07.12.12, 20:59
ogladałam ostatnio torebki na allegro i mnogość podróbek normalnie wprowadza o zawrót głowy.
Ale najlepsza jest ta aukcja smile Numer seryjny na klapie zapiecia i podany numer z zatrzasku.
Myślałam że padne smile ALLEG Ludzie albo nie douczeni , albo próbują wcisnąć komuś dziecko w brzuch.
Tak jakoś mnie natchnęło ...
Obserwuj wątek
    • viki711 Re: Podróby 07.12.12, 21:49
      mnie też przeraża ilość podrób na all, smieszą mnie opisy przy sprzedaży "oryginalnych" perfum, ORYGINALNIE ZAPAKOWANE!!! i allegro to toleruje, dostajesz podróbę oryginalnie zapakowaną, nigdy nie otwieraną... masakra
    • eo_wina Re: Podróby 08.12.12, 09:38
      Kurcze, ale ta torebeczka "D&G" az wali po oczach skajem smile Juz wolalabym kupic Systyle albo Davida Jonesa - chociaz pewnie i te beda niedlugo podrabiane wink
      A kupowanie perfum na Allegro to juz ryzyk fizyk, ale ja osobiscie nigdy bym nie zaryzykowala nawet stowki, zeby kupic te "oryginalnie zapakowane" smile
      • patatajowa Re: Podróby 08.12.12, 10:14
        czepiacie sie,,,, wyraznie pisze w tytule ze to dolce& babbana tongue_out
        • eo_wina Re: Podróby 08.12.12, 10:18
          W tytule - i owszem, ale w opisie - nazwa marki prawidlowa, a i na torebeczce wyryto poprawnie nazwe smile
        • styczniowa2010 Re: Podróby 08.12.12, 12:02
          patatajowa napisała:

> czepiacie sie,,,, wyraznie pisze w tytule ze to dolce& babbana tongue_out

No patrz , tego nawet nie zauważyłam smile . A mysle że to dlatego napisał, żeby nie usunęło all . Ale on jest świecie przekonany że to orginał .
          • tosieuda Re: Podróby 08.12.12, 13:14
            "Ale on jest świecie przekonany że to orginał."

A mnie wali po oczach ten "orginał" na równi z tą torebką,
            może warto sobie ustawić w kompie program korygujący błędy...
            • szamanga Re: Podróby 08.12.12, 13:19
              tosieuda

A to twój "orginał" , aukcja ??
            • styczniowa2010 Re: Podróby 08.12.12, 13:24
              Tak, sama sobie program zapodaj. "Wali mnie to", tak samo jak ta torebka jest orginalna a nie oryginalna . Znalazła się pani pedagog .
    • janka39 Re: Podróby 08.12.12, 19:20
      Mialam nic nie pisac, ale skoro sama wywolalas wilka z lasu...
      Styczniowa, a ja tam mysle, ze lepiej byc "niedouczonym" z oznaczeń oryginalnych torebek niz podstawowych związkow frazeologicznych wink
      "wprowadza o zwrót gowy" ? hm.. mnie uczono "przyprawia o zawrot głowy"
      a "wcisnąć komus dziecko w brzuch" w zdaniu, ktore napisalaś pasuje tu jak pięść do nosa smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka