Dodaj do ulubionych

Esprit.eu - online

08.04.13, 21:02
Robicie zakupy w Esprit online? Nie mają strony polskiej, ale widzę, że wysyłają paczki w ramach UE. Jak wasze doświadczenia? A przede wszsytkim - jak wygląda zwrot nietrafionych zakupów (koszt, forma wysyłki)?
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: Esprit.eu - online 08.04.13, 21:07
      Bardzo dużo tam zamawiam. Nie miałam nigdy zadnych kłopotów. Nie wiem jak ze zwrotami, nigdy nic nie zwracałam. Mam zawsze w paczce wypełnioną naklejkę do zwrotu, ale technicznie nei wiem jak to wygląda.
      • patatajowa Re: Esprit.eu - online 08.04.13, 21:15

przecież u dołu strony w warunkach zakupów bardzo wyraźnie pisze ze zwroty nie są darmowe.z wykrzyknikiem ! Odsyłasz na własny koszt do Niemiec.
        • inia25 Re: Esprit.eu - online 08.04.13, 21:19
          Grunt to odpowiedzieć na pytanie - przecież autorka nie zapytała "czy zwroty są darmowe" tylko zapytała o koszt i formę zwrotu.
          • patatajowa Re: Esprit.eu - online 08.04.13, 21:23

forma np. PP a koszt do wyliczenia na ich stronie w cenniku interaktywnym.skad wiadomo czy odeśle poleconym czy paczka? Ubezpieczonym czy nie? Do 1 kg czy powy,ej? Grunt to przemyśleć post....
            • inia25 Re: Esprit.eu - online 08.04.13, 21:51
              myślę że chodziło o ORIENTACYJNE informacje.
              Ale jak zawsze MORALIZATOR Ci się włączył wink
              • patatajowa Re: Esprit.eu - online 08.04.13, 23:06
                Można pp odesłać ZDAJE SIĘ.....tak +/- 30 zł to kosztuje....kurierem PONOC też da się....ale CHYBA drożej.....wystarczajaco orientacyjnie napisane? big_grin-
                https://www.suwaczek.pl/cache/667173817a.png
                • inia25 Re: Esprit.eu - online 09.04.13, 09:47
                  O widzisz, a jednak da się big_grin
        • magdalenca78 Re: Esprit.eu - online 09.04.13, 19:40
          Patatajowa, nie mam problemów z czytaniem, zapewniam. Info o płatnej przesyłce na stronie sklepu widziałam, ale chciałam uzyskać informacje z pierwszej ręki, od kogoś kto i zamawiał i zwracał towar. Nie wiem po prostu czy gra jest warta świeczki, bo jeśli z przesyłką jest dużo zachodu + dochodzi spory koszt, to dam sobie spokój i będę polować tylko w stacjonarnym sad
    • olaj Re: Esprit.eu - online 09.04.13, 19:50
      Zamówiłam raz torebkę, którą widziałam tylko raz i to w sklepie Esprita na Okęciu, i akurat trafiłam na przecenę sezonową/ A że to było to, co chciałam, to nie zwracałam.

Pozdrawiam
      Ola
      • 18buzka Re: Esprit.eu - online 09.04.13, 23:11
        ja kupuje dla dziecka, na przecenach, nigdy nic nie zwracałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka