dunia34 04.05.12, 00:22 gdzie mogę kupić okulary baby banz w Warszawie dla 5 i 7 latka, ewentualnie może polecicie mi innych firm dobre okulary dla chłopaków w tym wieku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_aw Re: okulary baby banz w Warszawie 04.05.12, 09:20 Polecam orlinkowo.pl Nie tylko okulary, ale rownież kapelusze tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 Re: okulary baby banz w Warszawie 04.05.12, 09:37 ja też kupuję w orlinkowie nigdzie indziej nie mogłam w Wawie znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: okulary baby banz w Warszawie 04.05.12, 10:12 dzięki, myślałam, że może uda mi się gdzieś im najpierw przymierzyć, bo to będą ich pierwsze okulary, a z tego sklepu orlinkowo jesteście zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: okulary baby banz w Warszawie 04.05.12, 10:24 Ja też zamawiałam w Orlinkowie i śmiało mogę polecić ten sklep. Napisz do właścicielki może da radę umówić się na odbiór osobisty i przymiarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lachkasia Re: okulary baby banz w Warszawie 04.05.12, 10:39 A ja nie polecam Baby Banz - mamy Junior Banz i wypadły nam szkiełka, nie da się ich wprawić z powrotem, bo oprawki są plastykowe - optyk nie dał rady... Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: okulary baby banz w Warszawie 04.05.12, 11:27 lachkasia to mnie zmartwiłaś, bo interesowały mnie właśnie junior banz, a nie dało się ich reklamować? Odpowiedz Link Zgłoś
m_aw Re: okulary baby banz w Warszawie 04.05.12, 20:44 Napisz do Lindy. Myśle, ze dogadacie sie na przymiarke i odbiór osobisty. Okulary (takie na gumce) moje dziecko ma juz równe dwa lata. Eksploatowane są bardzo i naprawdę dziwie sie, ze nic im nie jest. Kapelusze natomiast są super, ale wg mnie nie trzymają podanych rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: okulary baby banz w Warszawie 09.05.12, 14:10 Orlinkowo zaliczyło u mnie ostatnio jakieś drobne wpadki, ale na tyle zamówień, co zrobiłam, to ogólna ocena pozytywna. Linda kontaktowa, warto pisać, dzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś