Dodaj do ulubionych

Fajne Sorel (przecena)

06.09.11, 23:11
moze komus wpadna w oko, mi sie bardzo podobaja, ale nie ten rozmiar
www.schaffashoes.pl/index.php?produktID=9648
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: Fajne Sorel (przecena) 06.09.11, 23:29
      z tego co widzę, to w ogóle są niedostępne w żadnym rozmiarzewink
      • listopadowka2008bis Re: Fajne Sorel (przecena) 07.09.11, 09:48
        w sumie nic nowego, w koncu to schaffashoes. Ja totalnie bojkotuje ta firme od zeszlej akcji z promocja na dzieciece buty.
        • magda79pn Re: Fajne Sorel (przecena) 07.09.11, 09:59
          szkoda że takie małe bo kupiłabym bez zastanowienia smile
          • a-e-p Re: Fajne Sorel (przecena) 07.09.11, 10:32
            Magda kupiłabys, ale nie wiadomo czy dostałabys przesyłke, skoro to kolejna firma typu Maraga...
            • magda79pn Re: Fajne Sorel (przecena) 07.09.11, 10:41
              wiem, wiem właśnie znalazłam sorele dla syna w cenie 130zł i chyba zrezygnuje z zakupu decathlonowych śniegowców...

jakie są konsekwencje rezygnacji z zakupu gdy kliknęłam kup teraz?

czy można dogadać się ze sprzedającym że np oddam mu prowizje od sprzedaży?
              • a-e-p Re: Fajne Sorel (przecena) 07.09.11, 10:56
                czy można dogadać się ze sprzedającym że np oddam mu prowizje od sprzedaży?

Mozna, jesli jest wyrozumialy, w koncu nic nie traci.

Moze tez przeciez odzyskac prowizje za wystawienie, jesli nie dojdzie do sprzedazy z Twojego powodu. Nie płacisz nic ale nie pamietam czy Tobie grozi wtedy ostrzezenie?
                • magda79pn Re: Fajne Sorel (przecena) 07.09.11, 10:59

>
                  > Moze tez przeciez odzyskac prowizje za wystawienie, jesli nie dojdzie do sprzed
                  > azy z Twojego powodu. Nie płacisz nic ale nie pamietam czy Tobie grozi wtedy os
                  > trzezenie?
                  =============================
                  chyba tak...
                  kurcze jakoś sorele bardziej do mnie przemawiają niż quechua, waham się tylko jeśli chodzi o cenę, bo jednak kosztują 3 razy tyle wink
                  • mruu1 Re: Fajne Sorel (przecena) 07.09.11, 15:42
                    Sprawdź czy aukcja nie była wyróżniona, bo wtedy chyba nie opłaci się zwracać kosztów wystawienia aukcji. Może lepiej za buty zapłacić i potem odsprzedać na All.
                    • magda79pn Re: Fajne Sorel (przecena) 07.09.11, 16:04
                      nie, nie była wyróżniona, kurcze, cały czas się zastanawiam czy warto dokładać do tych soreli...
              • aurinko Re: Fajne Sorel (przecena) 07.09.11, 16:24
                magda79pn napisała:

> jakie są konsekwencje rezygnacji z zakupu gdy kliknęłam kup teraz?

Żadne, jeśli kupujesz od firmy a nie od prywatnej osoby to możesz odstąpić od umowy nawet zanim otrzymasz towar. Musisz tylko napisać, że korzystasz z prawa odstąpienia od umowy i żeby Ci sprzedawca nie wysyłał butów.

> czy można dogadać się ze sprzedającym że np oddam mu prowizje od sprzedaży?

Sprzedawca sam powinien wystąpić o zwrot prowizji podając powód wtedy All skontaktuje się z Tobą i będziesz musiała potwierdzić rezygnację, jeśli wszystko robisz godnie z prawem to All nie da Ci ostrzeżenia.
        • janka39 Re: Fajne Sorel (przecena) 07.09.11, 10:50
          a mnie sie raz udalo z schaffa i mam od nich fajne sniegowce rubber duck
          Przesylka byla nastepnego dnia po potwierdzeniu zamowienia (placilam przy odbiorze)

a gdzie te sorele za 130? zdradzisz?
          • listopadowka2008bis do janka39 07.09.11, 11:09
            to mam do Ciebie prosbe - czy mozesz zmierzyc jaka szerokosc cholewki maja te rubber duck?
            • janka39 Re: do janka39 07.09.11, 17:19
              Jak tylko znajdę miarke. ale ja mam 40. One sa szerokie, choć niby mają regulację na rzep
              • janka39 Re: do janka39 08.09.11, 22:15
                Zmierzylam, ale... tak pi razy drzwi, bo mnie Mlode atakowalo wink
                Z zewnatrz wyszlo mi... ok. 42cm (!), ale one sa grube i w srodku bylo juz ok.32. Wiesz, to wszystko zalezy jak sobie ten rzep zapniesz. Ja mam w nich sporo luzu, no ale oficerki to to nie sa...

A - i wzielam nr wieksze niz zazwyczaj (bo gdzies na forum wyczytalam, ze one sa mniejsze), nie wiem, czy to bylo potrzebne, ale 39 mogloby byc ciut za male
                • listopadowka2008bis Re: do janka39 09.09.11, 15:12
                  Dzieki za odpowiedz smile))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka