Dodaj do ulubionych

Oryginał czy podróba

26.10.22, 13:37
Czy któraś z was umie rozpoznać czy sklep sprzedaje oryginalne produkty na podstawie samej działalności internetowej?

Chodzi mi oczywiście o sklep z butami. Mają w ofercie kilka bardzo słabo dostępnych egzemplarzy, ale nie w pełnej rozmiarówce. Opinie niby pozytywne, ale to raczej nie wyznacznik. Jak to sprawdzić ematko? Chodzi mi o sneakers joint, gdyby któraś chciała mnie wyręczyć.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Oryginał czy podróba 26.10.22, 13:41
      Jeśli mają coś normalnie niedostępnego w dobrej cenie, a nie dużo wyższej, to raczej nie ma takich cudów i to przekręt. Skoro pytasz na forum, to o tym w sumie wiesz, ale wolałabyś, by było inaczej, byś sama jedna znała takie tajemnie miejsce.... No cóż.
      • podaje_haslo_okon Re: Oryginał czy podróba 26.10.22, 13:46
        Ceny mają raczej rynkowe,mam wątpliwości przez to, że mają bardzo słabo dostępne modele. Niby piszą, że sprowadzają na zamówienie, ale kto ich tam wie.
        • magdallenac Re: Oryginał czy podróba 26.10.22, 13:53
          Które to modele? Jeśli są dostępne w USA, to mogą je sprowadzić. Jest taki sklep w Krakowie, gdzie właściciel sprowadza nawet modele trudno dostępne w USA.
          • podaje_haslo_okon Re: Oryginał czy podróba 26.10.22, 14:00
            Ja to sobie oczywiście Jordany kolejne wymyśliłam, ale widzę że mają Yeezy, a się nasłuchałam już, że jak są Yeezy,to najpewniej sklep z podróbkami. No ale te modele, które mają są też w showroomie, więc nie są jakieś hiper niedostępne. Dzięki za ofertę, może jednak najpierw z tej Łodzi zamówię smile
    • magdallenac Re: Oryginał czy podróba 26.10.22, 13:51
      Moim zdaniem ok. Ceny są trochę wyższe niż w USA, Chociaż ostatnio widziałam takie podróby Jordanów i yeezy, że nawet wprawne oko mojego dziecka nie było w stanie odróżnić ich od oryginałów, dopiero po dotknięciu można było odczuć różnicę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka