Dodaj do ulubionych

CROCS balerinki pomocy

18.02.12, 11:34
Dziewczyny użytkuje któraś z Was ew córki Crocsowe balerinki typu Flat czyli np Olivia, Kaela i inne. Jak się sprawują możecie polecić konkretny model?
Obserwuj wątek
    • paramecium Re: CROCS balerinki pomocy 18.02.12, 12:24
      W tamtym roku kupiłam córce w TK max za 50zł. Trochę żałuję. Latem stopa się pociła, wsypywał się piasek i przyklejał do mokrej stopy. Teraz chodzi w nich po domu. Jako pantofle sprawdzają się. Mamy takie www.shopping.com/Crocs-Alice/info
      • nika1310 Re: CROCS balerinki pomocy 18.02.12, 13:09
        Moja corka tez ma alice rubinowe. Chodzi w nich po przedszkolu jako w kapciach. Swietnie sie sprawdzaja.
    • smisto Re: CROCS balerinki pomocy 18.02.12, 15:46
      swojej córce kupiłam w tamtym roku granatową Gennę i to były jej ulubione buty na wiosnę i lato. W innych nie chciała chodzić. W tym roku tez jej kupiłam, tylko fioletowe. Teraz na crocs.eu są po 15 euro. Polecam
    • kornnella Re: CROCS balerinki pomocy 18.02.12, 22:23
      Alice tez mi się podobają a tu skrajne opinie uncertain
      A używała któraś z Was może? Ja np nie daje rady w Crocbandach a już Caymany bardzo sobie chwale a te balerinkowate własnie takie zabudowane jak Crocband sad
      • a-e-p Re: CROCS balerinki pomocy 18.02.12, 22:48
        Moja młodsza corka miala model Gaby i równolegle Caymany i oczywiscie tylko w tych drugich chodziła. W Gaby noga sie pocila, wpadał piach i kamyki, etc. Starsza nie chce chodzic w Crocbandach (doadtkowo sa mniejsze niz Caymany w tym samym rozmiarze), mowi ze noga jesj sie poci, za to b lubi Alice. Ja i maz uzytkujemy tylko Caymany. Reasumujac, pozostajemy wierni klasycznym Caymanom, modele bardziej zabudowane u nas odpadaja.
    • agni71 Re: CROCS balerinki pomocy 18.02.12, 22:47
      Najstarsza i najmłodsza miały w ubiegłym roku model Alice bodajże. Takie typowe balerinki w każdym razie. Bardzo chętnie je nosiły, to były latem najczęściej uzywane buty. Na ten sezon juz mam kolejne w większych rozmiarach kupione.
      Ten model dobrze sie trzyma nogi, dziewczyny w nich swobodnie biegały.
    • inia25 Re: CROCS balerinki pomocy 19.02.12, 01:04
      moja ma alice i sobie bardzo chwali, bardzo je lubi i nigdy nei narzeka la że coś jest nie tak. Ma te z genne i te kocha miłością wielką. Genne kupiłam jej w trzech kolejnych rozmiarach, bo znikać zaczeła ( mówię o tej z brokatowym paskiem na dole).
      Ja mam dwie pary lenorów i też sobie bardzo chwalę.
      • kornnella Re: CROCS balerinki pomocy 19.02.12, 22:42
        Lenory są bardziej takie półbutowate? Nie poci się w nich noga?
    • agaward Re: CROCS balerinki pomocy 20.02.12, 11:55
      Moja córcia przez dwa lata chodziła w Gabby, ale jak kupiliśmy jej Candance, to były dla niej wygodniejsze. Ja zaś dwa sezony chodziłam w Olivii są to moje ulubione buty, choć mam też zwykle classiki. Ostatnio jak była promocja na amazonie -20% na buty, to kupiliśmy córkom classic po około 30 złotych w kolorze ciemnoróżowym, a sobie crocbandy i baya po 80 złsmile
      • dol-ger Re: CROCS balerinki pomocy 24.04.13, 22:26
        gdzie kupujecie tak tanio crocs'y?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka