Dodaj do ulubionych

Botki/kozaki dla kobiety

08.10.11, 19:07
www.intymna.pl/s29901,produkt#utm_source=www.twenga.pl&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=TradeDoubler
www.intymna.pl/s29905,botki-war3
www.e-wenus.pl/product-pol-657-Ocieplane-czarne-futrzaki.html
Szukam jakiś ciepłych butów na zimę, nie przepadam za wysokim obcasem.
Za niższym przemawia też to, że mam pracę w "terenie" tzn.chodzę do pacjentów - pracuję w przychodni.
Dlatego głównie mają być wygodne, ciepłe oraz by szybko nie przemokły.
Macie inne pomysły?
--
Moja mała oaza
Nasza koteczka
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 19:27
      www.otto.pl/product/10003684920?cmp=ceneo_cpo_ot&utm_source=afilo_ceneo&utm_medium=productplacement&utm_campaignshockTTO_CPO_PREMIUM
      twojebuciki.pl/pl/botki-na-koturnie-futerko-grey.html?partner=1984
      • beata_17 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:01
        mi najbardziej podobaja sie te ostatnie szare, ale nie wiadomo jak z jakoscia za ta cene.
        Ja zastanawiam sie dla siebie nad tymi
        img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/60/02/91/1860029183
      • janka39 Re: Botki/kozaki dla kobiety 13.10.11, 23:49
        malgosiek2 napisała:

> www.otto.pl/product/10003684920?cmp=ceneo_cpo_ot&utm_source=afilo_ceneo&utm_medium=productplacement&utm_campaignshockTTO_CPO_PREMIUM
        > twojebuciki.pl/pl/botki-na-koturnie-futerko-grey.html?partner=1984

do tych na koturnie podobne sa rocket dog www.butyk.pl/towar.13619.Kozaki_botki_koturny_platformy_trapery_Rocket_Dog_Bonfire_Banji.html

nie testowalam tej firmy, ale sądzac po cenie powinny byc przywoitej jakosci
        • malgosiek2 Re: Botki/kozaki dla kobiety 14.10.11, 06:37
          Janka te są bardzo ciekawe.
          Faktycznie ładnie wyglądają i mogą być wygodne również do pracy.
          A nasi pacjenci zawsze mieszkają na ostatnim piętrze starej kamienicy jak na złość hehetongue_out
          • janka39 Re: Botki/kozaki dla kobiety 14.10.11, 09:41
            malgosiek2 napisała:

> Janka te są bardzo ciekawe.
            > Faktycznie ładnie wyglądają i mogą być wygodne również do pracy.
            >

to sprawdz tez Badure, maja prawie takie same (tylko czarne) - odczytuje nazwe z katalogu: banji black
            Cena pewnie bedzie podobna do tych, co podalam wczesniej (dokladnie nie wiem, bo nie pracuje w Badurze wink )
            • janka39 Re: Botki/kozaki dla kobiety 14.10.11, 10:13
              I jeszcze Wojas. Baaardzo podobne koturny DC 075553 (ale jasne, cena 359)
              oraz DC075753 do 4 - jasny i ciemny brąz, DC0757 - czarne - po 339). Do Wojasa od dzis do niedzieli jest 15 proc. rabatu z avanti smile - to wszystko z katalogu, ktory byl w gazecie

Wiesz, ja wychodze z zalozenia, ze na butach nie da sie za bardzo zaoszczedzic i dlatego nie kupuje zadnuch "wynalazkow", ani np. w Deichmannie (np. oprocz elephantow wink oczywiscie, CCC itp. Moim zdaniem, za przyzwoite botki trzeba da cte 3 stowki co najmniej, niestety...
    • slonko1335 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:15
      Gosik jak te nie są co wkleiłaś na wysokim obcasie, to jaki to jest wysoki??? poszukuję właśnie botków, najlepiej płaskich lub z jak najmniejszym obcasem i cienizna u nas w mieście, licze na tk maxa w tej kwestii i zaglądam częściej ostatnio...na tych co wkleiłaś zabiłabym się pewnie na pierwszych shcodach lub przy pierwszym mroziewink
      • malgosiek2 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:28
        big_grin Słonko, może są nie najniższe, ale na dość szerokim obcasie lub pełnym jak koturny.
        A takie mimo, że wyższe to nawet dobrze się chodzi.
        Może te akurat są nie najniższe.
        Płaskie zaś nie bardzo pasują np.do grubszej spódnicy.
        A wysoki obcas to > 10 cm i cienki jak szpilka.
        No fakt u nas cienizna i dlatego jak nie kupuję takich rzeczy przez internet, tak teraz myślę czy by jednak nie kupić.
        Kupiłam przez neta książki i było ok.
        • slonko1335 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:30
          Ja tam wszystko przez net kupuję choć butów akurat nie lubię ale cóż....wybró jaki mamy ... dotarłaś do Kaskady? tam trochę nowych obuwniczych..ale ja akurat za butami nie miałam jak chodzić-kręgosłup mi wysiadł ostatniosad
          • malgosiek2 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:36
            Nie, jeszcze nie, bo przeraża mnie wizja dzikiego tłumu jak na razie.
            Choć chyba będę musiała jednak się wybrać z konieczności co mnie przydusi.
          • slonko1335 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:38
            a i ja szukam skórzanych ale podoba mi się w necie i kilka nieskórzanych, wszystkie mi się podobają ale bez pomacania i mierzenia nie wiem które wybrać.... moje typy to:
            www.dobramoda.pl/botki-346.html
            www.dobramoda.pl/botki-404.html
            www.dobramoda.pl/botki-303.html
            www.dobramoda.pl/null-22134.html
            www.dobramoda.pl/botki-219.html
            www.dobramoda.pl/null-2822.html
            www.dobramoda.pl/botki-549.html
            • slonko1335 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:40
              a i ja szukam czegoś nie bardzo ciepłego, bo mam ciepłe kozaki na zimę, szukam czegoś na chłody ale nie wielkie mrozy...
              • malgosiek2 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:45
                slonko1335 napisała:

> a i ja szukam czegoś nie bardzo ciepłego, bo mam ciepłe kozaki na zimę, szukam
                > czegoś na chłody ale nie wielkie mrozy...

Hehe to ja na odwrótbig_grin
                Mam na chłodniejsze, a nie mam na mrozy.
            • malgosiek2 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:41
              Z zalinkowanych mnie się podobają 3 od góry.
              Inne takie męskie jak na mój gustwink
              • slonko1335 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:47
                bo tak to już jest, że im niższy ten obcas tym mniej kobiece-no ale ja akurat wygodę przedkładam, mój kręgosłup nie toleruje obcasówsmile
    • jowitka345 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:21
      Mi najbardziej podobają się te 3 z pierwszego linku i te podobne z drugiego. Sama w pracy muszę dużo chodzić i takie właśnie buty są super, nogi nie bolą za szybko
      • jowitka345 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:25
        jowitka345 napisała:

> Mi najbardziej podobają się te 3 z pierwszego linku i te podobne z drugiego. Sa
        > ma w pracy muszę dużo chodzić i takie właśnie buty są super, nogi nie bolą za s
        > zybko

poprawka: mialo być:
        te 3 z pierwszego postu i te 2 z drugiego postu
        • malgosiek2 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 21:30
          No właśnie te 2 z drugiego postu są w niskiej cenie i też waham się co do jakości.
          A te 3 z pierwszego nie mają opisu i nie wiem co i jak.
          Więc chyba zapytam się u nich.
    • malgosiek2 Re: Botki/kozaki dla kobiety 08.10.11, 22:29
      Jeszcze takie wynalazłam z F@F
      www.ffmoda.com/Products/women/F-F/Footwear/VB12613183.aspx
    • malgosiek2 Re: Botki/kozaki dla kobiety 09.10.11, 21:57
      www.e-wenus.pl/product-pol-657-Ocieplane-czarne-futrzaki.html
      Zadałam pytanie odnośnie zalinkowanych botków i mam odpowiedź co prawda skromną, ale jest.
    • malgosiek2 Słonko zajdź do Galerii Turzyn, ale nie do 09.10.11, 22:03
      tego dużego CH tylko do tego co był jako rynek Turzyn.
      Tam jest wiele sklepów z butami i sporo botków.
      Kupiłam za 160 zł długie ciepłe kozaki na koturnie.
      Po drugie bardzo spokojnie i mało ludzismile
      • slonko1335 Re: Słonko zajdź do Galerii Turzyn, ale nie do 09.10.11, 23:02
        Nazwali by to inaczej bo człowiek głupieje z tymi Turzynami....podjadę jak mi kręgosłup wróci do normy bo faktycznie tam sporo było obuwniczych..
        • janka39 botki 13.10.11, 23:38
          dziewczyny, dzis sie przekonalam, ze typowanie w necie jest ok, ale tak naprawde trzeba zobaczyc na zywca. Bylam niemal zdecydowana na jedne (ktore na fotach wygladaly efektowniej), a kupilam drugie - bo jednak na nodze wygladaly o wiele zgrabniej. W tym roku Ryłko ma kilka fajnych modeli (widzialam jeszcze katalog Badury i Wojasa - tez bylo na czym oko zawiesic wink )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka