mamaemmy 01.08.11, 20:39 jak czesto uzywacie tego nablyszczacza? czy mając kalosze kupione w rozmiarze jak Wasza noga-to czy mieszcza Wam sie ocieplacze? Ceny tych ocieplaczy rozkladaja na lopatki,ale cóz.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: Do posiadaczek Hunterów 01.08.11, 21:13 Chyba niewiele pomogę...nabłyszczacza nie używałam ani razu (z resztą nawet go nie kupiłam), ocieplaczy też nie posiadam. Mam cieplejsze skarpety i getry z Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: Do posiadaczek Hunterów 01.08.11, 21:57 nablyszczacza nie uzywalam jeszcze ani razu (nawet nie wiedzialam, ze takowy istnieje), nosze rozmiar 38 i kalosze tez mam w tym rozmiarze i ten orginalny ocieplacz na pewno mi juz nie wejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Do posiadaczek Hunterów 03.08.11, 09:52 beata_17 napisała: > nablyszczacza nie uzywalam jeszcze ani razu (nawet nie wiedzialam, ze takowy is > tnieje), ja mam blyszczace wiec po sezonie sie przyda na pewno..ale kosztuje 49zl) nosze rozmiar 38 i kalosze tez mam w tym rozmiarze i ten orginalny o > cieplacz na pewno mi juz nie wejdzie-ej no nie??Mnie sie tez wydaje ze nie ma szans na upchanie ich..choc zakochalam sie w takim kolorowym za 130zl(w sklepie w Bonarce jest spory wybór),ale troszkę zal mi 130zł na skarpety wydac badz co badz... Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Do posiadaczek Hunterów 04.08.11, 23:27 tutaj na około 5 minucie masz o hunterach www.youtube.com/watch?v=h4dLQemTScE&feature=feedu Odpowiedz Link Zgłoś