18.12.11, 20:21
Co kupić pod choinkę 10letniej dziewczynce i 12letniemu chłopcu???
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: prezenty 18.12.11, 20:50
      A nie będzie łatwiej zapytać dzieci?
      • izabelka55 Re: prezenty 19.12.11, 21:14
        To dzieci mojego brata nie mieszkamy w tej samej miejscowosci.
        • mambaker Re: prezenty 19.12.11, 21:19
          Dzwonisz do brata i pytasz co interesuje jego dzieci.
          • izabelka55 Re: prezenty 19.12.11, 21:23
            A on mi odpowie zebym im nic nie kupowała wink no jest jak jest wink
            • mambaker Re: prezenty 19.12.11, 21:28
              Ty go nie pytaj co masz kupić, tylko czym się dzieci interesują. smile
        • arwena_11 Re: prezenty 19.12.11, 21:23
          zależy od tego jakie masz fundusze. Mój syn ma 11 lat i ostatnim odkryciem są klocki Meccano, są dla młodszych i starszych dzieci. Trudniejsze wersje mają silniki.

Może być też lego lub gry na konsole.

Dla dziewczynki to może być lalka, kosmetyki, coś fajnego do ubrania. Moja córka w liscie do mikołaja prosiłą o maskotki, kolczyki, gre na ps3 i klocki lego domek
          • izabelka55 Re: prezenty 19.12.11, 21:24
            Dzieki wink
            • anetuchap Re: prezenty 19.12.11, 21:41
              Ja mam 10-latkę w domu i zawsze mam zagwostkę z prezentem dla niej,a zwłaszcza z tymi droższymi. Ja jej słucham i notuję sobie,gdy ona mówi,że jej coś tam się podoba,albo że koleżanka ma coś fajnego. Teraz są na topie lalki Monster Hight i wszelkie do nich akcesoria.
              Dla mnie książka jest zawsze dobrym prezentem, mojej córce kupie 2 tom "Baśnioboru",
              może Ty kupisz obie części. To jest książka i dla chłopców i dla dziewczynek.
              Jeśli dziewczynka lubi biżuterię,torebki,kosmetyki,to można jej kupić jakiś zestaw kosmetyków,
              kolczyki czy naszyjnik. Chłopcu może jakieś gry komputerowe,film na dvd,a może taki latający helikopter? Tyle wszystkiego pełno jest w tych sklepach,a i tak nie wiadomo,co kupić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka