Dodaj do ulubionych

Szczekanie dowodem w sądzie

IP: 195.47.201.* 27.04.07, 09:01
Już chyba naprawdę nie mają o czym pisać w tej gazecie. Coraz bardziej
małomiasteczkowe problemy są poruszane, to jakiegoś kotka poparzyło to ktoś
nie wtym miejscu przeszedł prze ulice a tu teraz że pies za głośno ujada no i
oczywiście prawie codzień o ogromnej inwestycji jaką z pewnością jest remont
200 metrów ulicy 1 maja. Nic w tym mieście się nie dzieje totalny marazm
i "tumiwisizm" naszej władzy jest porażający. Tak mi się czasem marzy żeby
znalazł się ktoś wreszcie i miał możliwości by pogonić tych jełopów do roboty
(w końcu biorą za to niemałe pieniądze) ....
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: Szczekanie dowodem w sądzie IP: 88.156.63.* 27.04.07, 16:06
      Nie zgadzam się z Tobą - piszesz nie na temat.Też mieszkaliśmy kiedyś w jednym
      bloku z tym człowiekiem i jego psiarnią. Hodował psy na I piętrze w małym
      mieszkaniu. Dziękujemy bogu, że się wyprowadził.Sam też był bardzo
      głośny.Powinny wejść w życie przepisy prawne, które regulują te sprawy.A i
      towarzystwo opieki nad zwierzętami też mogłoby się zainteresować.
    • Gość: bizzz Szczekanie dowodem w sądzie IP: *.olsztyn.mm.pl 27.04.07, 16:18
      Ale najciekawsze, jak to udowodnić, który pies szczekał?
      U nas na osiedlu domków też był taki pieniacz na ul. Bocianiej.
      i wołali straż miejską i Policję.
      Współczuję tym co poszli za pomysłodawcą tej sprawy, bo będą teraz ciągani
      przez kilka lat.
      Parodia
    • Gość: 0czoper Szczekanie dowodem w sądzie IP: *.piorunek.pl 28.04.07, 08:41
      O czym chłopie marzysz? Największy obrońca uciśnionej, niespełnionej aktorki,
      naczelnik najbardziej niekompetentnej formacji sam łamie przepisy wypuszczając
      psa bez smyczy (a na to jest ustawa).Przebudowa o której mówisz na mój gust nic
      nie da ponieważ na końcu 1Maja można i tak jechać jednym pasem albo w lewo albo
      w prawo. Tak jest zresztą do dziś z najnowocześniejszym rondem Bema, nie pomaga
      zamykanie kolejnych skrętów za rondem. "Dziennikarz" opisuje zdarzenie nie
      sprawdzając faktów które podaje (tyczy się to autora tego tekstu).Na wierszówkę
      trzeba jakoś zarobić nieważne co się pisze i jak sie to pisze, najważniejsze by
      czymś zapełnić łam.
    • Gość: jotka49 Szczekanie dowodem w sądzie IP: *.oskbraniewo.pl 29.04.07, 14:00
      Jestem Braniewianinem.Mamy te same problemy.Np.na ulicy Jagiełły nie można
      otworzyc okna, bo psy ujadają.Jest to na tyle uciążliwe,że ponoszą już nerwy.W
      czym to widzą piękno hodowcy,gdy jego pies szczeka ... bez sensu.Mam też psa,
      ale on nie szczeka ... ! No chyba, że ktoś w nocy skrada się w złych
      zamiarach...! - Uważam, że psy "nienormalne" nie zasługują, by przebywały na
      podwórku. Niech sobie szczekają u swego "Państwa" w domu. To powinien być jakiś
      regulamin, co do psów ... żle wychowanych.- Przeszczegany przez "hodowców"!-
      Inaczej to jest kpina z sąsiadów i ich prywatności!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka