.
    • k-achna31 Re: Co na Dzień Dziecka dla 2.5 latka? 26.05.11, 20:27
      Jako, że my mamy pełno zabawek zastanawiam się nad czymś takim:
      forkidi.pl/p/143/252/torba-lunchowa-piesek-torby-na-jedzonko-gadzety-w-podrozy.html
      forkidi.pl/p/47/387/kosmetyczka-do-powieszenia-kily-keeper-kosmetyczki-gadzety-w-podrozy.html
      forkidi.pl/p/137/539/organizer-samochodowy-kubus-puchatek-organizery-w-samochodzie-gadzety-w-podrozy.html
      forkidi.pl/p/250/564/walizka-floral-mala-male-walizki-pakowanie-gadzety-w-podrozy.htmlalbo
      www.kidstown.pl/product/id/3426,krokodyl-skrzynia-na-zabawki
      www.kidstown.pl/product/id/2783,tablica-magnetyczna
      Pomysłów mam jeszcze kilka a to tylko kilka z nichsmile
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka