Dodaj do ulubionych

Rabat do H&M 24% !!

02.03.12, 18:44
Kupując w Rossmanie dowolny produkt firmy Olay przy kasie dostaniecie kupon rabatowy do H&M NA 24%.
Myślę, że komuś przyda się to informacje zwłaszcza, że do 4.03. ważne są te karty podarunkowe, które niedawno rozdawali do większych zakupów.
Jak kasjerka zapomni Komuś dać kupon to proszę się upomnieć, Mnie doła dopiero jek przypomniałem.
Obserwuj wątek
    • lilu5 Re: Rabat do H&M 24% !! 02.03.12, 19:42
      a gdzie jest o tym napisane? na stronie Rossmana nie znalazłam sad
      jeśli nie będą chcieli dać, to na co się powołać?
      • patatajowa Re: Rabat do H&M 24% !! 02.03.12, 19:50
        te informacje sa przy kazdej kasie w H&M.
    • jualama3 Re: Rabat do H&M 24% !! 02.03.12, 20:01
      Ja znalazłam informację przy półce z kremami Olay w Rossmanie.
    • ju_mi Re: Rabat do H&M 24% !! 02.03.12, 21:19
      A do kiedy jest wazny ten kupon? I czy sa jakies ograniczenia?
      • alkara Re: Rabat do H&M 24% !! 02.03.12, 21:43
        A ja mam jeszcze pytanie jakie są ceny produktów Olay w Rossmanie? ile kosztuje coś najtańszego? smile
        • jusstinna Re: Rabat do H&M 24% !! 02.03.12, 23:34
          U mnie dziś patrzyłam najtańsze chyba 16,99.
      • gwen_s Re: Rabat do H&M 24% !! 02.03.12, 21:57
        ja też jestem ciekawa do kiedy ważny jest kupon?
        • mamanatalki87 Re: Rabat do H&M 24% !! 02.03.12, 22:05
          A jak wygląda ten kupon ...

Nie da rady zeskanować i wydrukować ??

• jualama3 Re: Rabat do H&M 24% !! 02.03.12, 22:07
          Kupon jest ważny chyba do 20 marca.
          Kupon przekazałam bratowej, która jutro jedzie do H&M więc niestety nie mogę sprawdzić.
          Za krem zapłaciłam 19,90, ale trochę tańsze produkty też chyba są.
          • katka761 Re: Rabat do H&M 24% !! 07.03.12, 13:56
            a to weekendowo wydawali ten bon?
            • syka7 Re: Rabat do H&M 24% !! 07.03.12, 14:03
              Ja dziś dostałam w rossmanie a nie kupowałam produktów olay, poprosiłam grzecznie że jestem stała ich klientką a niestety produkty tej firmy nie uczulają pani byla mila i dala smile
              Kurde bon nie do podrobienia z hologramem smile
    • dankadawid Re: Rabat do H&M 24% !! 07.03.12, 14:26
      Bon ważny od 20.02 do 20.03 - reklama jest w nowej gazetce Rossmanna.
      W moim sklepie żadej informacji na półce nie ma i panie też nic nie wiedziały.
      Kasjerka twierdziła że są szczegółowo rozliczane z każdego gratisu i dać nie może bez zakupów czyli wszystko jak zwykle zależy na kogo sie trafi smile
      Za to w H&M żadnego problemu z realizacją nie było.

Serdeczne dzięki za info!!!
    • fifiak Re: Rabat do H&M 24% !! 07.03.12, 14:54
      Ja w Łodzi byłam w dwoch Rossmannach i w obu nie słyszeli o kuponach. Na półkach przy Olay też brak informacjisad
      • bluestarfish Re: Rabat do H&M 24% !! 09.03.12, 13:05
        A w których łódzkich Rossmannach byłaś?
    • mika_p Re: Rabat do H&M 24% !! 07.03.12, 15:26
      W Płocku na Kobylińskiego kupon kasjerka mi dała z własnej inicjatywy, ja nic nie wiedzialam smile
      • madzikka82 Rossmann Poznań 07.03.12, 17:19
        Ja byłam w dwóch Rossmannach w Poznaniu i w obu nic nie wiadomo o akcji... A może jest ktoś kto ma nadmiar kuponów i mógłby jeden odstąpić?
        • emma6666 Re: Rossmann Poznań 07.03.12, 18:47
          Przed zakupem kremu zapytałam czy mają, mieli więc wzięłam i wczoraj wykorzystałam.
          l]
          • magdalenca78 Re: Rossmann Poznań 08.03.12, 17:43
            Można wykorzystać na kazdym dziale, również dziecięcym??
        • alanus0 Re: Rossmann Poznań 07.03.12, 19:26
          W Rossmannie w Panoramie na Góreckiej maja kupony, ale trzeba się upomnieć
          bo same od siebie nie dają.
          • kasikrj Re: Rossmann Poznań 07.03.12, 20:54
            A ile tego rabatu jest? bo do 24% ale od czego zależy wysokość rabatu? czy na wszystko tak jest? czy od jakiejś ceny? kupie coś za 20zł to też mam 24%rabatu?
            • dankadawid Re: Rossmann Poznań 08.03.12, 08:48
              Rabat 24% na całe zakupy. Na kuponie nie ma min kwoty zakupów. Rabat nie dotyczy rzeczy przecenionych oraz kolekcji designerskiej.
              Zerknij sobie w nowej gazetce Rossmanna jest reklama akcji a kupon dokładnie tak samo wygląda (z tyłu kuponu jest tylko hologram).
              • asiakh Re: Rossmann W-wa 08.03.12, 14:37
                Skuszona waszymi postami udałam się wczoraj do jednego z Rossmanów w stolicy. Wzięłam krem za 19,99 wink i udałam się do kasy. Pani milczała, więc grzecznie spytałam o kupon. Pani udała zdziwienie i powiedziała, że zaraz sprawdzi w sytemie o jaką promocję chodzi. System rzecz jasna nic nie wykazał, więc powiedziałam ,że info jest w gazetce. Pani zaczęła gorączkowo poszukiwać owej gazetki, znalazła ją i nawet nie zagladając do środka zawołała do koleżanki z kasy obok :"Wiesia, masz jeszcze te kupony do h@M?- to daj Pani" Po czym tłumacząc się nieco powiedziała, że zapomniała, bo to już koniec tej promocji, bo tylko do 20.08 te kupony. Odpowiedziałam, że do 20.03 zostały jeszcze 2 tygodnie, więc wcale nie tak mało smile Na odchodne Pani jeszcze podzieliła się refleksją; "Te 24% to wcale nie tak mało". Odpowiedziałam: "Też tak sądzę" i wyszłam.
                Dzięki za info o promocji!!!. Pozdrawiam autorkę wątku.
    • lorna.doone Re: Rabat do H&M 24% !! 08.03.12, 18:14
      Dzieki! Skorzystalam! Kupilam krem za 16,99 smile. Te 24% to sporo taniej, obkupilam siebie i dzieci i zaczeli zamykac sklep. A nastepnego dnia maz byl w Rossmanie po kolejny krem za 16,99 i pojechal do HM obkupic siebie smile
      • a-e-p Re: Rabat do H&M 24% !! 08.03.12, 18:25
        Dzieki autorce watku skorzystałam. Oczywiscie musiałam sie o kupon upomnieć. Zapewne kupony trafiaja do pracowników Rossmana i ich rodzin zamiast do klientów sad
        • mamanatalki87 Re: Rabat do H&M 24% !! 08.03.12, 19:19
          Ja kupiłam tonik za 14,99 zł smile I oczywiście też musiałam prosić o kupon ...

Jutro ruszam na zakupy smile
          • lambswool Re: Rabat do H&M 24% !! 08.03.12, 19:28
            Ja chcialam kupic peeling za 14,99 ale panie w kasie powiedzialy mi, ze promocja dotyczy jedynie kremow. No widac jakis balagan maja smile
            • mama_domowa Re: Rabat do H&M 24% !! 08.03.12, 20:37
              Ja miałam identyczną sytuację! sad A już się cieszyłam, że jak raz na rok się wybiorę na porządne zakupy dla siebie i dzieciaków to trafi się jakaś fajna przecena w okresie nieprzecenowym. I nici wink
            • maaszymka Re: Rabat do H&M 24% !! 08.03.12, 21:31
              Oj mają, mają. Ja dzisiaj mleczko do demakijażu kupowałam i pytam o kupon a Pani, że promocja była do wczoraj. Ale zajrzała gdzieś pod kasę i powiedziała, że da mi jeden bo jeszcze kilka jej zostało. To już teraz nie wiem... a skąd info, że do 20 jest ta promocja?
              • kada111 Re: Rabat do H&M 24% !! 08.03.12, 22:06
                W moim sklepie babeczki informują, że promocja skończyła się, tzn. już nie wydają kuponów, które są ważne do 20 marca.
                • alkara Re: Rabat do H&M 24% !! 08.03.12, 23:32
                  Ja kupiłam żel do mycia twarzy za 14,99 i dostałam kupon o który oczywiście musiałam się upomnieć chociaż kupony leżały na kupce w kasie. Moim zdaniem promocja z kuponami powinna trwać do następnej gazetki albo do 20 marca.
                  • maaszymka Re: Rabat do H&M 24% !! 08.03.12, 23:51
                    "Następna gazetka" jest od dzisiaj. A w niej informacja a kuponach do H&M. Stąd też moje zdziwienie. Gazetka z informacją o byłej promocji?
    • sylwia7611 podzielę się kuponem w zamian... 09.03.12, 09:07
      za kupno i wysyłkę do mnie dwóch rzeczy smile
      Mam kupon ale w moim H&M nie ma dostepnych rzeczy które mnie interesują mianowicie chciałabym 2 pary kolorowych spodenek dla chłopaka tych co są od rozmiaru 86 w górę. Chciałabym w kolorze zielonym i niebieskim jasnym atramentowym w rozmiarze 3-4 lata czyli 104 są ona po 39,90 ze zniżką wyszłyby mnie łacznie 61 zł .
      Jeżeli ktoś byłby chętny na pomoc w kupnie i wysyłkę ja wyślę kupon z którego również dana osoba będzie mogła skorzystać smile oczywiście kasę przeleje odrazu tylko trzeba się upewnić że kolory i rozmiary są dostępne w H&Msmile
      Jest ktoś chętny? na wspólne zakupy smile
      • alkara Re: podzielę się kuponem w zamian... 09.03.12, 14:55
        Moge pomóc i się dołączyć do zakupów ale musisz dokładniej te spodenki opisać bo trochę nie kumam smile
        To są takie alladynki z gumą w pasie i gumkami na dole cieńkie bawełniane czy jakieś bardziej jeansy czy jeszcze jakieś inne ?
        • sylwia7611 Re: podzielę się kuponem w zamian... 09.03.12, 16:46
          to są jeansowe, one są w różnych kolorach białe, czarne, ciemnogranatowe, czerwone, niebieskie, zielone, brązowe.. chłopięce
          www.hm.com/gb/product/96288?article=96288-D#article=96288-B
          one są w normalnej cenie po 39,90
          mi chodzi o niebieskie jasne i zielone w rozmiarze 3-4 latka
          resztę na gazetowy smile

• alkara Re: podzielę się kuponem w zamian... 09.03.12, 18:00
            to pisz na albro@poczta.onet.pl
    • antkowa_mama Re: Rabat z OLAY- zwrot tylko na kartę H&M 12.03.12, 09:46
      przy ewentualnym zwrocie- zwrot pieniędzy za towar kupiony z kuponem od Olay- wyłącznie na kartę H&M, czyli do wykorzystania w sklepie
      KICHA sad
      nie dość, że trzeba kupić produkt, którego niekoniecznie się potrzebuje akurat w najbliższym czasie, to jeszcze trzeba się mocno zastanowić nad większymi zakupami, przymierzanie w domu traci w tej opcji sens.
      • madzikka82 Re: Rabat z OLAY- zwrot tylko na kartę H&M 12.03.12, 14:45
        zwrot niekoniecznie na karte... dostalam gotowke wink
      • patatajowa Re: Rabat z OLAY- zwrot tylko na kartę H&M 12.03.12, 15:08
        antkowa_mama napisała:

> przy ewentualnym zwrocie- zwrot pieniędzy za towar kupiony z kuponem od Olay- w
        > yłącznie na kartę H&M, czyli do wykorzystania w sklepie
        > KICHA sad
        ale w kazdym chyba H&M przy kasie sa kartki z info ze w przypadku zakupów z jakimis kartami rabatowymi, kuponami,w akcjach typu 3 za 2 itp. ewentualny zwrot jest na ich karte.

> nie dość, że trzeba kupić produkt, którego niekoniecznie się potrzebuje akurat w najbliższym czasie, to jeszcze trzeba się mocno zastanowić nad większymi zakupami, przymierzanie w domu traci w tej opcji sens.

kupowałas produkt olay którego nie potrzebujesz tylko po to zeby dostac kupon??? smile)
        niektórym to naprawde ciężko dogodzić a korzystanie z takich akcji nie jest przecież obowiązkowe tongue_out
        • antkowa_mama Re: Rabat z OLAY- zwrot tylko na kartę H&M 12.03.12, 16:18
          to forum coraz mniej mi się podoba, ciężko znaleźć wątek, by ktoś komuś nie chciał z czystej polskiej miłości "przysr..."
          Tak, kupowłam kosmetyki Olay po to, by dostać kupon do H&M, i nic nikomu do tego, czy ów kosmetyk zużyję, czy wyrzucę. Nie o "dogadzanie" tu chodzi... jeszcze nie tak dawno wyśmiewałyście H&M-ową promocję na 20zł kartę za zakupy powżyżej 150zł, a tam żadnej "niedogodności" nie było.
          Pisałam z czystej "niepolskiej" życzliwości, bo może sieczłowiekowi zrobić bardzo przykro, jak przy próbie zwrotu towaru okaże sie, że kasę H&M i tak ma zamiar zatrzymać, a nas zmusić do wydania jej na cokolwiek innego. Co z tego, że te karty są ważne 2 lata... Nie jest chyba tajemnicą, że te szare karty uznaniowe H&M potrafią nie mieć zabonowanej gotówki, a za np 6 miesiecy juz nikt nie udowodni, że tej karty nie zużył na jakieś zakupy. Pieniądz w garści albo na koncie to pewniak, taka karta uznaniowa H&M już nie.
          A kupując kosmetyk nie byłam informowana o takim ograniczeniu, ani w Rossmanie, ani na plakacie reklamującym ową kampanię w H&M- tam tylko drobnym druzkiem była informacvja że rabat nie łaczy się z innymi promocjami, wyprzedażą i kolekcjami designerskimi.

• a-e-p Re: Rabat z OLAY- zwrot tylko na kartę H&M 12.03.12, 18:38
            antkowa_mama napisała:

> to forum coraz mniej mi się podoba, ciężko znaleźć wątek, by ktoś komuś nie chc
            > iał z czystej polskiej miłości "przysr..."

Nie przesadzaj...

Zanim cokolwiek kupilas trzeba bylo zapytac w sklepie co z ew. zwrotem. Przeciez dodatkowo za kasami jest wyraźna info, ze zworty za zakup w akcjach rabatowych sa zawsze na karte H&M. Skoro czytasz forum, powinnas to wiedziec, bo ten temat przejawia sie od dawna.
            Do nabitej karty dostajesz karteczke ze stanem konta, wiec masz 100% pewnosci ze kwota zasiliła karte. Odbierajac karteczke, po prostu sprawdz nabita kwote.

Ja lubie akcje H&M, bo jako jedni z nielicznych maja konkretne promocje i wyprzedaze. I powtorze za patatajowa te akcje sa dobrowolne, ale niestety jak zwykle pokazują, ze Polakowi nie mozna 'dogodzić'
          • anusia_79 Re: Rabat z OLAY- zwrot tylko na kartę H&M 12.03.12, 20:33
            > Tak, kupowłam kosmetyki Olay po to, by dostać kupon do H&M, i nic nikomu do teg
            o, czy ów kosmetyk zużyję, czy wyrzucę >
            Ja mam zamiar zobic dokładnie tak samo. I moge sie założyc ze zrobiła tak połowa osób z tego forum smile
            > to forum coraz mniej mi się podoba, ciężko znaleźć wątek, by ktoś komuś nie chc
            > iał z czystej polskiej miłości "przysr..."
            Wiesz, niektórzy chyba tak odreagowywują swoje frustracje...no bo pomyśl, ktoś kto jest zadowolony ze swojego życia, nie odczuwa potrzeby przysr.. innym.
            Takie osoby tez sa i maja swoj sposob radzenia sobie z zyciem.
            Miejmy nadzieje ze normalnych, zyczliwych osób jest jednak wiecej smile
            • patatajowa Re: Rabat z OLAY- zwrot tylko na kartę H&M 12.03.12, 22:08
              oczywiscie ja tez kupiłam kosmetyk i wykorzystałam kupon jak połowa forum wink
              ale nie płacze jak ta bidulka która "zostaje zmuszona" aby kupić kosmetyk i dostac rabat bo znałam warunki promocji.
              a ciebie widze dotknęły mocno komentarze o szukaniu zapachu przez internet tongue_out
              • antkowa_mama Re: kolejny zjadliwy komentarz patatajowej 12.03.12, 22:55
                Po pierwsze nie uważam się za "bidulkę", po drugie nigdzie nie "płaczę", a po trzecie nigdzie ani słowem nie wspomniałam, bym "została zmuszona" do zakupu kosmetyku.

Za niewygodne uznałam, że ewentualny zwrot ma nastąpić na kartę H&M i chciałam się podzielić tą informacja z innymi forumkami.

Co innego, gdy kupuje się mniejszą ilosć rzeczy, i żadna z nich nie pasuje, itd, w końcu i tak na coś się wyda w sklepie, w którym ubiera się głównie swoje dziecko. Ale wydatek rzędu ok. 1000-1200zł, bo takie zakupy sobie zaplanowałam, z dodatkowym zapasem na inny kolor-rozmiar, to już nie byle co, jeśli rzeczy nie będą pasować, to zwrot na kartę H&M mi nie odpowiada, bo to spora kwota, i wolałabym nie być - i tu już się czuję właśnie "zmuszona" do wydania ich w H&M.
                Wygodą robienia u nich zakupów jest właśnie możliwość bezproblemowego zwrotu, co jest bardzo przydatne, gdy do przymierzalni są kolejki, oraz gdy łączona rozmiarówka (kolekcja dziecięca) utrudnia wybór odpowiedniego rozmiaru.
                • patatajowa Re: kolejna pokrzywdzona przez promocje 12.03.12, 23:05
                  antkowa_mama napisała:
                  >nie dość, że trzeba kupić produkt, którego niekoniecznie się potrzebuje akurat w najbliższym czasie, to jeszcze trzeba się mocno zastanowić nad większymi zakupami>

trzy argumenty na "nie" a ty mimo wszystko sie uparłas,kupiłas, zeby potem sie wyzalic na forum?
                  • antkowa_mama Re: kolejna pokrzywdzona przez promocje 12.03.12, 23:25
                    Na to, jak interpretujesz moje słowa, nie mam wpływu. Przedstawione przeze mnie proste informacje zgodne z moją rzeczywistością ty (a nie ja) interpretujesz na "nie", pomijając znaczenie słów "niekoniecznie" oraz kontekst całej frazy.
                    Nie jestem żadną bidulką, i nie żalę się nikomu, istotna jest właśnie ostatnia część przytoczonej przez ciebie mojej wypowiedzi " trzeba się mocno zastanowić nd większymi zakupami"... w sumie i to zinterpretowałaś na "nie", a to proste stwierdzenie faktu.

Nie podoba mi się, że ciągle sączy się z ciebie jad, jak nie masz nic konstruktywnego do napisania, wrzuć na luz. To nie jest tylko twoje forum, i jak ci się nie podoba moja wypowiedź, przemilcz sprawę. Daruj sobie i nam wszystkim kolejnych pejoratywów.
    • lorna.doone Re: Rabat do H&M 24% !! 13.03.12, 21:56
      Dzis jeszcze dostalam kupon w Reducie, na peeling tym razem.
      • aga7878 Re: Rabat do H&M 24% !! 16.03.12, 22:54
        a powiedzcie mi proszę, czy mozna w takim pietrowym h&mie zapłacic za np. dziecięce ubrania z parteru i męskie z pierwszego pietra w jednej kasie i mieć zniżke na wszystko (mam tylko jeden kupon)? może to głupie pytanie, ale w łodzi jest pietrowy sklep i podział jakiś...
        • edyta0 Re: Rabat do H&M 24% !! 16.03.12, 23:09
          Można.
        • bluestarfish Re: Rabat do H&M 24% !! 16.03.12, 23:26
          Pewnie, że możesz nazbierać rzeczy ze wszystkich działów (damskie, męskie i dziecięce) i zapłacić w jednej, dowolnej kasie - przecież to jeden sklep.

Ale ciekawa jestem, o którym łódzkim sklepie piszesz? W Łodzi piętrowe H&M są w 3 galeriach (Manu, Galeria Ł., Port Ł.), jednopoziomowy tylko w Pasażu Łódzkim. Dziecięce rzeczy na dole a męskie na górze są tylko w Porcie, ale tam na dole i tak nie ma kasy, płaci się wszystko na górze. W Manu i Galerii zarówno dziecięce jak i męskie na górze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka