Dodaj do ulubionych

Reima buty

30.09.11, 23:45
Poproszę o opinie na temat butów Reima. Do tej pory mój syn nosił kozaki Primigi, Ecco lub Naturino, ocieplane za kostkę Goex. Jestem zachwycona Naturino, Geoxem, zadowolona z Ecco a primigi to była porażka - dziecko miało zimne nogi. Syn ma niecałe trzy lata ale zawsze na sezon zimowy przeskakuje mi 2 rozmiary więc doświadczenia z zimowymi butami mamy spore wink
W tym roku spodobały mi się buciki Reima - były niesamowicie lekkie - Syn ma kurtkę tej firmy -jestem zachwycona jakością więc może zdecydowałaby się na kozaki tej firmy
Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • maaleksandra Re: Reima buty 19.11.11, 10:26
      Ja jestem fanką Reimy, mamy już trzeci kombinezon, jest super, niezawodny, ciepły, nieprzemiękający, trwały, z butami jest tak samo, w zeszłą zimę syn (teraz 4-latek) miał 2 pary butów z Reimy i 2 z Timberlanda, nosił wyłącznie 1 parę Reimy (Forsete takie typu gumowy dół/miękka cholewka), całkowicie szczelne, ciepłe nogi, sucho, rewelacyjne (a młodemu ewidentnie najwygodniej z tych 4 par).
      • edyta0 Re: Reima buty 19.11.11, 10:47
        A jaki masz konkretnie model kombinezonu Reimy?
    • aleksandra1977 Re: Reima buty 19.11.11, 14:04
      mnie rowniez urzekly buty Reima swoja lekkoscia i hmmm... przytulnoscia. Zdecydowalam sie kupic dla corki takie: https://www.naziarnkugrochu.pl/userdata/gfx/ab628f7143723f56bb7e55425bee3a41.jpg
      kombinezon mielismy jednoczesciowy, teraz bedzie nosil go syn - wspanialy, solidny, cieply. Bez problemu wytrzymal 2 sezony i teraz jeszcze syn sie zalapie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka