Dodaj do ulubionych

jestem w szoku

28.10.11, 18:33
jestem w totalnym szoku! na allegro natknęłam się na aukcje pedobear z napisem na koszulce"nie wiedziałem ze ona ma 5 lat". na aukcje natknęłam się przypadkowo ale potem zaczęłam poszperać na all i normalnie SZOK. widać ze akcja jest szersza, ze chodzi o to, aby dzieci polubiły misia tak jak lubią np Hello kitty- bo są słodkie koszulki z samym misiem, kubeczki, plakietki itd. a dla większych są takie z napisami o treści pedofilskiej. SZOK!
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: jestem w szoku 28.10.11, 18:46
      pociesz się tym, że prawdziwy Pedobear raczej nie nosiłby takiej koszulki tongue_out.
      • irena.ochodzka Re: jestem w szoku 28.10.11, 18:52
        tak tak, masz racje. ale jest druga strona medalu- to takie społeczne przyzwolenie na pedofilię
        • jagodasoft2 Re: jestem w szoku 28.10.11, 18:56
          Ja chyba jakaś zacofana bo o takim "misiu" nawet nie słyszałam. Teraz sobie wygooglowałam
          • foro-estupido Re: jestem w szoku 28.10.11, 21:25
            Ja też sobie wygooglowałam,bo nie znany mi był ten cały pedobear...ale pomimo wygooglowania i tak nie wiem o co chodzi....uncertain
            Jakiś miś pedofil???O co kufa chodzi?!
        • koza_w_rajtuzach Re: jestem w szoku 28.10.11, 19:15
          > tak tak, masz racje. ale jest druga strona medalu- to takie społeczne przyzwole
          > nie na pedofilię

Nie wydaje mi się. Niektórzy ludzie mają takie debilne poczucie humoru i te koszulki są właśnie dla takich osób, ale nie sądzę, żeby przekładało się to na to, że społeczeństwo da przyzwolenie na pedofilię. Z różnych rzeczy ludzie się śmieją, to jeszcze nie musi oznaczać, że ktoś to popiera. Wg mnie jest to bardzo niesmaczne, no ale cóż z tym zrobić? Trzeba się chyba pogodzić, że ktoś wpadł na pomysł produkowania koszulek z takimi naklejkami.
          • kroliczyca80 Re: jestem w szoku 28.10.11, 20:45
            Popatrzcie tutaj:
            slask.naszemiasto.pl/artykul/733476,pedobear-zostal-patronem-przedszkola-w-myslowicach-na-trzy,id,t.html
            • foro-estupido Re: jestem w szoku 28.10.11, 21:28
              No dobra już teraz wiemwink
              • pasik Re: jestem w szoku 28.10.11, 21:32
                nieźle, nie znałam tego misia, ale jak zwykle forum okazało się uświadamiające w wielu dziedzinach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka