aanaugi 22.02.13, 20:40 Widziałyście może gdzieś takie sandałki? Na stronce fajnie wyglądają a moja mała w lecie często chlapie się wodą więc szkoda mi skórzanych sandałek a nie chcę żeby biegała na bosaka... Jak myślicie opłaca się je kupić? Warte są swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuni-a1979 Re: Sandałki crocs 23.02.13, 12:55 A może któraś by powiedziała coś więcej o tych sandałkach? Też mi się właśnie podobają, ale ja bym chciała dla syna te granatowo-czerwone. No właśnie czy one są dla chłopców czy dziewczynek? Czy unisex? Zastanawiam się też nad tym paskiem na piętę, jest bez regulacji, czy nie spada? Odpowiedz Link Zgłoś
aanaugi Re: Sandałki crocs 23.02.13, 21:19 Ja jednak zamówiłam te sandałki wg informacji za 10 dni powinnam otrzymać przesyłkę więc mogę się wówczas podzielić wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: Sandałki crocs 23.02.13, 22:14 ja też uwielbiam dzieci też, choć niestety w pierwszych dniach noszenia nóżki obcierane pocierpieć muszą Nie spotyka nas to tylko przy wsuwanych croscach Odpowiedz Link Zgłoś
aanaugi Re: Sandałki crocs 23.02.13, 22:18 Dałam 111,20 bo miałam 20% rabatu za newsletter i darmowy przesył bo kwota przekraczała 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Sandałki crocs 23.02.13, 22:45 Mi one wyglądają na TYPOWO dziewczęce/damskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Sandałki crocs 23.02.13, 22:46 Ach i na jakiej szerokości stopy są one odpowiednie, nie ma ich w stacjonarnych sklepach jeszcze- nie mam jak przymierzyć. Pewnie na wąską stópkę będą za szerokie? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Sandałki crocs 24.02.13, 08:39 one są chyba na bazie Crocband'u wyglądają fajnie - też chłopięce mnie kusiły ale boję się, że ten pasek na podbiciu może uwierać sam Crocband jest na dosyć niskie podbicie... nie wiem na ile te są wycięte...ale chyba 90% zależy od kształtu/budowy stópki Odpowiedz Link Zgłoś