mamaaoli 26.08.12, 09:49 Za tydzień znowu akcja trekking, ciekawa jestem opinii użytkowniczek tych butów z lidla. Mają być dla dorosłych i dzieci. Będą też softshelle. Polecacie? Da się w nich wygodnie chodzić? Sprawdzają się podczas deszczu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monna16 Re: Buty trekkingowe z lidla 26.08.12, 13:56 Podbijam, najbardziej zależy mi na opinii o butach dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
olgaandrzej Re: Buty trekkingowe z lidla 26.08.12, 16:03 ja mam już drugą parę i za każdym razem byłam zadowolona ( damskie ) Odpowiedz Link Zgłoś
gostki2ija Re: Buty trekkingowe z lidla 26.08.12, 16:32 też jestem ciekawa jak sprawdzają się w deszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia-mama-jasia Re: Buty trekkingowe z lidla 26.08.12, 20:39 A ja podłączę się pod pytanie ze szczególnym uwzględnieniem softshelli dziecięcych Cena kusi, ktoś sprawdzał jakość? Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.k25 Re: softshelle z lidla 26.08.12, 21:07 Jeśli chodzi o softshela to kupiłam rok temu i jest ok. Młodsza jeszcze nie chodziła, bo za duży, będzie na wiosnę (110-116, 4-6 lat). Starsza owszem i jest to jej ulubiona kurtka (146-152, 10-12 lat). Nieprzemakalny, ładnie wykonane, solidne, nic się z tym nie dzieje w praniu. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: softshelle z lidla 27.08.12, 09:15 Ja miałam w zeszłym roku softshell dla syna, sprawdził się, polecam oraz buty zarówno dla córki jak i dla syna. Generalnie polecam, wygodnie, dzieci chętnie nosiły, choć w egzemplarzu syna dość szybko wyciągnęła się gumka i buty łatwo mu się rozpinały co było trochę wkurzające, w córki butach tego nie było więć może to wada tego akurat egzemplarza. Odpowiedz Link Zgłoś