ja275 08.06.04, 23:27 czy ten fotelik jest dobry/???? i na ile starcza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyk.od.zosi Re: MAXI COSI PRIORI? 09.06.04, 06:59 Jest bardzo dobry. Starcza do 18 kg. Mojej 3 latce posluzy pewnie jeszcze z pol roku. ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: MAXI COSI PRIORI? 09.06.04, 08:15 mam prori xp - od priori jest troche glebszy. i jestem bardzo zadowolona. moja prawie 11 miesieczna corka uwielbia w nim jezdzic. na ile wystarczy...nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka99 Re: MAXI COSI PRIORI `? 09.06.04, 08:55 Jest bardzo dobry, stabilny, wygodny dla dziecka. Z fotela kierowcy jedna reka da sie latwo przestawic do spania. Dla mnie to jeden z najlepszych fotelikow na rynku. A to nowe XP wyglada super (ja mam stary, zwyky, uzywany juz dla drugiego dziecka) Odpowiedz Link Zgłoś
kajoa Re: MAXI COSI PRIORI `? 10.06.04, 10:23 Witam.Uważam że jest rewelacyjny. Wygodny dla dziecka a i kierowcy łatwo zmienić pozycję fotelika do spania. Używamy go już 1,5 roku -mój synek jest duży jak na dwulatka i myślę że starczy mu do wieku 3 lat. A potem przesiądzie się do fotelika jego młodsza siostra Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynka3 Re: MAXI COSI PRIORI `? 10.06.04, 21:32 Potwierdzam w pelni. Mialam rozne foteliki dla najmlodszej pociechy kupilismy uzywany ale zadbany ten i jest swietny -rzeczywiscie super lekko sie kladzie jest stabilny i daje sie montowac dwupunktowym pasem (ale nie wiem czy Xp tez?, wygodna jest tez szybka regulacja dlugosci szelek -bardzo upraszcza zapinanie w foteliku zwlaszcza wzimowych ciuchach. Ciezko powiedziec na ile starczy to zalezy od gabarytow dzidziusia )) w podobnej wielkosci naszym starym Chicco (tez do 18 kg) chlopcy jezdzili do okolo 3,5-4 lat.Pozdrawiam Skrzynka Odpowiedz Link Zgłoś