elunia1 17.06.04, 11:08 Chciałabym kupić wózek bo wkrótce będę mamą ale nie moge się zdecydować jaki.Zależy mi żeby był z tych wyższych i głębokich,niekoniecznie rozkładany w spacerówke.Czy macie jakieś sprawdzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renik.w Re: wózek z gondolą-jaki 17.06.04, 11:27 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583 to jest link do edziecko zakupy - tam napewno znajdziesz odpowiedź - zajrzyj warto Odpowiedz Link Zgłoś
elgosia Re: wózek z gondolą-jaki 17.06.04, 15:19 Ja mam Deltim Premier:wysoki, głęboki z okienkiem w budce, która się cicho składa, świetnie się buja, ma skrętne przednie koła (duże pompowane)- rewelacja!!!! (można zablokować)Do tego jest spacerówka rozkładana na płask, więc w upały poleży w niej i mały dzidziuś. W gondoli zaś jest regulowane oparcie. Środek można wyjąć i wyprać. Wózek nie jest drogi (w pażdzierniku 820 zł) i jedyny feler to nieregulowana rączka (no i zaczepy na torbę się urwały, ale to we wszystkich Deltimach prędzej czy później się psuje). Nie wiem, czemu nie chcesz spacerówki. Mój Tomuś przesiadł się do niej jak miał niecałe 7 miesięcy, więc chyba nie warto inwestować w samą gondolę na pół roku. Pozdrawiam, Gosia mama Tomka (8X03). Odpowiedz Link Zgłoś
j2_pawlowska Re: wózek z gondolą-jaki 17.06.04, 17:09 Ja mam Jędrocha (Bartatina), którego dopiero co zaczęłyśmy z Anią używać, ale jesteśmy bardzo zadowolone. Przewaga nad Deltimem: regulowana rączka, lżejszy, okienko w budce (na mega upały wywietrznik), fotelik samochodowy pasujący do Jędrocha (CAM, NEONATO) budzi większe zaufanie, jeśli chodzi o bezpieczeństwo (bezpieczniejsze pasy). Cena w kwietniu: 765 PLN, ale gdzieś mąż widział w czerwcu w tej samej cenie. Spacerówka w komplecie. NIe rezygnuj z niej, bo się przyda za kilka miesięcy, gdy dzidzia wyrośnie z gondoli, a jeszcze może mieć problemy z siedzenie - można ją rozłożyć na płasko. Spacerówkę sensu stricte i tak się kupuje po około roku. Zwracaj uwagę na rozmiar gondoli (mojej koleżanki córa po trzech miesiącach wyrosła z gondoli CHicco! - szkoda kasy na takie nieudane inwestycje! Powodzenia! Joanka Odpowiedz Link Zgłoś
morsk2 Re: wózek z gondolą-jaki 17.06.04, 22:29 Też mam Bartatinę Jędrocha. Używam od ponad 4 m-cy i jestem zadowolona. Sprawdziła się na śniegu i w jeździe terenowej po lesie Ma te same funkcje co Deltim Premier, a jest tańsza i podobno mniej reklamacji:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Do j2_pawłowska 21.06.04, 18:00 Ja mam Jędrocha Pati. Właśnie planuję zakup fotelika samochodowego. Czy mogłabyś mi powiedzieć jakiej firmy są wymienione przez Ciebie foteliki i czy jakies jeszcze mogą pasować do stelaża Pati? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka1313 Re: wózek z gondolą-jaki 17.06.04, 23:06 ja polecam roy implasta-po prostu rewelacja, idealny na nasze rozwalone chodniki. leciutko sie prowadzi, ja jesten bardzoooo zadowolona. jest ładny, nie za wielki, ma sportowy wyglad i wygodna duza gondole. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tusi Implast ROY 18.06.04, 08:51 Potwierdzam - bardzo wygodny. Nie jest zbyt ciężki, ma wysoką i dość dużą gondolę (bardzo wygodne dla zmęczonego po porodzie kręgosłupa) jest miękki, ma duże pompowane koła ( ja wybrałam wersję kół ze szprychami - wyawały mi się ciut lżejsze), wygodnie się prowadzi - to taka dziecięca terenówka. Bez problemów pokonywaliśmy zimą zaspy, piach i inne cuda na naszych drogach. Jeśli trzeba fantastycznie sprowadza i wprowadza się po schodach. Wygonie i łatwo się go składa i rozkłada do transportu. Moim zdaniem jedyna wada to troszkę mały kosz na zakupy, choć jest bardzo wytrzymały, bo nawet ciężkie rzeczy tam pakowałam i się nie rozsypał. Ma wygodną budkę - można przesunąć ją nawet mocno o przodu, żeby słonko maleństwu nie świeciło w oczka. Ja mam wersję z rozpinaną buką i gy jest ciepło, można jedną część rozpiąć a druga jest sztywna i służy za parasolkę. Warto wybrać wersję z wieloma kieszonkami - bardzo przydatne. Mam go już 7 miesięcy, od 2 miesięcy jeździmy w spacerówce i nic się jeszcze nie popsuło. Aaaaaa zapomniałam - można dokupić do niego zimowy śpiwór z rozpinaną i zejmowaną górą tej samej firmy, pod kolor wózka. Pozdrawiam MP Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: wózek z gondolą-jaki 18.06.04, 00:03 Ja mam Maxi Cosi Speedy SX i jestem bardzo zadowolona. Gondolka jest wyłożona mięciutkim materiałem, niezbyt obszerna i moja dzidzia chętnie w niej śpi. Cały materiał, jak i materacyk można wyjąć i uprać, co dla mnie nie jest bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaemil Re: wózek z gondolą-jaki 21.06.04, 17:45 Polecam stronę: www.bobasmarket.pl/pages/list.php?product=wielofunkcyjne&page=1&quantity=5&menu=wozki&view=1 Znajdują się tam opisy wózków. Z pewnością coś wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: wózek z gondolą-jaki do j2_pawlowska 22.06.04, 11:50 Hej! Napisałam do Ciebie na prv. Jeśli będziesz miała chwilkę czasu, proszę poradź mi w sprawie fotelików. Asia Odpowiedz Link Zgłoś