izabelka55 18.12.11, 20:21 Co kupić pod choinkę 10letniej dziewczynce i 12letniemu chłopcu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelka55 Re: prezenty 19.12.11, 21:14 To dzieci mojego brata nie mieszkamy w tej samej miejscowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mambaker Re: prezenty 19.12.11, 21:19 Dzwonisz do brata i pytasz co interesuje jego dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelka55 Re: prezenty 19.12.11, 21:23 A on mi odpowie zebym im nic nie kupowała no jest jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
mambaker Re: prezenty 19.12.11, 21:28 Ty go nie pytaj co masz kupić, tylko czym się dzieci interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: prezenty 19.12.11, 21:23 zależy od tego jakie masz fundusze. Mój syn ma 11 lat i ostatnim odkryciem są klocki Meccano, są dla młodszych i starszych dzieci. Trudniejsze wersje mają silniki. Może być też lego lub gry na konsole. Dla dziewczynki to może być lalka, kosmetyki, coś fajnego do ubrania. Moja córka w liscie do mikołaja prosiłą o maskotki, kolczyki, gre na ps3 i klocki lego domek Odpowiedz Link Zgłoś
anetuchap Re: prezenty 19.12.11, 21:41 Ja mam 10-latkę w domu i zawsze mam zagwostkę z prezentem dla niej,a zwłaszcza z tymi droższymi. Ja jej słucham i notuję sobie,gdy ona mówi,że jej coś tam się podoba,albo że koleżanka ma coś fajnego. Teraz są na topie lalki Monster Hight i wszelkie do nich akcesoria. Dla mnie książka jest zawsze dobrym prezentem, mojej córce kupie 2 tom "Baśnioboru", może Ty kupisz obie części. To jest książka i dla chłopców i dla dziewczynek. Jeśli dziewczynka lubi biżuterię,torebki,kosmetyki,to można jej kupić jakiś zestaw kosmetyków, kolczyki czy naszyjnik. Chłopcu może jakieś gry komputerowe,film na dvd,a może taki latający helikopter? Tyle wszystkiego pełno jest w tych sklepach,a i tak nie wiadomo,co kupić. Odpowiedz Link Zgłoś