Dodaj do ulubionych

Sandałki crocs

22.02.13, 20:40
Widziałyście może gdzieś takie sandałki? Na stronce fajnie wyglądają a moja mała w lecie często chlapie się wodą więc szkoda mi skórzanych sandałek a nie chcę żeby biegała na bosaka... Jak myślicie opłaca się je kupić? Warte są swojej ceny?
https://images.crocs.com/is/image/Crocs/standard/Girls-Pink-Lemonade-and-Neon-Magenta-Crocs-Crocband-Sandal-Kids-_12856_6O4_ALT100.jpg
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: Sandałki crocs 22.02.13, 21:23
      Są super. uwielbiam sandałki crocsa.
      • dziuni-a1979 Re: Sandałki crocs 23.02.13, 12:55
        A może któraś by powiedziała coś więcej o tych sandałkach? Też mi się właśnie podobają, ale ja bym chciała dla syna te granatowo-czerwone. No właśnie czy one są dla chłopców czy dziewczynek? Czy unisex? Zastanawiam się też nad tym paskiem na piętę, jest bez regulacji, czy nie spada?
        • aanaugi Re: Sandałki crocs 23.02.13, 21:19
          Ja jednak zamówiłam te sandałki wg informacji za 10 dni powinnam otrzymać przesyłkę więc mogę się wówczas podzielić wrażeniami wink
          • egolit Re: Sandałki crocs 23.02.13, 22:05
            Ile za nie zapłaciłaś? 129?
            • oliwia244 Re: Sandałki crocs 23.02.13, 22:14
              ja też uwielbiam smile dzieci też, choć niestety w pierwszych dniach noszenia nóżki obcierane pocierpieć muszą
              Nie spotyka nas to tylko przy wsuwanych croscach
              • aanaugi Re: Sandałki crocs 23.02.13, 22:18
                Dałam 111,20 bo miałam 20% rabatu za newsletter i darmowy przesył bo kwota przekraczała 80 zł.
        • mielin Re: Sandałki crocs 23.02.13, 22:45
          Mi one wyglądają na TYPOWO dziewczęce/damskie.
          • mielin Re: Sandałki crocs 23.02.13, 22:46
            Ach i na jakiej szerokości stopy są one odpowiednie, nie ma ich w stacjonarnych sklepach jeszcze- nie mam jak przymierzyć. Pewnie na wąską stópkę będą za szerokie?
            • krasulas Re: Sandałki crocs 24.02.13, 08:39
              one są chyba na bazie Crocband'u
              wyglądają fajnie - też chłopięce mnie kusiły
              ale boję się, że ten pasek na podbiciu może uwierać
              sam Crocband jest na dosyć niskie podbicie... nie wiem na ile te są wycięte...ale chyba 90% zależy od kształtu/budowy stópki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka